Hurtigruten Svalbard

Hurtigruten Svalbard

Hurtigruten Svalbard er lokale eksperter med over 30 års erfaring i Longyearbyen. Vi ser frem til at hjælpe dig med at planlægge dit næste arktiske eventyr.

Fra vores fantastiske nordlyssæson under polarnatten, til over fire måneder med midnatssol, og alt derimellem, tilbyder vi fremragende overnatningssteder, et omfattende turprogram med vidende, lokale guider, en række indbydende spisesteder og tax-free shopping i vores butik med udstyr, Longyear78.

Velkommen til Svalbard!

Sådan får du glæde af dine fordele på Hurtigruten Svalbard

Rabatter ved udvalgte butikker og spisesteder:

  1. Tag et billede eller et skærmbillede af e-mailen fra Hurtigruten, der bekræfter dit 1893 Ambassadør-medlemskab, og gem det, så du kan vise det, når du foretager en bestilling, eller når du handler i en butik.
  2. Vis e-mailen til tjeneren på et af skibets spisesteder eller til butiksassistenten i et af skibets butikker, så du får den rigtige rabat.
  3. Nyd dit måltid eller dine nye produkter!

Bemærk, at rabatterne ikke gælder drikkevarer, allerede nedsatte varer, briller, våben og elektronik.

Rabat på bestillinger på Hurtigruten Svalbard:

  1. Tag et billede eller et skærmbillede af e-mailen fra Hurtigruten, der bekræfter dit 1893 Ambassadør-medlemskab, og gem det, så du kan vise det, når du foretager en bestilling.
  2. Kontakt en af hotellets medarbejdere via e-mail på [email protected] eller pr. telefon på +47 79 02 61 00 for at bestille. Bemærk, at man skal sende et skærmbillede af sit medlemsnummer for at bekræfte dette tilbud.

  3. Vores kyndige lokale salgskonsulenter vil være behjælpelige med planlægningen af din arktiske eventyrrejse.

Bemærk, at rabatten kun gælder produkter fra Hurtigruten Svalbard og Green Dog Svalbard og derfor ikke på ture, som vi sælger for andre operatører.

Dine fordele hos Hurtigruten Svalbard

Level 1

10 % rabat i vores butik «Longyear78» i Longyearbyen

I Longyear78 finder du alt, hvad du har brug for, til at bevæge dig ud i Svalbards vilde natur. Rabatten gælder ikke for våben, elektronik, briller og nedsatte varer.

Level 1

10 % rabat på udvalgte restauranter i Longyearbyen

Rabatten gælder for mad i vores restaurant Nansen og hos Coal Miners’ Bar & Grill i Longyearbyen. Velbekomme!

Level 2

15 % rabat i vores butik «Longyear78» i Longyearbyen

I Longyear78 finder du alt, hvad du har brug for, til at bevæge dig ud i Svalbards vilde natur. Rabatten gælder ikke for våben, elektronik, briller og nedsatte varer.

Level 2

15 % rabat på udvalgte restauranter i Longyearbyen

Rabatten gælder for mad i vores restaurant Nansen og hos Coal Miners’ Bar & Grill i Longyearbyen. Velbekomme!

Level 2

5 % rabat på Hurtigrutens hoteller og aktiviteter på Svalbard

Oplev vidunderlige Svalbard året rundt! Denne rabat gælder hotelovernatninger samt morgenmad og aktiviteter. Denne rabat gælder kun bestillinger, der er foretaget direkte hos Hurtigruten Svalbard via telefon (+47 79 02 61 00) eller e-mail ([email protected]).

Om Hurtigruten Svalbard

Autentiske oplevelser i Arktis – året rundt!

Svalbard er eksotisk, indbydende og spændende og har unikke oplevelser for besøgende, uanset årstiden. Denne arktiske øgruppe er også hjem for Hurtigruten Svalbard, som har over 30 års erfaring i regionen. Vi tilbyder oplevelser hele året, fra enkle ture for alle til krævende ekspeditioner for de mest eventyrlystne, med kyndige, lokale guider. Ydermere tilbyder vi en række forskellige overnatningssteder inklusive verdens nordligste hotel, Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen, og vores boutique hotel, Funken Lodge.

Vi er også førende inden for bæredygtig turisme i Arktis – og har indført ture med fuldt elektriske snescootere i 2019, hvor vi var den eneste operatør i Skandinavien med dette produkt. Ydermere glæder vi os til leveringen af MS Bard, vores specialdesignede katamaran med hybridmotor, i sommeren 2021.

Vores erfarne team bor her i Longyearbyen og er lokale eksperter, som kan hjælpe dig med at finde det perfekte program for dig her i polarområdet. Fra den nordligste nordlyssæson under polarnatten til over fire måneder med midnatssol ser vi frem til at vise dig vores hjem!

Velkommen til dit arktiske eventyr!