Bracenet

Bracenet – bæredygtige armbånd lavet af gamle fiskenet

Det er ikke nogen hemmelighed, at havene drukner i plastaffald. Alene i det nordlige Stillehav er der en malstrøm af plastaffald, der er fire en halv gange så stor som Tyskland. 46 % af det består af gamle, tabte eller bevidst dumpede fiskenet. Hvert år ender op mod en million ton af disse såkaldte “spøgelsesnet” i vores have – og fanger og dræber utallige havdyr.

Sådan fungerer det

Bracenet sætter en stopper for spøgelsesnet og fjerner dem fra verdenshavene. Det gør de i samarbejde med Healthy Seas, Ghost Diving og Nofir. Healthy Seas sejler på bjærgningsture med Ghost Divings 250 frivillige, der er specialtrænede dykkere*, verden over. De frigør spøgelsesnet fra vrag og rev fra dybder på op til 50 meter. Når Nofir er tilbage på land, renser de nettene på en miljøvenlig måde udelukkende ved hjælp af vand og indsamler kasserede net fra fiskeriet, så de ikke ender i havet.

Nettene ankommer herefter til Bracenets fabrik i Hamborg. Med nænsomt og detaljeret håndarbejde genskaber de nettene til nye produkter som armbånd (“Bracenets”), nøgleringe, hundesnore og meget mere.

Det er produkter fra havet og for havet, da de regelmæssigt donerer til havbeskyttelse, herunder Healthy Seas og Ghost Diving – mere end 220.000 € indtil videre – for at finansiere yderligere redningsmissioner og oplysningsarbejde. De samarbejder også med mange andre NGO’er for at støtte havets beskyttelse.

Sammen med Bracenet kan alle give deres eget bidrag til at beskytte havene. RED HAVENE, KØB ET NET.

Fordelene ved Bracenet:

Som 1893 Ambassadør får man eksklusiv rabat ved køb på Bracenets hjemmeside.

Level 1

Spar 10 % på alle Bracenet-produkter

Spar 10 % på alle Bracenet-produkter. Anvend koden 189310 øverst på betalingssiden.

Level 2

Spar 12 % på alle Bracenet-produkter

Spar 12 % på alle Bracenet-produkter. Anvend koden 189312 øverst på betalingssiden.

Bliv ambassadør

Sådan indløser man:

Indtast de unikke koder nedenfor ved kassen for at udnytte dette eksklusive tilbud. Køb dit Bracenet her.

  • Niveau 1 rabatkode på 10 % – 189310
  • Niveau 2 rabatkode på 12 % – 189312

Vilkår og betingelser

Besøg www.bracenet.com for at få mere information om levering og afgifter