Hurtigruten Svalbard

Leder du efter flere landbaserede oplevelser på Svalbard? Udforsk denne fantastiske øhav med Hurtigruten Svalbard.

Svalbard på land 

Svalbards dramatiske årstider spænder fra solbeskinnede nætter til polarmørke. Der er fantastiske aktiviteter hele året rundt - fra snescooter-safari om vinteren til bådture på fjordene om sommeren. Find din indre oppdagelsesrejsende og oplev alt det, Svalbard tilbyder med Hurtigruten Svalbard!

Som et helejet datterselskab af Hurtigruten ASA tilbyder Hurtigruten Svalbard alt hvad du behøver for at udforske Norges arktiske krone.

MAGISK MØRKE, NORDLYS

1. oktober - 28. februar

I løbet af Polarnatten bliver Longyearbyen et magsik sted, der kun er oplyst af funklende stjerner og nordlys. På denne tid af året giver de lange mørke timer dig en endnu større chance for at opleve nordlys. I februar bliver dagene lysere, og solstråler farver fjeldtoppene i pastelnuancer. 

Eksempel på nordlysaktiviteter: Snescootersafari og hundeslædetur. 

LYS VINTER

1. marts - 17. maj 

Den "lyse" vinteren er høysæson på Svalbard, og landskabet er storslået. Solen er over horisonten og skinner ind på Longyearbyen. I denne periode kan du opleve det majestætiske øhav på de lyse dage

Vinterudflugter: Snescootersafari, isgrottevandring og hundeslædeture.

ENDELØSE ARKTISKE SOMMERNETTER

18. mai - 30. september

De mlyse dage giver perfekte muligheder for at tage på spændende bådture, besøge Fuglefjella eller længe forladte bygder.

Aktiviteter på sommeren: vandreture og kajakroning

Side-aktiviteter