Mere sikker, stadig sammen

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har introduceret strenge foranstaltninger på alle vores skibe, der er udformet til at reducere spredningen af COVID-19. Vi vil konstant opdatere disse foranstaltninger i overensstemmelse med de seneste retningslinjer fra de lokale myndigheder. Du skal acceptere at følge alle aktuelle rejserestriktioner, der gælder på det tidspunkt, hvor du sejler.
Book with confidence

Sikkert at booke

Vi ved, at det kan være risikabelt at booke en rejse i disse tider med rejserestriktioner og uvished. For at fjerne denne risiko for dig indfører vi en ny ombookingspolitik for alle vores krydstogter i 2021.

Vores “Book med ro i sindet”-politik inkluderer:

  • Gratis ombooking
  • 100 % refundering
Læs de fulde betingelser, og book nu Læs de fulde betingelser, og book nu
Book with confidence

Sikkert at rejse med os

Vi er stolte over at kunne meddele, at professor i medicinsk mikrobiologi, Ørjan Olsvik, har sluttet sig til vores selskab som rådgiver. Han vil hjælpe os med at sejle på den sikrest mulige måde. Han har mere end 10 års international erfaring med smittekontrol.

Vi vil sørge for, at alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger er på plads, og vil løbende tilpasse dem, som situationen ændrer sig. Du kan være forvisset om, at vi vil sørge for den sikrest mulige sejlads, så du kan nyde din tid med os. Velkommen ombord!

Hvad vi gør

Social distancering Vi sejler med reduceret passagerkapacitet og har ændret, hvordan vi driver vores restauranter, landgange og faciliteter for at give dig mere plads.

Mundbind Al vores besætning bærer mundbind eller ansigtsvisir og følger den strengeste håndhygiejneprotokol.

Testning Al besætning skal gennemgå regelmæssige temperaturtjek og udfylde en covid-19-egenerklæring, inden de må gå ombord.

Rengøring Udover grundig, daglig rengøring bliver alle kahytter fuldstændigt desinficeret efter check-ud. Når et krydstogt slutter, rengøres skibet grundigt, så det er klar til det næste eventyr. Alle fællesområder rengøres og desinficeres med tågeanlæg flere gange om dagen. Vi anvender certificerede rengøringsprodukter, der er bevist til at destruere covid-19.

Vi følger alle påkrævede sikkerhedsforanstaltninger, der er baseret på de seneste retningslinjer fra de lokale myndigheder.

Hvad du skal gøre

Egenerklæring Du skal bekræfte, at du ikke har nogen covid-19-symptomer, inden du får lov til at gå ombord, og du skal udfylde og sende en egenerklæring til os.

Krav til temperaturscanning og lyntest Ved ombordstigning og uden for restauranterne skal du gennemgå en kontaktløs feberscanning for at få målt din temperatur. Du skal acceptere at blive testet af vores mediciske team, hvis feberscanningen angiver, at du har en høj temperatur.

Testning inden ekspeditionskrydstogter Inden ombordstigning skal du fremvise en negativ covid-19-test, der ikke er ældre end 72 timer.

Mundbind, social afstand og rengøring af hænder Du skal anvende mundbind, når de går ombord eller fra borde, i gangene, på trapperne, i foredragssalene, i videnskabscentret og alle andre steder, hvor social distancering ikke er mulig.

Hold venligst mindst 1 meters afstand til medpassagerer, og rengør dine hænder ofte.

Strenge forholdsregler i forhold til sundhed

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har introduceret flere strenge foranstaltninger på alle vores skibe, der er designet til at holde dig sikker fra covid-19. Vi vil konstant opdatere disse foranstaltninger i overensstemmelse med de seneste retningslinjer fra de lokale myndigheder. Du skal acceptere at følge alle aktuelle rejserestriktioner i det land, hvor din rejse starter og slutter.

Strenge forholdsregler i forhold til sundhed

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har introduceret flere strenge foranstaltninger på alle vores skibe, der er designet til at holde dig sikker fra covid-19. Vi vil konstant opdatere disse foranstaltninger i overensstemmelse med de seneste retningslinjer fra de lokale myndigheder. Du skal acceptere at følge alle aktuelle rejserestriktioner i det land, hvor din rejse starter og slutter.

Regler for indrejse i Norge

For vores krydstogter i Norge opdaterer den norske regering løbende de officielle coronavirusrestriktioner for rejser. Du finder de seneste oplysninger her

Før du stiger ombord

For at beskytte de andre gæster og vores besætning er vi nødt til at sikre, at folk, der går ombord på vores skibe, er smittefri. Det er vigtigt, at du sandfærdigt kan bekræfte, at du ikke har symptomer på Covid-19, før ...

Rengøring

Vi har altid fulgt de højeste standarder, når det drejer sig om rengøring af vores skibe. Disse er blevet forbedret med nye rengøringsprotokoller for at forhindre COVID-19 i at sprede sig.

Testning af besætning og praksisser

Besætningen er der for at sikre, at din sejlads bliver uden problemer. For at beskytte alle, beder vi hvert enkelt besætningsmedlem om at følge en række strenge protokoller.

Se alle forholdsregler i forhold til sundhed

Udforsk vores destinationer

Se vores særtilbud