Til hovedindhold
Hurtigruten Coastal Logo Hurtigruten Coastal Logo
Gå til Hurtigruten Expeditions

Hurtigruten den originale kystrejse

Gå til Hurtigruten Expeditions
Gå til Hurtigruten Group
  • Find din rejse
  • Tilbud
  • Havn til havn rejser
  • Vores skibe
  • Havne
  • Inspiration
  • Norway's Coastal Kitchen
  • Bæredygtighed
  • Søg

For rejsende

  • My Booking
  • Udflugter
  • Før- og efterprogram
  • Rejseinformation
  • Sundhed og sikkerhed om bord

Hurtigruten den originale kystrejse

Gå til Hurtigruten Expeditions
Gå til Hurtigruten Group
Skift
En fiskerbåd med to fiskere i Nordnorge

Vores produktpartnere

Vi sætter en ære i at servere god mad til vores passagerer på vores skib. Vi bruger førsteklasses produkter fra lokale leverandører langs hele Norges kyst.

Vores Norway’s Coastal Kitchen handler med flere end 50 landmænd, fiskere, bagere, slagtere, ostemagere, destillerier og innovatører inden for isdesserter. Glæd dig til at prøve deres produkter selv i løbet af din rejse med os og oplev de mange smage fra Norges kyst i hver en tår og hver en bid.

Suppliers_Map.png

Her er et lille udpluk af nogle af de mere end 50 norske leverandører, vi samarbejder med:

  • 1. 7 Fjell Bryggeri

    Ejerne af dette bryggeri med base i Bergen sætter en ære i at brygge kvalitetsøl.

  • 2. Ålan Ostemageri

    Tove og Knut Åland forsyner os med frisk feta og prisvindende gedeost.

  • 3. Andvik Hønsegård

    Mikal Nordheims høns producerer adskillige millioner æg hvert år på gården.

  • 4. Anikonic Vinproducent og Rådgivning

    Anika Perisic laver en fremragende rosévin af lokalt producerede råvarer.

  • 5. Arctic Mustard

    Stedet med Mimis sennepssauce, lavet på bedstemors opskrift fra 1950’erme.

  • 6. Arktis Is

    Autentisk gelato af høj kvalitet lavet med ægte råvarer og traditionelle, italienske teknikker.

  • 7. AuroraSpirit Distillery

    Verdens nordligste spiritusdestilleri bruger vand fra gamle, arktiske gletsjere.

  • 8. Bådin Bryggeri

    Bryggeriet, der er grundlagt af seks venner, sætter Bodø på kortet over fantastisk øl.

  • 9. Dybvik Bacalao

    Dette familieforetagende har lavet klipfisk (tørret, saltet torsk) af udsøgt kvalitet i 90 år.

  • 10. Flowfood

    Producenter af unikke, plantebaserede fødevarer og alternativer til kød ved brug af nordiske bønner og ærter.

  • 11. Gangstad Gårdsysteri

    Lækre, prisvindende oste og is fra regionen Trøndelag.

  • 12. Grøndalen Gårdsmeieri

    Frisk, syrlig Nyr-ost er fremstillet af glade køer på denne familiedrevne økogård fra det 17. århundrede.

  • 13. Halvors Traditionelle Fisk

    Førsteklasses, friskfanget fisk fra den nordnorske fiskerflåde.

  • 14. Hardangergutane Æblemost og cider

    Lokale æbler af høj kvalitet er hovedingrediensen i den familiedrevne juice- og ciderfabrik.

  • 15. Inderøy Brenneri

    Hjemsted for den gyldne akvavit lavet udelukkende af norske råvarer og lokal flora.

  • 16. Kinn Bryggeri

    Kinn fokuserer på traditionelle teknikker med mottoet: “Vi gør det som i gamle dage”.

  • 17. Kyvik Sild

    Denne familiedrevne virksomhed har leveret sild med stolthed i fire generationer siden 1866.

  • 18. Lofoten Seaweed

    Grundlagt af to bedste venner, der har forpligtet sig til at introducere tang til den nordiske kost.

  • 19. Lofotpils Bryggeri

    Traditionel, tysk ølbrygning med lokalt fremstillet malt, humle og krydderier.

  • 20. Bryggeriet Mack

    Mack, der er fra 1877, har også ry for at være det nordligste bryggeri i verden.

  • 21. Molta Gård

    Denne lille familievirksomhed laver marmelade af multebær og honning fra arktisk flora.

  • 22. Mydland Vilt og Delikatesse

    Denne prisvindende kød- og pølsefabrik blev grundlagt af Aune-familien i 1903.

  • 23. Myken Destilleri

    Verdens første arktiske whisky-destilleri, der laver gin og single-malt whisky.

  • 24. Nord-Reker Skaldyr

    Denne virksomhed har produceret håndpillede rejer siden 1972.

  • Den 25. Norway King Crab

    Denne leverandør fanger og leverer kongekrabber til restauranter i hele verden.

  • 26. Reisa Bærkokeriet

    Syltetøjsproducent, der anvender lokale rabarber, multebær, tyttebær og tranebær.

  • 27. Røra Bageri

    Leverer friskbagt, sødt, delikat fladbrød kaldet skjenning til vores skibe.

  • 28. Scalmarin

    Kammuslinger og søpindsvin håndplukket af dykkere og krabber fanget af lokale fiskere.

  • 29. Sigerfjord Fisk

    En af Norges største leverandører af fjeldørred, både frisk og røget.

  • 30. Skott Gård og Vinproducent

    Atle Tærums blomme og hyldeblomst eiswein sælges også til Michelin-restauranter.

  • 31. Tingvollost Gårdsmeieri og Ostemagari

    En familiedrevet gård fra 1303, der fremstiller prisvindende blåskimmeloste.

  • 32. Trøndersopp Svampe

    En familiedreven gård, der dyrker østershatte, kejserhatte og shiitakesvampe.

Læs mere

  • Kulinariske ambassadører
  • Norway's Coastal Kitchen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag særtilbud, spændende nye rejeplaner og fascinerende artikler leveret direkte i indbakken.

Ja, tilmeld mig nyhedsbrev

Kontakt

  • +45 89 88 12 05

  • [email protected]
  • Kontakt os

Om Hurtigruten

  • Om Hurtigruten Group
  • Loyalitetsprogram
  • Bæredygtighed
  • Ledige stillinger
  • Presse
  • Hurtigruten Svalbard

Support

  • My Booking
  • Betaling
  • Gavekort
  • Vilkår og betingelser

Sociale medier

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube

Privatlivspolitik

  • Privatlivspolitik
  • Cookies
  • Cookie Settings

Hurtigruten Expeditions

  • Ekspedition
  • Alaska
  • Antarktis
  • Britiske oer
  • Kap Verde
  • Caribiske
  • Mellemamerika
  • Europa
  • Galapagos
  • Gronland
  • Island
  • Nordamerika
  • Norge
  • Sydamerika
  • Svalbard
  • Nordvestpassage
  • Transoceanisk

Den originale kystrejse

  • Norge Fjord
  • Nordlys