Hurtigruten Svalbard

Hurtigruten Svalbard

Hurtigruten Svalbard er lokale eksperter med over 30 års erfaring i Longyearbyen. Vi ser frem til at hjælpe dig med at planlægge dit næste arktiske eventyr.

Fra vores fantastiske nordlyssæson under polarnatten, til over fire måneder med midnatssol, og alt derimellem, tilbyder vi fremragende overnatningssteder, et omfattende turprogram med vidende, lokale guider, en række indbydende spisesteder og tax-free shopping i vores butik med udstyr, Longyear78.

Velkommen til Svalbard!

Sådan benytter du dig af dine fordele hos Hurtigruten Svalbard

Rabat på udvalgte butikker og spisesteder:

  1. Tag et billede eller skærmbillede af e-mailen fra Hurtigruten, som bekræfter, at du er medlem af 1893 Ambassador, og opbevar det let tilgængeligt, når du foretager en bestilling eller handler i butikken.

  2. Vis e-mailen til din servicemedarbejder eller butiksmedarbejder, når du handler i butikken eller hos vores spisesteder, for at sikre at du får den korrekte rabat.

  3. Nyd dit måltid eller dine nye varer!

Vær opmærksom på, at rabatter ikke gælder for drikkevarer, nedsatte varer, optik, våben eller elektronik.

Rabat på bestillinger hos Hurtigruten Svalbard:

  1. Tag et billede eller skærmbillede af e-mailen fra Hurtigruten, som bekræfter, at du er medlem af 1893 Ambassador, og opbevar det let tilgængeligt, når du foretager en bestilling.

  2. Kontakt os på [email protected] for at foretage din bestilling, og send skærmbilledet af medlemskabet som en vedhæftning.

  3. Vores erfarne, lokale salgskonsulenter vil hjælpe dig med at planlægge dit arktiske eventyr.

Vær opmærksom på, at rabatten kun gælder for produkter fra Hurtigruten Svalbard og Green Dog Svalbard, og gælder dermed ikke på ture, som vi sælger for andre operatører.

Dine fordele hos Hurtigruten Svalbard

Level 1

10 % rabat i vores butik «Longyear78» i Longyearbyen

I Longyear78 finder du alt, hvad du har brug for, til at bevæge dig ud i Svalbards vilde natur. Rabatten gælder ikke for våben, elektronik, briller og nedsatte varer.

Level 1

10 % rabat på udvalgte restauranter i Longyearbyen

Rabatten gælder for mad i vores restaurant Nansen og hos Coal Miners’ Bar & Grill i Longyearbyen. Velbekomme!

Level 2

15 % rabat i vores butik «Longyear78» i Longyearbyen

I Longyear78 finder du alt, hvad du har brug for, til at bevæge dig ud i Svalbards vilde natur. Rabatten gælder ikke for våben, elektronik, briller og nedsatte varer.

Level 2

15 % rabat på udvalgte restauranter i Longyearbyen

Rabatten gælder for mad i vores restaurant Nansen og hos Coal Miners’ Bar & Grill i Longyearbyen. Velbekomme!

Level 2

5 % rabat på Hurtigruten Svalbard, deres hoteller og aktiviteter

Oplev fantastiske Svalbard hele året! Rabatten gælder for hotelovernatninger inklusive morgenmad og aktiviteter. Rabatten gælder ved direkte bookinger på telefon og e-mail.

Om Hurtigruten Svalbard

Autentiske oplevelser i Arktis – året rundt!

Svalbard er eksotisk, indbydende og spændende og har unikke oplevelser for besøgende, uanset årstiden. Denne arktiske øgruppe er også hjem for Hurtigruten Svalbard, som har over 30 års erfaring i regionen. Vi tilbyder oplevelser hele året, fra enkle ture for alle til krævende ekspeditioner for de mest eventyrlystne, med kyndige, lokale guider. Ydermere tilbyder vi en række forskellige overnatningssteder inklusive verdens nordligste hotel, Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen, og vores boutique hotel, Funken Lodge.

Vi er også førende inden for bæredygtig turisme i Arktis – og har indført ture med fuldt elektriske snescootere i 2019, hvor vi var den eneste operatør i Skandinavien med dette produkt. Ydermere glæder vi os til leveringen af MS Bard, vores specialdesignede katamaran med hybridmotor, i sommeren 2021.

Vores erfarne team bor her i Longyearbyen og er lokale eksperter, som kan hjælpe dig med at finde det perfekte program for dig her i polarområdet. Fra den nordligste nordlyssæson under polarnatten til over fire måneder med midnatssol ser vi frem til at vise dig vores hjem!

Velkommen til dit arktiske eventyr!