Det vilde Patagonien - overnatningstur inden sejladsen

Tag med fra Buenos Aires til noget Sydamerikas mest spektakulære vilde natur med gletsjere og bjerge.

 • Forlæng din ferie med Hurtigruten i Sydamerika
 • Oplev Patagonien, en region med ekstremer, der kun findes få steder i verden
 • Udforsk Ushuaia, verdens sydligste by med Parque Nacional Tierre del Fuego (Ildlandet Nationalpark)
 • Besøg en antarktisk estancia (ranch) og lær noget om antarktiske gauchoers liv
 • Destinationer

  Sydamerika

 • Årstid

  Vinter

 • Varighed

  4 dage

 • Minimum antal passagerer

  4

 • Booking kode

  PATPRE

 • Fra

  kr 11.019

Det vilde Patagonien (fire dage og tre nætter) 

"Det vilde Patagonien" er en udflugt, der giver mulighed for at opleve endnu mere på foretrukne destinationer før rejsen med Hurtigruten. Detter er turens program:

Dag 1: Buenos Aires / El Calafate

Turen starter om morgenen med transport fra dit hotel og et fly til Calafate, der ligger på Argentino-søens sydlige bred omkring 80 km fra indgangen til Los Glaciares - det perfekte udgangspunkt for at besøge denne region. Efter at være modtaget af den lokale guide køres til hotellet i Calafate.

Om aftenen besøger vi en antarktisk estancia for at lære noget om patagoniske gauchoers liv og kultur. Efter at have fået te og kager kan du og se fåreklipning, mens du smager lokal vin.

Middagen er traditionelle retter, der serveres på estanciaen restaurant, inden vi kører tilbage til Calafate for at overnatte på hotellet.

Dag 2: El Calafate

Alle besøgende i Argentina bør besøge Perito Moreno-gletsjeren i Parque Nacional los Glaciares. På vej til bjergene kører vi gennem den imponerende patagoniske steppe, hvor vejret ofte skifter, og der kan være regn eller endda sne.

Gletsjeren er en del af den patagoniske kontinentale ismark, hvor 13 gletsjere strømmer ind i Lago Viedma og Lago Argentino og videre mod Atlanterhavet. Perito Moreno-gletsjeren er en af ​​de få gletsjere i verden, der stadig vokser og skubbes frem af dets ismasser.

Frokost er inkluderet. Aftenen er på egen hånd med overnatning på hotellet.

Dag 3: El Calafate / Ushuaia

Efter morgenmaden køres du til lufthavnen for at flyve til Ushuaia, hvor en lokal guide tager imod i lufthavnen og kører dig til et centralt beliggende hotel. Afhængigt af flyveplanen kan du om eftermiddagen nyde en sejltur i Ushuaia-bugten og på Beagle-kanalen omgivet af en bjergkæde. Aftenen er egen hånd.

Dag 4: Ushuaia / Afrejse med skib

Formiddagen er til fri disposition. Omkring middagstid hentes du ved hotellet til en udflugt til Ildlandet Nationalpark (Parque Nacional Tierra del Fuego) kun 11 km væk fra Ushuaia. Nationalparken er unik med bjerge og adgang til havet i det fredede område. Udflugten slutter på havnen i Ushuaia med indskibning på M/S Fram.

Patagonien er en region med ekstremer, dr ikke ses ret mange andre steder i verden. På grund af skiftende vejrforhold kan rækkefølgen af seværdigheder variere.

Turen kan købs som en forlængelse af disse Antarktis-sejladser, der starter i Ushuaia:

Tilgængelig på disse rejser i 2019/20 med Hurtigruten:

PRAKTISK INFOMATION:

 • Bookingkode: CENPATPRE
 • Inkluderet: Prisen inkluderer to overnatninger i El Calafate og en overnatning i Ushuaia, inklusive morgenmad, transport, middag på en patagonisk gård og udflugter, som angivet i programmet, engelsktalende lokal guide under transport og på udflugter, returfly på økonomiklasse mellem Buenos Aires og El Calafate og Ushuaia, inklusive gældende skatter og afgifter. Overnatningen i Buenos Aires før starten på denne tur er en del af din rejse til Antarktis. Alle udflugter er afhængige af vejrforholdene. 
 • Ikke inkluderet: Frokost og middag på dag 2 og 3, drikkevarer.
 • Bemærk: Strækninger til fods i ujævnt terræn. Gennemførelse af udflugten i Ushuaia på dag 3 afhænger af flyveplanen i 2018/19 og 2019/20. Minimum deltagere: 4 gæster. 
  Hvis du har bestilt en rejse med fly fra Buenos Aires til Ushuaia, betaler du ikke to gange for flyvningen. Prisen for programmet er allerede blivet fratrukket charterflyprisen. 
 • Datoer:  28.01.2020, 08.02.2020, 17.01.2020, 19.02.2020, 07.02.2020, 01.03.2020, 28.02.2020, 06.01.2020

Ring til os på 89876503, hvis du ønsker at reservere denne forlængelse af rejsen!