
Vores produktpartnere
Vi sætter en ære i at servere fantastisk mad til de rejsende ombord på vores skibe ved at bruge førsteklasses produkter fra lokale leverandører langs hele Norges kyst.
Bagværk – brød og kager
-
Byåsen Bakeri
Bageri med base i Trondheim, der er kendt for sine overdådige kager, som er dækket af creme og marcipan. - Røra Bakeri
Leverer friskbagt, sødt og delikat fladbrød, der kaldes skjenning, til vores skibe.
Krydderier – saucer, marmelader, slik
- Arctic Candy
Sukkerfrit slik fremstillet af farverige bær, der vokser i Nordnorge. - Arctic Mustard
Hjemsted for Mimis sennepssauce, der er lavet efter bedstemors opskrift fra 1950’erne. - Askim Frukt
Leverandør gennem mange år af cider, marmelade, juice og kurve fyldt med masser af smag. - Havsnø
Producent af håndlavet salt, der bruger vikingeinspirerede metoder og håndhøstet salt fra Norskehavet.
- Molta Gård
På en gård lige syd for Nordkap fremstiller Siss Heidi Hansen multebærhonning, marmelade og mælkebøttesirup. - Bærkokeriet
Marmeladeproducent, der anvender lokale rabarber, multebær, tyttebær og tranebær. - By Smith-Hald
Familiedrevet virksomhed, der producerer marmelade, eddike, olie og gourmetsalt af lokale råvarer.
Mejeriprodukter – ost, is, mælk
- Aalan Gård
Tove og Knut Åland forsyner os med frisk feta og prisvindende gedeost. - Arktis Is
Autentisk gelato af høj kvalitet lavet med ægte råvarer og traditionelle italienske teknikker. - Gangstad Gårdsysteri
Lækre, prisvindende oste og is fra Trøndelag-regionen. - Grøndalen Gårdsmeieri
Frisk, syrlig nýr-ost er fremstillet af glade køer på den familiedrevne økologiske gård fra det 17. århundrede. - Nýr
Mejeribrug fra det 17. århundrede, der specialiserer sig i økologisk mælk og blød ost med lavt fedtindhold og masser af proteiner. - Tingvollost
En familiedrevet gård fra 1303, der fremstiller prisvindende blåskimmeloste. - Tverås Gårdsmat
Traditionelt mejeribrug, der specialiserer sig i to norske delikatesser – den søde ostedessert gomme og smøreosten prim, der spises på brød og vafler. - Vuku Gårdsmeieri
Prisvindende osteproducent, som er kendt for sin italienske mozzarella, der er fremstillet af norsk mælk.
Drikkevarer – vin, øl og juice
- 7 Fjell Bryggeri
Ejerne af bryggeriet med base i Bergen sætter en ære i at brygge kvalitetsøl. - Anikonic vinproducent og konsulent
Anika Perisic laver en fremragende rosévin af lokalt producerede råvarer. - Aurora Spirit Distillery
Verdens nordligst beliggende spiritusdestilleri bruger vand fra gamle arktiske isbræer. - Bådin
Bryggeriet, der er grundlagt af seks venner, sætter Bodø på kortet over fantastisk øl. - Bringebærlandet
Leverandøren er specialist i hindbærfrugtvine og har vundet guldmedaljer i nationale konkurrencer. - Ciderhuset
Familiedrevet frugtplantage, der blev grundlagt i 1922, producerer 15 slags cider og frugtvine. - Hardangergutane æblemost og cider
Lokale æbler af høj kvalitet er hovedingrediensen i den familiedrevne juice- og ciderfabrik. - Inderøy Brenneriø
Hjemsted for den gyldne akvavit, der laves udelukkende af norske råvarer og lokal flora. - Kinn Bryggeri
Kinn fokuserer på traditionelle teknikker med mottoet: “Vi gør som i gamle dage”. - Lofotpils Bryggeri
Traditionel tysk ølbrygning med lokalt fremstillet malt, humle og krydderier. - Mack
Mack, der er fra 1877, har også ry for at være verdens nordligst beliggende bryggeri. - Myken Destilleri
Verdens første arktiske whisky-destilleri, der laver gin og single-malt whisky. - Skott Gård
Atle Tærums blomme- og hyldeblomst-isvin sælges også til Michelin-restauranter.
Kød – fjerkræ, lammekød, oksekød
- Andvik Hønseri
Mikal Nordheims høns producerer hvert år adskillige millioner æg på gården. - Grilstad
En af Norges største leverandører af pølser, hamburgere og saltet/røget kød. - HØST Matverksted
Den kulinariske ambassadør Astrid Nåsslander leverer pølser og saltet/røget skinke fra vildt til os. - Ivar Løne
Ivar Lønes Smalahovetunet leverer traditionelle norske kødprodukter til vores skibe. - Larveriet
Unik virksomhed, der sigter mod at indføre sommerfuglelarver i den nordiske kost. - Mydland Vilt og Delikatesse
Den prisvindende kød- og pølsefabrik blev grundlagt af Aune-familien i 1903. - Ole Ringdal
Den prisvindende virksomhed Ole Ringdal har udmærket sig som en af Norges førende producenter af kød. - Strand Gård
Den lille gård i Ryfylke leverer kød og æg fra vagtler til vores skibe. - TIND Spekevarer
Har fremstillet saltet/røget skinke siden 1884 af dyr, der græsser i Geiranger, der er på UNESCOs verdensarvsliste.
Fisk, skaldyr og rogn
- Berg Gård
Vi henter traditionelle rakfisk – saltede ørreder eller fjeldørreder – fra virksomheden på øen Inderøy. - Bottarga Borealis
Den udsøgte torskerogn eksporteres til 14 lande og flere end 20 Michelin-restauranter. - Dragøy Fisk
Et velkendt navn i fisk- og skaldyrbranchen siden 1979. - Dybvik Bacalao
Familieforetagendet har lavet klipfisk (tørret, saltet torsk) af udsøgt kvalitet i 90 år. - Finnmarksrøya
Fjeldørred og Finnmark-ørred fra virksomhed i Kirkenes. - Halvors Tradisjonsfisk
Førsteklasses friskfanget fisk fra den nordnorske fiskerflåde. - HitraMat
Et velkendt og etableret brand, der er kendt for at levere krebs, kammuslinger og krabber af høj kvalitet. - Kyvik Sild
Den familiedrevne virksomhed har leveret sild med stolthed i fire generationer siden 1866. - Lerøy Aurora
Norsk pioner inden for fisk- og skaldyr siden 1899, der handler med både opdrættede og vildtfangede friske fisk. - Lyngen Reker
Det kolde vand i Lyngenfjorden i Nordnorge giver rejerne en ekstra friskhed. - Myremar
Vi modtager velsmagende torskeloins fra virksomheden i en af Vesterålens største fiskerbyer. - Nord-Reker
Virksomheden har produceret håndpillede rejer siden 1972. - Norway King Crab
Leverandøren fanger og leverer kongekrabber til restauranter i hele verden. - Rørvik Fisk
Virksomheden har siden 1927 leveret friske, saltede og frosne fisk på tværs af Norge. - Sæterstad Gård
Prisvindende fjeldørreder fra den økologiske fjeldgård. - Scalmarin
Kammuslinger og søpindsvin, der håndplukkes af dykkere, og krabber, der fanges af lokale fiskere. - Sigerfjord Fisk
En af Norges største leverandører af fjeldørred – både frisk og røget. - Snadder og Snaskum
Det prisvindende økologiske skaldyrsopdræt har sit hovedkvarter i Trondheimsfjord og er Norges ældste producent af muslinger. - Sterling White Halibut
Førsteklasses helleflynder, der er opdrættet i Ryfylkefjordenes kolde og krystalklare vand.
Grøntsager – blade, rødder, urter
- Flowfood
Producenter af unikke plantebaserede fødevarer og alternativer til kød ved brug af nordiske bønner og ærter. - Grønt Fra Laks
Virksomheden kombinerer hydroponik og akvaponi til bæredygtig fremstilling af grøntsager og urter. - Kvitnes Gård
Restauranten, der ejes af den kulinariske ambassadør Halvar Ellingsen, er en kilde til inspiration for menuerne på vores skib. - Lofoten Seaweed
Grundlagt af to nære venner, der har engageret sig i at indføre tang i den nordiske kost. - Lyngen Seaweed
Udover at levere bæredygtig tang behandler og konserverer virksomheden fisk og skaldyr. - Myklevik Gård
Familiedrevet gård med base i Lofoten, der leverer bæredygtigt fremstillede grøntsager, urter og sirup til vores skibe. - Ringerikserter
Den lille virksomhed producerer Ringerike-ærten, der er en beskyttet norsk delikatesse. - Trøndersopp
En familiedrevet gård, der dyrker østershatte, kejserhatte og shiitakesvampe.