
Vegansk mad ombord
Vi brænder for at lave sund og bæredygtig mad, der appellerer til vores rejsendes smag. Vores mål er at tilfredsstille alle smagsløg, og en plantebaseret ret er ingen undtagelse.
Kommet for at blive
Vi styrer mod en fremtid, hvor flere og flere vælger plantebaseret kost. Veganisme er ikke længere en modedille, men en global bevægelse, der vokser med raketfart. Det er for mange fremtidens mad; miljøbevidste retter, der reducerer vores CO2-udledning og på samme tid et løfte om en sundere kost.
Der er mulighed for, at fødevareindustrien, hvis den bliver mindre afhængig af kødproduktion, vil kunne reducere sin indvirkning på miljøet dramatisk. I de senere år har vi set en udvikling af plantebaserede, veganske alternativer til fisk og kød, og Hurtigrutens kokke nyder at bruge disse råvarer til at tilberede de lækre, veganske retter, man finder på vores menukort.
Nedefra og op
Mens andre rederier har et par veganske retter, har vi skabt en helt ny måde at spise grønt på i Norway's Coastal Kitchen.
Da vi udviklede de veganske retter på vores menu, var vi omhyggelige med at sikre, at hver ret ikke kun så godt ud og smagte godt, men at den også var sund. Vores kulinariske ekspertgruppe sætter stort fokus på at skabe nærende retter, der så vidt muligt inkorporerer lokale, norske råvarer.
Resultatet af de plantebaserede retter er blevet integreret i vores hovedmenu. Til hver frokost og aftensmad på skibet har man tre overdådige, plantebaserede muligheder at vælge imellem.
Forvent lækre retter som bønneragout, nøddepostej, rødbedebourguignon, oldnordisk svampegryderet, plantebaseret ostekage og vegansk chokolademousse. De veganske retter er forsynet med et diskret, vegansk mærke, så man nemt kan finde dem på menukortet.