
Vores produktpartnere
Vi sætter en ære i at servere god mad til vores passagerer på vores skib. Vi bruger førsteklasses produkter fra lokale leverandører langs hele Norges kyst.
Vores Norway’s Coastal Kitchen handler med flere end 50 landmænd, fiskere, bagere, slagtere, ostemagere, destillerier og innovatører inden for isdesserter. Glæd dig til at prøve deres produkter selv i løbet af din rejse med os og oplev de mange smage fra Norges kyst i hver en tår og hver en bid.
Her er et lille udpluk af nogle af de mere end 50 norske leverandører, vi samarbejder med:
-
1. 7 Fjell Bryggeri
Ejerne af dette bryggeri med base i Bergen sætter en ære i at brygge kvalitetsøl.
-
2. Ålan Ostemageri
Tove og Knut Åland forsyner os med frisk feta og prisvindende gedeost.
-
3. Andvik Hønsegård
Mikal Nordheims høns producerer adskillige millioner æg hvert år på gården.
-
4. Anikonic Vinproducent og Rådgivning
Anika Perisic laver en fremragende rosévin af lokalt producerede råvarer.
-
5. Arctic Mustard
Stedet med Mimis sennepssauce, lavet på bedstemors opskrift fra 1950’erme.
-
6. Arktis Is
Autentisk gelato af høj kvalitet lavet med ægte råvarer og traditionelle, italienske teknikker.
-
7. AuroraSpirit Distillery
Verdens nordligste spiritusdestilleri bruger vand fra gamle, arktiske gletsjere.
-
8. Bådin Bryggeri
Bryggeriet, der er grundlagt af seks venner, sætter Bodø på kortet over fantastisk øl.
-
9. Dybvik Bacalao
Dette familieforetagende har lavet klipfisk (tørret, saltet torsk) af udsøgt kvalitet i 90 år.
-
10. Flowfood
Producenter af unikke, plantebaserede fødevarer og alternativer til kød ved brug af nordiske bønner og ærter.
-
11. Gangstad Gårdsysteri
Lækre, prisvindende oste og is fra regionen Trøndelag.
-
12. Grøndalen Gårdsmeieri
Frisk, syrlig Nyr-ost er fremstillet af glade køer på denne familiedrevne økogård fra det 17. århundrede.
-
13. Halvors Traditionelle Fisk
Førsteklasses, friskfanget fisk fra den nordnorske fiskerflåde.
-
14. Hardangergutane Æblemost og cider
Lokale æbler af høj kvalitet er hovedingrediensen i den familiedrevne juice- og ciderfabrik.
-
15. Inderøy Brenneri
Hjemsted for den gyldne akvavit lavet udelukkende af norske råvarer og lokal flora.
-
16. Kinn Bryggeri
Kinn fokuserer på traditionelle teknikker med mottoet: “Vi gør det som i gamle dage”.
-
17. Kyvik Sild
Denne familiedrevne virksomhed har leveret sild med stolthed i fire generationer siden 1866.
-
18. Lofoten Seaweed
Grundlagt af to bedste venner, der har forpligtet sig til at introducere tang til den nordiske kost.
-
19. Lofotpils Bryggeri
Traditionel, tysk ølbrygning med lokalt fremstillet malt, humle og krydderier.
-
20. Bryggeriet Mack
Mack, der er fra 1877, har også ry for at være det nordligste bryggeri i verden.
-
21. Molta Gård
Denne lille familievirksomhed laver marmelade af multebær og honning fra arktisk flora.
-
22. Mydland Vilt og Delikatesse
Denne prisvindende kød- og pølsefabrik blev grundlagt af Aune-familien i 1903.
-
23. Myken Destilleri
Verdens første arktiske whisky-destilleri, der laver gin og single-malt whisky.
-
24. Nord-Reker Skaldyr
Denne virksomhed har produceret håndpillede rejer siden 1972.
-
Den 25. Norway King Crab
Denne leverandør fanger og leverer kongekrabber til restauranter i hele verden.
-
26. Reisa Bærkokeriet
Syltetøjsproducent, der anvender lokale rabarber, multebær, tyttebær og tranebær.
-
27. Røra Bageri
Leverer friskbagt, sødt, delikat fladbrød kaldet skjenning til vores skibe.
-
28. Scalmarin
Kammuslinger og søpindsvin håndplukket af dykkere og krabber fanget af lokale fiskere.
-
29. Sigerfjord Fisk
En af Norges største leverandører af fjeldørred, både frisk og røget.
-
30. Skott Gård og Vinproducent
Atle Tærums blomme og hyldeblomst eiswein sælges også til Michelin-restauranter.
-
31. Tingvollost Gårdsmeieri og Ostemagari
En familiedrevet gård fra 1303, der fremstiller prisvindende blåskimmeloste.
-
32. Trøndersopp Svampe
En familiedreven gård, der dyrker østershatte, kejserhatte og shiitakesvampe.