Hurtigruten har investeret i nye polarcirkelbåde til MS Fram.

De trodser vind og bølger, er ekstremt robuste og godkendt til de arktiske farvande – vi taler naturligvis om de to nyligt indkøbte polarcirkelbåde, der skal supplere MS Frams faciliteter og sikre endnu mere betagende udflugter. De nye både er syv meter lange og har plads til op til tolv personer. De er meget sødygtige og sikre og giver vores passagerer mulighed for hurtigt at komme frem til spændende destinationer, uanset om I rejser mellem isbjerge ved Antarktis eller i Diskobugten i Grønland eller bare glide stille frem gennem spektakulære islandskaber.

De blev ceremonielt døbt og opkaldt efter de berømte norske polarforskere Amundsen og Nansen foran deres gudforældre, ekspeditionsleder Karin Strand og dr. Milagros Aguirre og den samlede besætning.

Små både – store muligheder

Med lidt held vil passagererne kunne se hvaler fra bådene i farvandene omkring Grønland. Ved Antarktis bliver turen gennem Lemaire-kanalen i en af de nye polarcirkelbåde med garanti et af ekspeditionens højdepunkter. Denne vandvej er kendt for sin skønhed og overflod af isbjerge og er omgivet af bjerge og gletsjere, der rejser sig op til 1.000 meter op over havets overflade. Det bliver med sikkerhed magisk at opleve de fascinerende omgivelser fra disse både.

Is-udflugter med polarcirkelbåde gør bestemt en forskel på explorer-rejser og oplevelserne på disse.

Find explorer-rejser med MS Fram her

Både Grønland

Både Antarktis

Udflugter i små både i Grønland

https://www.hurtigruten.com/excursions/greenland/small-boat-cruises-in-greenland/#.VtWdSuZ-R_Y

Bådtur til Qooroq Isfjord

https://www.hurtigruten.com/excursions/greenland/boat-trip-to-the-qooroq-icefjord/#.VtWd2-Z-R_Y

Med is

Når vi driver rund i fjorden, samler vi også is. Denne is bliver senere brugt i cocktails. Som en ekstra oplevelse opstår der små eksplosioner, når tusind år gamle luftbobler slippes løs i glasset. Giv dig tid til at nyde den fantastiske udsigt til tusindvis af isbjerge, stejle klippesider og den enorme gletsjer, inden vi vender tilbage til Qassiarsuk.

  • Grib øjeblikket – og tag med på en udflugt i en polarcirkelbåd, når det er muligt
  • Kom endnu tættere på naturen
  • Bemærk: Kan kun bookes ombord
  • Sværhedsgrad: Egnet til alle
  • Varighed 1-2 timer i polarcirkelbåd

Vær ikke bange for eventyret og at leve i nuet. Ud over vores almindelige udflugtsprogram har vi nogle gange udflugter i polarcirkelbåde, når vejret tillader det. Disse uforglemmelige ture bringer dig så tæt som muligt på elementerne, dyrelivet og isbjergene i små både. 

  • Overlevelsesdragter og varme drikke, når vi kommer tilbage, er inkluderet i denne udflugt.
  • Afhænger af vejr- og isforhold.

Side-aktiviteter