The Norwegian flag on 17th of May, with MS Nordlys in the background
The Norwegian flag on 17th of May, with MS Nordlys in the background Foto: Trond Gansmoe Johnsen - Guest image Foto

Vilkår og betingelser for 1893 Ambassadør

1. Fordele

 • 5 % ambassadør-rabat på din næste Explorer-rejse
 • 5 % ambassadør-rabat på rejser langs den norske kyst (over 3 nætter)
 • 5 % rabat på udvalgte udflugter
 • Gælder for brochurepriser, bestil-tidligt-tilbud og gruppepriser
 • Ambassadør-rabatten kan kun kombineres med andre tilbud, hvis det står specifikt beskrevet under vilkår og betingelser for tilbuddet.
 • Ambassadør-rabatten på 5 % gælder kun prisen på selve bådrejsen og ekskluderer dermed flyrejser, transfers og udflugter
 • Hvis ambassadør-rabatten kombineres med bestil-tidligt-tilbud eller andre rabatter, fratrækkes rabatten dette tilbud.
 • Pensionist-rabat kan ikke kombineres med ambassadør-rabatten.
 • Rabat på udflugter kan kun bestilles ombord.
 • 5 % ambassadør-rabat på opdagelsesrejser (Antarktis, Grønland, Svalbard, Island, Nord-, Mellem, og Sydamerika samt Atlanterhavets kyst/krydsninger)
 • Hvis ambassadør-rabatten kombineres med bestil-tidligt-tilbud eller andre rabatter, fratrækkes rabatten dette tilbud.
 • Ambassadør-rabatten på 5 % bliver trukket fra priserne, som er angivet. Rabatten gælder ikke før-/efterprogram og fly-pakker.
 • Du modtager gratis nyhedsbrev til din registrerede e-mailadresse hvert kvartal
 • Velkomstpakke i din kahyt.

Ambassadør-fordelene fra 1893 vil gælde, hvis medlemmet opgiver medlemsnummer ved bestilling, samt viser medlemskort ved check-in før ombordstigning. Fordelene gælder rejser, som har en varighed på mindst tre nætter.2. Vilkår

Medlemskab i ambassadør-programmet fra 1893 er tilgængeligt for kunder, som ved registreringen:

 • har tilbragt mindst tre nætter i træk på en tidligere rejse
 • er fyldt 18 år

Medlemskabet er gratis. Virksomheder, klubber, myndigheder og ansatte ved Hurtigruten kan ikke være medlem.

3. Registrering

Registrering af medlemskab foretages skriftligt ved at udfylde registreringsskemaet, enten ombord eller på nettet. Par, som deler samme adresse, behøver kun at udfylde et skema (i begges navn). For at registrere dig skal du skrive dit fornavn og efternavn, sådan som det står på din forrige faktura fra os (til registrering via post eller på nettet) eller fakturaen fra din aktuelle rejse (for registrering ombord).
Kun et medlemskort pr. husstand. Medlemmer behøver ikke at ansøge om flere kort til fælles rejsende. Hvis kortet bliver væk eller beskadiget, kan du modtage et nyt medlemskort gratis (se punkt 10 ”Kontakt”)

4. Vilkår og opsigelse af medlemskabet

Medlemskabet begynder, når medlemmet modtager medlemskortet med posten. Medlemskortet, som bekræfter medlemskabet, bliver sendt ud inden fire til otte uger efter registrering til den adresse, som er opgivet. Medlemskabet og retten til fordele ophører automatisk, hvis medlemmet ikke benytter sig af en rejse med Hurtigruten med mindst tre overnatninger i træk, inden en tidsperiode på fem år fra medlemmet registrerede sig. Medlemskabet forlænges med yderligere fem år, hvis medlemmet benytter sig af en rejse med Hurtigruten, som har en varighed på mindst tre overnatninger i træk. Medlemmet kan når som helst afslutte sit medlemskab. Opsigelsen skal være skriftlig og sendes til Hurtigruten (se punkt 10 ”Kontakt”). Hurtigruten kan afslutte ambassadør-programmet når som helst med en tre måneders opsigelse. Publicering i medlemmets e-mail, såvel som på hjemmesiden, anses som tilstrækkeligt varsel om, at fordelene ophører. Retten til ekstraordinær opsigelse forbliver upåvirket af dette. Hurtigruten har ret til at ophæve et medlemskab uden varsel og uden begrundelse, hvis kunden har brudt vilkårene for medlemskab.

5. Overførsel og anvendelsesområde

Medlemskabet, og de tilhørende fordele, kan ikke overføres. Ambassadør-rabatten gælder kun den, som står anført på medlemskortet og de, som rejser i samme kahyt som kortholderen. Rabatten på 5 % på udvalgte udflugter og gratis leje af cykel gælder kortholderen og maks. én fælles rejsende.

6. Gyldighed

Medlemskabet begynder så snart, at medlemmet modtager sit medlemskort med posten. Hurtigruten forbeholder sig retten til at ændre vilkårene når som helst

7. Ansvar

Ansvar for tjenester i fordelsprogrammet er baseret på rejsekontrakten for medlemmer ombord. Medlemmer har ingen ret til et tilsvarende beløb i kontanter, hvis tjenesterne eller fordelene ikke bliver udnyttet.

8. Beskyttelse af personoplysninger

Medlemskab kan ikke indgås, hvis navn, adresse eller fødselsdato ikke bliver opgivet ved registrering. Medlemmet accepterer, at Hurtigruten registrerer personoplysninger og bruger dem til at styre sin egen medlemsdatabase og til interne kommunikationsformål. Hurtigruten må ikke opgive oplysningerne til tredjepart. En undtagelse er, at postordrefirmaet modtager kundedata for at kunne sende Hurtigruten-kampagner ud til medlemmer. Disse virksomheder har ikke lov til at udbrede disse data.

9. Afbestilling

Medlemmer kan når som helst få personoplysninger fjernet, efter at de har registreret sig, samt slippe for at modtage e-mails fra Hurtigruten. Se punkt 10 ”Kontakt”.

10. Kontakt

Spørgsmål angående ambassadør-programmet 1893:
E-mail: [email protected]

Bestillinger:
E-mail: [email protected]