Mere sikker, stadig sammen

Uanset hvornår du sejler med Den norske kystrute, hvad enten det er i 12 dage eller et par timer, er din sikkerhed vores højeste prioritet.

Regler inden ombordstigning

12. februar ophævede de norske myndigheder alle restriktioner i forbindelse med COVID-19-pandemien. Vi har også ændret vores infektionskontrolforanstaltninger, så de afspejler den norske regerings råd, men vi har beholdt nogle af foranstaltningerne ombord.

Vores infektionskontrolforanstaltninger kan ændres med kort varsel både inden og under rejsen. Vi overvåger konstant situationen og de norske myndigheders love og anbefalinger.

Det er den enkelte rejsendes eget ansvar at følge indrejse- og rejsekrav fra den norske regering - også på indenrigsrejse.

COVID-19-rejsekort

Brug vores interaktive kort til at holde dig opdateret om, hvilke områder der er åbne i forhold til at rejse og få detaljer om eventuelle, potentielle indrejsekrav.

Mød op mindst 15 minutter inden afrejse

For at undgå forsinkelser skal alle rejsende være klar til ombordstigning senest 15 minutter inden afrejse i alle havne. Hvis man går ombord i Bergen, skal man være i terminalen senest 30 minutter inden afrejse.

Ombord

Social distancering

Vi opfordrer alle rejsende til at holde god afstand til andre, når det er muligt.

Mundbind

Det er frivilligt at bære mundbind ombord.

Håndvask

Alle rejsende bedes holde god håndhygiejne og vaske hænder regelmæssigt. Man skal vaske eller spritte hænder af inden alle måltider. Hånddesinfektionsmidler er tilgængelige over alt på skibet.

Temperaturscreening

Afhængig af infektionstallet i Norgemåler vi måske din kropstemperatur på gangbroen og ved indgangen til alle restauranter. 

Rengøring

Under COVID-19-pandemien strammede vi vores allerede strenge rengøringsprotokoller yderligere. Vi rengør og desinficerer rutinemæssigt kahytter og overflader i fællesområder.

Klimaanlæg

Vi benytter et ventilationssystem, der sørger for konstant lufttilførsel – luften recirkuleres ikke.

Klar-til-at-flyve-test

Vi tilbyder ikke “klar-til-at-flyve”-test eller -certifikater ombord.

Generel sygdom

Hvis man viser symptomer på generel sygdom, såsom sæsoninfluenza, almindelig forkølelse eller COVID-19, rådes man til ikke at rejse. Hvis man udvikler symptomer ombord, råder vi til, at man bliver i sin kahyt og bruger mundbind, hvis det er nødvendigt at forlade kahytten, for at undgå at smitte andre.

Medicinsk støtte

Desværre er der ingen læge eller apotek om bord. Men, besætningen om bord er dog uddannet i førstehjælp og kan yde lægehjælp i nødstilfælde. Skibene er også tæt på kysten, hvis der er behov for akut lægehjælp.

 

Udflugter og landgange

Infektionskontrol

Vi har samme infektionskontrolforanstaltninger under udflugter i land som ombord.

Ændringer af porteføljen

Grundet COVID-19-pandemien kan vores udflugtsportefølje ændres med kort varsel, hvis infektionssituationen og vores infektionskontrolforanstaltninger ændrer sig.