Wanderlust

Wanderlust – Storbritanniens førende rejsemagasin

Medlemmer kan drage fordel af eksklusive besparelser på to årsabonnementer på det prisvindende magasin Wanderlust, der er Storbritanniens førende magasin for eventyrlige og autentiske rejser.

Om Wanderlust

Wanderlust, der har vundet flere priser og besøgt de mindre besøgte steder siden 1993, er det førende magasin for eventyrlige og autentiske rejser. De bringer de mest ærefrygtindgydende destinationer uden for alfarvej til live gennem autentiske rejsebeskrivelser og imponerende fotografier.

I tre årtier har Wanderlust været førende inden for udgivelser af inspirerende rejser, der opmuntrer læsere til at tage den mindre berejste vej – det være sig at opdage noget usædvanligt på et ellers populært turiststed eller at gå på opdagelse i et ukendt og mindre besøgt rejsemål.

Man får leveret hver dobbelte udgivelse to gange om måneden til sin dør eller indbakke. Magasinerne indeholder flere end 200 sider med utrolige historier fra hele verden med ekspertråd, praktiske rejsekalendere og meget mere.

Sådan indløser man

For at få disse eksklusive tilbud skal man bruge nedenstående koder i kampagnens kodefelt ved bestilling.

  • Abonnement på trykt magasin – brug koden: HRTGRTN1
  • Abonnement på digitalt magasin – brug koden: HRTGRTN2

Fordele ved Wanderlust:

Vi samarbejder med Wanderlust for at tilbyde to eksklusive tilbud for 1893 Ambassadør-medlemmer på niveau 1 og 2:

Level 1

Level 2

Spar 66 % på et abonnement på Wanderlust i trykt udgave

66 % rabat på et årsabonnement på Wanderlust Club Nyd det bedste af det hele, og bliv medlem af Wanderlust Club for at få det trykte og digitale magasin og online- adgang til arkiv med gamle udgivelser, en gratis årlig gave og yderligere fordele Angiv HRTGRTN1 i kampagnens kodefelt ved afgivelse af ordren.

Level 1

Level 2

Spar 80 % på et abonnement på Wanderlust i digital udgave

Spar 80 % på et abonnement på Wanderlust i digital udgave Modtag digitale udgivelser af Wanderlust, der kan læses hvor som helst og når som helst samt adgang til et digitalt arkiv med over 100 gamle udgivelser Angiv HRTGRTN2 i kampagnens kodefelt ved afgivelse af ordre.

Vilkår og betingelser

Se vilkår og betingelser her