Til hovedindhold
Covid-19: Updated information
Hurtigruten Coastal Logo Hurtigruten Coastal Logo
Gå til Hurtigruten Expeditions

Hurtigruten den oprindelige kystrejse

Gå til Hurtigruten Expeditions
Gå til Hurtigruten Group
  • Rejser
  • Tilbud
  • Vores skibe
  • Havne
  • Bliv inspireret
  • Norway's Coastal Kitchen
  • Søg

For rejsende

  • My Booking
  • Udflugter
  • Før- og efterprogram
  • Rejseinformation
  • Sundhed og sikkerhed om bord

Hurtigruten den oprindelige kystrejse

Gå til Hurtigruten Expeditions
Gå til Hurtigruten Group
Skift
Middagen serveres på en restaurant

Restauranter på Kystruten

Som en afspejling af vores kærlighed til mad og Norge er alle skibets restauranter opkaldt efter et aspekt af Norges kyst. Tilsammen tilbyder de vores rejsende en spændende udforskning af det norske køkken.

Torget

Morgenmad – serveres fra klokken 7.00:
Begynd dagen med et udvalg af varme retter og en buffet med friskbagt brød, morgenmadsprodukter, frugt, yoghurt, smoothies, juice, energishots, havregrød, laks, æg og pandekager.

Frokost – serveres fra klokken 12.00:
Ved brug af årstidens bedste, lokale råvarer fremtryller skibets kokke lækre retter på tallerkener eller overdådige buffeter til frokost. For bæredygtige, plantebaserede måltider kan man forvente et stort udvalg af veganske retter på menuen.

Aftensmad – serveres fra klokken 18.00:
Nyd en tre-retters middag og vælg mellem forskellige retter hver dag, herunder et udvalg af kød, fisk og plantebaserede retter. Afslut middagen med traditionelle desserter såsom hjemmebagte kager, sorbeter eller buddinger - ofte med en puré af lokale bær.

  • Smag frokostmenuen fra Torget
  • Smag aftensmenuen fra Torget

Kysten

Spis middag med stil på Kysten, skibets à la carte-spisested. Restaurant Kysten. Navnet afspejler restaurantens enkelte, elegante og moderne stil. Nyd et fem-retters måltid sammensat af skibets allerdygtigste kokke, der anvender de fineste råvarer fra Norges kyst.

Forvent fyldige kammuslinger, der er håndplukket af dykkere ud for Helgelandskysten, ekstra mør rensdyrmørbrad og saftig jomfruhummer, der er garneret med egnens smør og vilde krydderurter. Vær forvisset om, at fisk og skaldyr er friskfangede, kødet er fra fritgående dyr, og ostene har vundet priser.

Om aftenen kan man vælge mellem 14 lækre retter og sammensætte sin egen fem-retters menu. Vælg en flaske vin fra restaurantens vinkort med specielt udvalgte fine vine til middagen, eller prøv en vinpakke, hvor skibets bedste vinsmagere har valgt vinene til maden. Hvis man rejser på Platinum-billet, kan man spise alle tre måltider her hver dag i løbet af rejsen.

Brygga

Navnet på skibets bistro betyder “kaj” på dansk. Som man kan se på en rejse med os, er kajerne på Norges kyst ofte travle steder, hvor havnearbejdere læsser og losser last - uden megen tid til at sidde ned og spise.

Derfor serverer Brygga også på passende vis retter, der er lette at spise, men alligevel mættende, såsom friske salater, sandwich, wraps og kendte retter som frisklavede pizzaer og gastroburgere. Prøv dagens suppe, tykstegsbøf eller grillet laks og slut af med lokalt inspirerede desserter og søde kager.

Ud over disse retter, der tilfredsstiller de fleste, kan man selvfølgelig også få vores lækre signatur-sandwich med rejer - serveret med æg, dildmayo og et stykke citron - en sand norsk klassiker.

  • Smag menuen fra Brygga

Multe

Duften af friskbagte kager og bagværk fører til Multe. Skibets bageri serverer højt belagt smørrebrød. Forkæl dig selv med friske smoothies, et udvalg af kaffe og lækker is direkte fra Lofoten.

Ordet “multe” betyder “multebær” på dansk. Marmelade lavet af dette sjældne, arktiske bær kan smages i bageriet, hvor det ofte serveres sammen med vafler og generøse portioner flødeskum eller is.

Man kan få is i alle de populære smage plus et par norskinspirerede, som for eksempel is med myseost – sød brun gedeost. Prøv den, hvis du har lyst. To eller tre kugler?

  • Smag menuen fra Multe

Explorer Bar

Explorer Bar skiller sig ud med den omgivende lounges atmosfære og panoramaudsigten gennem gulv til loft-vinduerne. Bestil fra barens udvalg af varme og kolde drikkevarer, slap af i en behagelig lænestol, tag en snak med en drink i hånden og se verden passere forbi.

Explorer Bar serverer førsteklasses kaffe, økologisk te, varm chokolade, frugtjuice, forskellige øl, rød-, hvid- og rosévine, og et udvalg af norsk akvavit, der kan få enhver spiritusnyder til at hoppe af glæde.

Nyd dertil et udvalg af snacks – f.eks. grillede sandwich med lokal skinke og ost eller en norsk specialitet, tørret fisk!

  • Smag Explorer Bars drinksmenu.

Læs mere

  • Kulinariske ambassadører
  • Norway's Coastal Kitchen

Få kredit på 650 DKK ombord

Vær bland de første til at få kredit på 650 DKK ombord på dit første krydstogt.

Ja, tilmeld mig nyhedsbrev

Kontakt

  • 89876503

  • [email protected]
  • Kontakt os

Om Hurtigruten

  • Om Hurtigruten Group
  • Loyalitetsprogram
  • Bæredygtighed
  • Ledige stillinger
  • Presse
  • Hurtigruten Svalbard

Support

  • Covid-19: Opdateret information
  • My Booking
  • Betaling
  • Vilkår og betingelser

Sociale medier

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube

Privatlivspolitik

  • Privatlivspolitik
  • Cookies
  • Cookie Settings

Hurtigruten Expeditions

  • Ekspedition
  • Alaska
  • Antarktis
  • Britiske oer
  • Kap Verde
  • Caribiske
  • Mellemamerika
  • Europa
  • Galapagos
  • Gronland
  • Island
  • Nordamerika
  • Norge
  • Sydamerika
  • Svalbard
  • Nordvestpassage
  • Transoceanisk

Den oprindelige kystrejse

  • Norge Fjord
  • Nordlys