Ombestil dit aflyste krydstogt

Rejsende, der er påvirket af Den norske kystrutes aflyste sejladser, tilbydes en fleksibel og risikofri ombestillingspolitik. Udfyld formularen for at gøre brug af dette tilbud.

Ved indsendelse af formularen anerkender vi, at du ikke ønsker at rejse på dit aktuelt bestilte krydstogt eller din rejse. Derfor vil vi frigive din kahyt (hvis booket).

Politik for ombestilling af aflyste krydstogter

  • Alle gæster, der har bestilt til et aflyst krydstogt, tilbyder vi gratis ombestilling til et fremtidigt Hurtigruten Expedition-krydstogt eller en rejse med Den norske kystrute med afrejse frem til 31. marts 2023. Se alle aflyste rejser med Den norske kystrute her

  • En ændret bestilling krediteres som et værdibevis til et fremtidigt krydstogt med et beløb svarende til de oplysninger, der blev sendt i vores seneste brev om aflysninger.

  • Værdibeviset til dit fremtidige krydstogt skal bruges senest den 31. december 2022.

  • Værdibeviset kan kombineres med alle andre tilbud fra Den norske kystrute, der er gyldige på tidspunktet for ombestillingen.

  • Bemærk venligst: Du behøver ikke at have besluttet, præcist hvilken rejse med Den norske kystrute du vil ombestille til, når du sender os den indledende formular.

  • Dette tilbud gælder for bestillinger, der er blevet aflyst af os. Beslutningen om at aflyse sejladsen træder i kraft, når det officielle brev om aflysningen afsendes fra Den norske kystrute til dig eller dit rejsebureau. Dette tilbud gælder ikke for gæster, der allerede har accepteret vores tidligere tilbud om at ombestille til en anden sejlads med afrejse tidligere end denne dato/dette tidspunkt.

Flere oplysninger

If you would like to request other solutions instead of using our rebooking offer, please fill out this feedback form.