5 dage tilbage!

Bestil trygt

Vores populære Bestil Trygt-ordning betyder, at du kan have ro i sindet i forhold til din næste ferie langs Norges smukke kyst.

Bestil Trygt-ordningens fordele gælder for alle nye bestillinger, der foretages mellem 16. februar 2022 og 30. juni 2022 for rejser med afrejse 31. december 2022 eller før.

Ind i Trollfjord ombord MS Richard Med
Foto: Agurtxane Concellon

Gratis ombooking

Op til 31 dage før din afgangsdato kan du ændre dine rejsedatoer gratis og sejle senere i 2022 eller 2023. COVID-19 behøver ikke at være årsag til din afbestilling.

Og selvom du endnu ikke har valgt dine nye rejsedatoer, kan du stadig blot annullere din rejse og få krydstogt-kredit til enhver fremtidig rejse med os i 2022 eller 2023.

  • Gældende for nye bookinger foretaget før 30. juni 2022 for alle 12-, 7-, og 6-dages klassiske rejser, korte rejser og havn-til-havn-sejladser d. 31. december 2022 eller tidligere
  • Ombook enhver af vores kystrejser med afgang d. 31. marts 2023 eller tidligere
Ind i Trollfjord ombord MS Richard Med
Foto: Agurtxane Concellon
Trana, Norway
Foto: Kristian Dale

Ombooking i forhold til covid

Hvad hvis covid-19 forhindrer mig i at deltage i min rejse? Der har vi dig også dækket ind med nul gebyr for ombooking fra 31 dage til 24 timer inden afgang.

Husk, at hvis du ikke er sikker på, hvornår du helt præcist vil ombooke, kan du også vælge at annullere din booking og modtage krydstogt-kredit til enhver fremtidig rejse hos os senere i 2022 eller 2023.

  • Kvalificerbare covid-19-faktorer, der påvirker din rejse, inkluderer en positiv covid-19 test, krav om karantæne ved indrejse til Norge, eller et rejseforbud ind i Norge fra det land, hvorfra du rejser
  • Gælder nye bookinger foretaget før 30. juni 2022 for alle 12-, 7-, og 6-dages klassiske rejser, korte rejser og havn-til-havn-rejser d. 31. december 2022 eller tidligere
  • Ombook og brug din krydstogt-kredit på enhver af vores fremtidige norske kystrejser med afgang d. 31. marts 2023 eller tidligere
Trana, Norway
Foto: Kristian Dale
MS nordlys sejler ind i solnedgangen nær Brønnøysund
Foto: Gunnar E Nilsen - Guest image

Når vi annullerer

Som altid, og i overensstemmelse med vores Generelle vilkår og betingelser, hvis det er os, der tager den svære beslutning om at annullere din ekspedition på grund af uforudsete omstændigheder, vil vi med garanti tilbyde dig refusion.

Du har også mulighed for gratis ombooking eller at modtage krydstogt-kredit til et fremtidigt krydstogt efter eget valg.

Som altid, og i overensstemmelse med vores Generelle vilkår og betingelser, hvis det er os, der tager den svære beslutning om at annullere din ekspeditionsrejse på grund af uforudsete omstændigheder, garanterer  vi dig refusion.

Du kan også ombooke gratis eller få krydstogt-kredit til et fremtidigt krydstogt efter eget valg.

MS nordlys sejler ind i solnedgangen nær Brønnøysund
Foto: Gunnar E Nilsen - Guest image

Mere om vilkår og betingelser

Læs venligst detaljerne i Betingelser for Bestil Trygt-tilbuddet her (pdf). 

Bestil Trygt-betingelserne kan ikke bruges til at kræve refusion. 

Hvis du ombooker din rejse under Bestil Trygt-betingelserne, gælder de oprindelige afbestillingsfrister og gebyrer i henhold til de generelle vilkår og betingelser. Eventuelle kampagner eller tilbud, der er tilgængelige eller gældende for den oprindelige booking, gælder ikke for den efterfølgende booking foretaget med Bestil Trygt-betingelserne. 

Du kan også stole på de generelle vilkår og betingelser. De generelle vilkår og betingelser og EU-pakkerejsedirektivet omfatter også retten til at ombooke eller annullere rejsen på visse betingelser. For eksempel kan man  annullere en rejsepakke, inden den begynder, uden at skulle betale afbestillingsgebyr, hvis der opstår uundgåelige og ekstraordinære omstændigheder på destinationsstedet eller i dets umiddelbare nærhed, og som i væsentlig grad vil have negativ indvirkning på rejsepakken.

Find din rejse