Vilkår og betingelser for loyalitetsprogrammet 1893 Ambassador

1. Medlemskab til 1893 Ambassador-programmet

1.1 Medlemskab til Hurtigrutens loyalitetsprogram «1893 Ambassador» oprettes mellem Hurtigruten Global Sales AS og det individuelle medlem «medlemmet». Medlemskab af loyalitetsprogrammet oprettes ved at registrere en profil og afgive samtykke. Samtykke omfatter Hurtigrutens generelle vilkår for beskyttelse af personlige oplysninger og de specifikke vilkår knyttet til medlemskab af 1893 Ambassador-programmet.

Medlemskabet er personligt. Det er kun det registrerede medlem, som er berettiget til at benytte sig af medlemskabet. Der er en aldersgrænse på 18 år for medlemskab.

1.2 Hvert medlem får sit eget personlige medlemsnummer. Kun fysiske personer kan blive medlemmer. Det er ikke tilladt for en person at have mere end én medlemsprofil. Medlemskabet er registreret i medlemmets fulde navn, med den e-mailadresse, som medlemmet har opgivet. Brug af medlemskab til kommercielle formål er ikke tilladt.

1.3 Det koster ingenting at melde sig ind i 1893 Ambassador-programmet. Enkelte eksisterende og fremtidige medlemsfordele kan kræve køb af Hurtigrutens produkter og tjenester eller kun realiseres gennem sådanne køb.

1.4 Hurtigruten AS arbejder for kontinuerligt at udvide omfanget af medlemsfordele og vil stadig kunne lancere nye samt udvikle og ændre eksisterende fordele. Enkelte fordele vil også være af tidsbegrænset karakter, og andre vil kunne fjernes af forskellige årsager.

En oversigt over tilgængelige medlemsfordele og tilbud med tilknyttede betingelser vil være tilgængelig her.

1.5 Gennem 1893 Ambassador-programmet kan medlemmerne få rabatter og tilbud hos Hurtigrutens samarbejdspartnere. Hurtigruten AS er ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler ved produkter eller tjenester, som købes af samarbejdspartnerne. Hurtigruten beder imidlertid om, at medlemmer, som oplever problemer med samarbejdspartnere, informerer Hurtigruten AS.

1.6 Medlemskabet og de tilhørende fordele kan ikke overføres. 1893 Ambassador-fordele gælder kun de personer, som står opført som medlem, hvis ikke andet er oplyst.

1.7 Som medlem kan du når som helst vælge at afslutte dit medlemskab. Afmelding sker elektronisk på et eget registreringsskema

1.8 Hurtigruten forbeholder sig retten til at godkende, afvise eller ophæve medlemskabet når som helst, af enhver eller ingen grund, efter eget skøn.

1.9 Brud på disse medlemsvilkår, eller misbrug af medlemskabet, giver Hurtigruten AS ret til at opsige medlemmets medlemskab med umiddelbar virkning.

2. Beskyttelse af personoplysninger

Medlemskab kan kun indgås, hvis der afgives samtykke til elektronisk markedsføring. og forudsætter, at medlemmet opgiver navn, adresse og andre påkrævede persondata ved registrering. Medlemmet accepterer, at Hurtigruten registrerer personlige oplysninger og bruger dem til at styre deres egen database af medlemmer, og til kommunikationsformål. Hurtigruten vil som hovedregel ikke dele data med tredjeparter. For at kunne sende Hurtigruten-kampagner ud til medlemmer, deler Hurtigruten kundedata med postordrefirmaer. Disse firmaer har ikke lov til at dele persondata med andre.

2.1 Hurtigruten AS er dataansvarlig for medlemmernes personoplysninger. Databeskyttelseserklæringen forklarer, hvordan Hurtigruten indsamler, bruger og præsenterer personoplysninger.

Se privatlivspolitik for mere information om vores håndtering af personoplysninger.

2.2 Vi bruger annoncenetværk som Google, Facebook, Intagram og Twitter. Dine kontaktoplysninger og andre relevante data, som vi har registreret om dig, vil kunne blive udleveret til disse tjenesteudbydere. Vi bruger denne type tjenesteudbydere til at give dig eksklusive, tilpassede og relevant reklamer, tilbud og anbefalinger og for at udføre analyser samt udvikle vores tjenester.

2.3 Medlemmer samtykker ved indgåelse af medlemskab til jævnligt at modtage information om deres gældende medlemsstatus, programnyheder, medlemsfordele og tilbud fra Hurtigruten AS og vores partnere. Samtykket kan når som helst trækkes tilbage, men vil da medføre en udmeldelse af 1893 Ambassador-programmet.

3. Generelle betingelser

3.1 Hurtigruten forbeholder ser retten til når som helst at ændre eller afvikle programmet eller dele af det.

3.2 Hurtigruten forbeholder sig endvidere retten til når som helst at ændre eksisterende vilkår og betingelser. Vilkårene skal være tilgængelige på Hurtigrutens hjemmesider. Ved væsentlige ændringer vil medlemmerne blive informeret. Hvis medlemmet ikke vil acceptere ændringerne, kan medlemmet melde sig ud af programmet.

3.3 Hurtigruten har ret til at overføre medlemskabet med tilhørende rettigheder og forpligtelser til et andet selskab inden for Hurtigruten-koncernen. Dette kan for eksempel ske i forbindelse med en omorganisering.

3.4 Hurtigruten har ikke et ansvar for persondata, som medlemmet selv deler med eller opgiver til tredjeparter.

3.5 Det er medlemmets ansvar at behandle login-oplysninger, som brugernavn og adgangskode, fortroligt. Medlemmet er selv ansvarlig for ikke at opgive sådanne oplysninger til tredjeparter. Eventuelle transaktioner, der er gennemført med medlemmets login-oplysninger, anses for at være godkendt af medlemmet. Hurtigruten påtager sig ikke ansvaret for eventuelle transaktioner ved misbrug eller uautoriseret adgang til medlemmets login-oplysninger. Ved mistanke om eller ved misbrug skal medlemmet selv tage kontakt til Hurtigruten så hurtigt som muligt for at standse eller forhindre eventuelt misbrug.

3.6 Spørgsmål angående 1893 Ambassador-programmet rettes til [email protected]