Helly Hansen

Helly Hansen – Pioneren inden for tøj i barske omgivelser

Helly Hansen har vært en pioner og en opdagelsesrejsende inden for professionelt tøj i verdens mest barske klimaer, lige siden kaptajn Helly Juel Hansen opfandt blødt, vandtæt tøj lavet med hørfrøolie i 1877.

Alle gæster på vores ekspeditionskrydstogter får en Helly Hansen gæstejakke. Vi har samarbejdet med Helly Hansen gennem flere år. Helly Hansen har blandt andet skræddersyet det tøj, som ekspeditionsteamet ombord bruger i deres arbejde i krævende vejr, vind og forhold.

Sådan får du adgang til Helly Hansen Pro Shop

  1. Tag et billede eller skærmbillede af e-mailen fra Hurtigruten, som bekræfter, at du er medlem af 1893 Ambassador.

  2. Udfyld navn, e-mailadresse og mobilnummer på denne side, og vælg adgangskode. 
  3. I feltet “Company/Team/Organisation” skriver du  Hurtigruten 1893 Ambassador.
  4. I feltet “Pro Classification” vælger du “Ambassador 1” eller “Ambassador 2”.
  5. Klik på knappen “Choose file”, og upload billedet eller skærmbilledet, som bekræfter, at du er medlem af Ambassador Club. Billedformatet skal være JPEG, PDF eller docx (Word-dokument). Du kan også tage et skærmbillede af e-mailen og ændre formatet til PDF.
  6. Klik til sidst på knappen “Apply”.

Din Pro-konto vil normalt blive aktiveret i løbet af en uge. Du vil herefter få en e-mail fra Helly Hansen, som bekræfter at kontoen er aktiv.

Dine fordele hos Helly Hansen

Level 1

10 % rabat hos Helly Hansens onlinebutik

Professionelt tøj til barske klimaer. Gør som vores ekspeditionsguider og friluftsentusiaster over hele verden: Klæd dig i komfortabelt kvalitetstøj, som holder dig varm på hele turen.

Level 2

20 % rabat i Helly Hansens onlinebutik

Professionelt tøj til barske klimaer. Gør som vores ekspeditionsguider og friluftsentusiaster over hele verden: Klæd dig i komfortabelt kvalitetstøj, som holder dig varm på hele turen.

Bliv ambassadør

Om Helly Hansen

Helly Hansen har udviklet en række nyskabende produkter, inklusive de første fleece-stoffer i 60’erne og det første tekniske undertøj i 70’erne. De er førende inden for teknisk tøj til sejlads, ski og arbejdstøj i barske omgivelser, og bruges af 55.000 professionelle skiløbere, olympiske udøvere, landshold, skianlæg, redningsselskaber og fjeldtursoperatører over hele verden. Helly Hansen leverer også tøjet til reality-succesen «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis».