Lofoten Seaweed

Lofoten Seaweed – bæredygtig superfood af tang

På en forreven arktisk kyst blandt byen Napps fiskere fører to kvinder Lofotens madtraditioner et skridt videre.

Lofoten Seaweed blev grundlagt af Angelita, der er datter af en fisker, og madelskeren Tamara, der – med indflydelse fra deres norske og japanske arv – kombinerer verdens reneste fisk og skaldyr med deres elskede kulinariske traditioner. Til trods for deres forskellige baggrunde har de samme overbevisning – at fremtidens mad findes i havet.

Deres tang høstes i hånden i Nappstraumens kolde, næringsrige vand, der er verdens fjerde-stærkeste tidevandsstrøm. De fokuserer på bæredygtig høst for at give forbrugerne innovative og næringsrige tangprodukter direkte fra hav til tallerken.

Deres vision er at få havenes bæredygtige superfood ind i det moderne køkken.

Fordele hos Lofoten Seaweed:

Vi samarbejder med Lofoten Seaweed for at tilbyde et eksklusivt program for medlemmer af 1893 Ambassador på niveau 1 og niveau 2:

Level 1

Level 2

Spar 20 % på tangsalt fra Lofoten Seaweed

20 % rabat på Lofoten Seawoods bedstsælgende udvalg af tangsalte. Økologisk, håndhøstet kelp fra Lofoten blandet med norsk kvalitetshavsalt.

Bliv ambassadør

Sådan indløser man:

Brug blot koden seaweedsalt ved kassen for at få del i det eksklusive tilbud. Køb havsalt her.

Vilkår og betingelser:

  • Tilbuddet omfatter ikke forsendelse
  • Toldfri forsendelse til Norge, EU-lande, USA og Australien
  • Besøg lofotenseaweed.com for at få mere information om levering og afgifter

En bid af Lofoten.