Helly Hansen

Helly Hansen – pioneren inden for tøj til barske omgivelser

Helly Hansen har været en pioner og opdagelsesrejsende inden for en verden af professionelt tøj til verdens hårdeste klimaer lige siden kaptajn Helly Juell Hansen opfandt blødt, vandtæt tøj lavet af hørfrøolie i 1877.

Vi har samarbejdet med Helly Hansen i mange år. Helly Hansen har blandt andet fremstillet det skræddersyede tøj, som vores teams ombord bruger på ekspeditionskrydstogter over hele verden til deres arbejde i krævende vejr og blæsende forhold.

Sådan får du adgang til Helly Hansen Pro Shop

  1. Tag et billede eller skærmbillede af e-mailen fra Hurtigruten, som bekræfter, at du er medlem af 1893 Ambassador.

  2. Udfyld navn, e-mailadresse og mobilnummer på denne side, og vælg adgangskode. 
  3. I feltet “Company/Team/Organisation” skriver du  Hurtigruten 1893 Ambassador.
  4. I feltet “Pro Classification” vælger du “Ambassador 1” eller “Ambassador 2”.
  5. Klik på knappen “Choose file”, og upload billedet eller skærmbilledet, som bekræfter, at du er medlem af Ambassador Club. Billedformatet skal være JPEG, PDF eller docx (Word-dokument). Du kan også tage et skærmbillede af e-mailen og ændre formatet til PDF.
  6. Klik til sidst på knappen “Apply”.
  7. Når din konto er godkendt, vil den være gyldig i 1 år.  Du vil modtage en e-mail fra Helly Hansen, hvori du opfordres til at forny din ansøgning, inden din konto udløber.

Din Pro-konto vil normalt blive aktiveret i løbet af en uge. Du vil herefter få en e-mail fra Helly Hansen, som bekræfter at kontoen er aktiv.

Dine fordele hos Helly Hansen

Level 1

10 % rabat hos Helly Hansens onlinebutik

Professionelt tøj til barske klimaer. Gør som vores ekspeditionsguider og friluftsentusiaster over hele verden: Klæd dig i komfortabelt kvalitetstøj, som holder dig varm på hele turen.

Level 2

20 % rabat i Helly Hansens onlinebutik

Professionelt tøj til barske klimaer. Gør som vores ekspeditionsguider og friluftsentusiaster over hele verden: Klæd dig i komfortabelt kvalitetstøj, som holder dig varm på hele turen.

Bliv ambassadør

Om Helly Hansen

Helly Hansen har udviklet en række nyskabende produkter, inklusive de første fleece-stoffer i 60’erne og det første tekniske undertøj i 70’erne. De er førende inden for teknisk tøj til sejlads, ski og arbejdstøj i barske omgivelser, og bruges af 55.000 professionelle skiløbere, olympiske udøvere, landshold, skianlæg, redningsselskaber og fjeldtursoperatører over hele verden. Helly Hansen leverer også tøjet til reality-succesen «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis».