Til hovedindhold
Hurtigruten Coastal Logo Hurtigruten Coastal Logo
Gå til Hurtigruten Expeditions

Hurtigruten den originale kystrejse

Gå til Hurtigruten Expeditions
Gå til Hurtigruten Group
  • Find din rejse
  • Tilbud
  • Havn til havn rejser
  • Vores skibe
  • Havne
  • Inspiration
  • Norway's Coastal Kitchen
  • Bæredygtighed
  • Søg

For rejsende

  • My Booking
  • Udflugter
  • Før- og efterprogram
  • Rejseinformation
  • Sundhed og sikkerhed om bord

Hurtigruten den originale kystrejse

Gå til Hurtigruten Expeditions
Gå til Hurtigruten Group
Skift
Et udvalg af canapéer med grøntsager i alle farver

Vegansk mad ombord

Vi brænder for at lave sund og bæredygtig mad, der appellerer til vores rejsendes smag. Vores mål er at tilfredsstille alle smagsløg, og en plantebaseret ret er ingen undtagelse.

  • A chef stands in the ship's kitchen and cuts up the season's vegetables
  • The herbs of the season are ready in three pots, ready to flavor the most delicious dishes
  • Carrots, red onions and cauliflower in separate glass jars. They are pickled and there are added various flavorings
  • Foto: Agurtxane Concellon

Kommet for at blive

Vi styrer mod en fremtid, hvor flere og flere vælger plantebaseret kost. Veganisme er ikke længere en modedille, men en global bevægelse, der vokser med raketfart. Det er for mange fremtidens mad; miljøbevidste retter, der reducerer vores CO2-udledning og på samme tid et løfte om en sundere kost.

Der er mulighed for, at fødevareindustrien, hvis den bliver mindre afhængig af kødproduktion, vil kunne reducere sin indvirkning på miljøet dramatisk. I de senere år har vi set en udvikling af ​​plantebaserede, veganske alternativer til fisk og kød, og Hurtigrutens kokke nyder at bruge disse råvarer til at tilberede de lækre, veganske retter, man finder på vores menukort.

Nedefra og op

Mens andre rederier har et par veganske retter, har vi skabt en helt ny måde at spise grønt på i Norway's Coastal Kitchen.

Da vi udviklede de veganske retter på vores menu, var vi omhyggelige med at sikre, at hver ret ikke kun så godt ud og smagte godt, men at den også var sund. Vores kulinariske ekspertgruppe sætter stort fokus på at skabe nærende retter, der så vidt muligt inkorporerer lokale, norske råvarer.

Resultatet af de plantebaserede retter er blevet integreret i vores hovedmenu. Til hver frokost og aftensmad på skibet har man tre overdådige, plantebaserede muligheder at vælge imellem.

Forvent lækre retter som bønneragout, nøddepostej, rødbedebourguignon, oldnordisk svampegryderet, plantebaseret ostekage og vegansk chokolademousse. De veganske retter er forsynet med et diskret, vegansk mærke, så man nemt kan finde dem på menukortet.

  • Se menuen her
  • Chef cutting vegetables in the ship's kitchen
  • A meal from one of Hurtigrutens restaurants: a green smoothie, portage with fruits and musli
  • Cauliflower soup with a nice oil on top
  • Carrot soup in a bowl with fresh carrots on the side
  • Cloud berry cream in a glass bowl
  • Foto: Eivor Eriksen og Jimmy Linus

Læs mere

  • Kulinariske ambassadører
  • Norway's Coastal Kitchen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag særtilbud, spændende nye rejeplaner og fascinerende artikler leveret direkte i indbakken.

Ja, tilmeld mig nyhedsbrev

Kontakt

  • +45 89 88 12 05

  • [email protected]
  • Kontakt os

Om Hurtigruten

  • Om Hurtigruten Group
  • Loyalitetsprogram
  • Bæredygtighed
  • Ledige stillinger
  • Presse
  • Hurtigruten Svalbard

Support

  • My Booking
  • Betaling
  • Gavekort
  • Vilkår og betingelser

Sociale medier

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube

Privatlivspolitik

  • Privatlivspolitik
  • Cookies
  • Cookie Settings

Hurtigruten Expeditions

  • Ekspedition
  • Alaska
  • Antarktis
  • Britiske oer
  • Kap Verde
  • Caribiske
  • Mellemamerika
  • Europa
  • Galapagos
  • Gronland
  • Island
  • Nordamerika
  • Norge
  • Sydamerika
  • Svalbard
  • Nordvestpassage
  • Transoceanisk

Den originale kystrejse

  • Norge Fjord
  • Nordlys