vesteralen_norway_hgr_158258_1920_photo_kristian_dale

Vores produktpartnere

Vi sætter en ære i at servere fantastisk mad til de rejsende ombord på vores skibe ved at bruge førsteklasses produkter fra lokale leverandører langs hele Norges kyst.

Mad fra fjord til bord

Vores Norway’s Coastal Kitchen handler med 50 landmænd, fiskere, bagere, slagtere, ostemagere, destillerier og innovatører inden for isdesserter.

Glæd dig til selv at smage deres produkter i løbet af din rejse med os og oplev de mange smage fra Norges kyst i hver en tår og hver en bid.

nck-map-horizontal

Bagværk – brød og kager

Byåsen Bakeri

Bageri med base i Trondheim, der er kendt for sine overdådige kager, som er dækket af creme og marcipan.

Røra Bakeri

Leverer friskbagt, sødt og delikat fladbrød, der kaldes skjenning, til vores skibe.

Krydderier – saucer, marmelader, slik

Arctic Candy

Sukkerfrit slik fremstillet af farverige bær, der vokser i Nordnorge.

Arctic Mustard

Hjemsted for Mimis sennepssauce, der er lavet efter bedstemors opskrift fra 1950’erne.

Askim Frukt

Leverandør gennem mange år af cider, marmelade, juice og kurve fyldt med masser af smag.

Havsnø

Producent af håndlavet salt, der bruger vikingeinspirerede metoder og håndhøstet salt fra Norskehavet.

Molta Gård

På en gård lige syd for Nordkap fremstiller Siss Heidi Hansen multebærhonning, marmelade og mælkebøttesirup.

Bærkokeriet

Marmeladeproducent, der anvender lokale rabarber, multebær, tyttebær og tranebær.

By Smith-Hald

Familiedrevet virksomhed, der producerer marmelade, eddike, olie og gourmetsalt af lokale råvarer.

Mejeriprodukter – ost, is, mælk

Aalan Gård

Tove og Knut Åland forsyner os med frisk feta og prisvindende gedeost.

Arktis Is

Autentisk gelato af høj kvalitet lavet med ægte råvarer og traditionelle italienske teknikker.

Gangstad Gårdsysteri

Lækre, prisvindende oste og is fra Trøndelag-regionen.

Grøndalen Gårdsmeieri

Frisk, syrlig nýr-ost er fremstillet af glade køer på den familiedrevne økologiske gård fra det 17. århundrede,

Nýr

Mejeribrug fra det 17. århundrede, der specialiserer sig i økologisk mælk og blød ost med lavt fedtindhold og masser af proteiner.

Tingvollost

En familiedrevet gård fra 1303, der fremstiller prisvindende blåskimmeloste.

Tverås Gårdsmat

Traditionelt mejeribrug, der specialiserer sig i to norske delikatesser – den søde ostedessert gomme og smøreosten prim, der spises på brød og vafler.

Vuku Gårdsmeieri

Prisvindende osteproducent, som er kendt for sin italienske mozzarella, der er fremstillet af norsk mælk.

Knut Åland in the cheese factory making goats cheese
Torget Main Dining Norway HGR 50213 1920 Photo Simon Skreddernes
Ost fra Aalan Farm

Drikkevarer – vin, øl og juice

7 Fjell Bryggeri

Ejerne af bryggeriet med base i Bergen sætter en ære i at brygge kvalitetsøl.

Anikonic vinproducent og konsulent

Anika Perisic laver en fremragende rosévin af lokalt producerede råvarer.

Aurora Spirit Distillery

Verdens nordligst beliggende spiritusdestilleri bruger vand fra gamle arktiske isbræer.

Bådin

Bryggeriet, der er grundlagt af seks venner, sætter Bodø på kortet over fantastisk øl.

Bringebærlandet

Leverandøren er specialist i hindbærfrugtvine og har vundet guldmedaljer i nationale konkurrencer.

Ciderhuset

Familiedrevet frugtplantage, der blev grundlagt i 1922, producerer 15 slags cider og frugtvine.

Hardangergutane æblemost og cider

Lokale æbler af høj kvalitet er hovedingrediensen i den familiedrevne juice- og ciderfabrik.

Inderøy Brenneriø

Hjemsted for den gyldne akvavit, der laves udelukkende af norske råvarer og lokal flora.

Kinn Bryggeri

Kinn fokuserer på traditionelle teknikker med mottoet: “Vi gør som i gamle dage”.

Lofotpils Bryggeri

Traditionel tysk ølbrygning med lokalt fremstillet malt, humle og krydderier.

Mack

Mack, der er fra 1877, har også ry for at være verdens nordligst beliggende bryggeri.

Myken Destilleri

Verdens første arktiske whisky-destilleri, der laver gin og single-malt whisky.

Skott Gård

Atle Tærums blomme- og hyldeblomst-isvin sælges også til Michelin-restauranter.

Kød – fjerkræ, lammekød, oksekød

Andvik Hønseri

Mikal Nordheims høns producerer hvert år adskillige millioner æg på gården.

Grilstad

En af Norges største leverandører af pølser, hamburgere og saltet/røget kød.

HØST Matverksted

Den kulinariske ambassadør Astrid Nåsslander leverer pølser og saltet/røget skinke fra vildt til os.

Ivar Løne

Ivar Lønes Smalahovetunet leverer traditionelle norske kødprodukter til vores skibe.

Larveriet

Unik virksomhed, der sigter mod at indføre sommerfuglelarver i den nordiske kost.

Mydland Vilt og Delikatesse

Den prisvindende kød- og pølsefabrik blev grundlagt af Aune-familien i 1903.

Ole Ringdal

Den prisvindende virksomhed Ole Ringdal har udmærket sig som en af Norges førende producenter af kød.

Strand Gård

Den lille gård i Ryfylke leverer kød og æg fra vagtler til vores skibe.

TIND Spekevarer

Har fremstillet saltet/røget skinke siden 1884 af dyr, der græsser i Geiranger, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

Fisk, skaldyr og rogn

Berg Gård

Vi henter traditionelle rakfisk – saltede ørreder eller fjeldørreder – fra virksomheden på øen Inderøy.

Bottarga Borealis

Den udsøgte torskerogn eksporteres til 14 lande og flere end 20 Michelin-restauranter.

Dragøy Fisk

Et velkendt navn i fisk- og skaldyrbranchen siden 1979.

Dybvik Bacalao

Familieforetagendet har lavet klipfisk (tørret, saltet torsk) af udsøgt kvalitet i 90 år.

Finnmarksrøya

Fjeldørred og Finnmark-ørred fra virksomhed i Kirkenes.

Halvors Tradisjonsfisk

Førsteklasses friskfanget fisk fra den nordnorske fiskerflåde.

HitraMat

Et velkendt og etableret brand, der er kendt for at levere krebs, kammuslinger og krabber af høj kvalitet.

Kyvik Sild

Den familiedrevne virksomhed har leveret sild med stolthed i fire generationer siden 1866.

Lerøy Aurora

Norsk pioner inden for fisk- og skaldyr siden 1899, der handler med både opdrættede og vildtfangede friske fisk.

Lyngen Reker

Det kolde vand i Lyngenfjorden i Nordnorge giver rejerne en ekstra friskhed.

Myremar

Vi modtager velsmagende torskeloins fra virksomheden i en af Vesterålens største fiskerbyer.

Nord-Reker

Virksomheden har produceret håndpillede rejer siden 1972.

Norway King Crab

Leverandøren fanger og leverer kongekrabber til restauranter i hele verden.

Rørvik Fisk

Virksomheden har siden 1927 leveret friske, saltede og frosne fisk på tværs af Norge.

Sæterstad Gård

Prisvindende fjeldørreder fra den økologiske fjeldgård.

Scalmarin

Kammuslinger og søpindsvin, der håndplukkes af dykkere, og krabber, der fanges af lokale fiskere.

Sigerfjord Fisk

En af Norges største leverandører af fjeldørred – både frisk og røget.

Snadder og Snaskum

Det prisvindende økologiske skaldyrsopdræt har sit hovedkvarter i Trondheimsfjord og er Norges ældste producent af muslinger.

Sterling White Halibut

Førsteklasses helleflynder, der er opdrættet i Ryfylkefjordenes kolde og krystalklare vand.

En af vores kokke med den majestætiske konge Krabbe på dæk
chef_with_king_crab_hgr_118504_1920_photo_agurtxane_concellon
Laks, en favorit blandt vores passagerer ombord
Norway s Coastal Kitchen mussels HGR 118328 1920 Photo Agurtxane Concellon
A box of freshly caught shrimps with bread and butter

Grøntsager – blade, rødder, urter

Flowfood

Producenter af unikke plantebaserede fødevarer og alternativer til kød ved brug af nordiske bønner og ærter.

Grønt Fra Laks

Virksomheden kombinerer hydroponik og akvaponi til bæredygtig fremstilling af grøntsager og urter.

Kvitnes Gård

Restauranten, der ejes af den kulinariske ambassadør Halvar Ellingsen, er en kilde til inspiration for menuerne på vores skib.

Lofoten Seaweed

Grundlagt af to nære venner, der har engageret sig i at indføre tang i den nordiske kost.

Lyngen Seaweed

Udover at levere bæredygtig tang behandler og konserverer virksomheden fisk og skaldyr.

Myklevik Gård

Familiedrevet gård med base i Lofoten, der leverer bæredygtigt fremstillede grøntsager, urter og sirup til vores skibe.

Ringerikserter

Den lille virksomhed producerer Ringerike-ærten, der er en beskyttet norsk delikatesse.

Trøndersopp

En familiedrevet gård, der dyrker østershatte, kejserhatte og shiitakesvampe.