Følg os for at udforske med os!

Den 31. december vil en af vores heldige Instagram-følgere vinde et værdibevis til en ekspedition efter eget valg.

Sådan fungerer det

Antallet af vores følgere vil afgøre værdien af værdibeviset. Det betyder, at hvis vi har 50.000 følgere inden slutningen af året, kan du vinde et værdibevis på 50.000 (NOK) af os. 50.000 NOK svarer til 4.800 EUR eller 5.700 USD (baseret på valutakursen på konkurrencens startdato).

Indtil da glæder vi os til at inspirere dig med fantastiske fakta og historier fra vores ekspeditioner i hele verden! Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, administreret eller forbundet med Instagram.

Gå til vores Instagram-kanal her: instagram.com/hurtigrutenexpeditions

Vilkår og betingelser

Konkurrencen starter den 9. august 2021. Hver følger tælles som en (1) tilmelding for en chance for at vinde et værdibevis til en ekspedition med os. Det antal af følgere, vi har den 31. december 2021, midnat (GMT+2) vil afgøre værdien af værdibeviset. En (1) krone (NOK) pr. følger. Vinderen bliver udvalgt tilfældigt den 3. januar 2022 ud fra det samlede antal følgere. 21 år eller ældre. Vinderen vil blive kontaktet gennem Instagram og der bliver fulgt op af vores team. Værdibeviset kan benyttes til enhver af vores ekspeditioner, der er tilgængelige på dette tidspunkt. Hurtigruten forbeholder sig retten til at godkende den anmodede rejse, som værdibeviset vil blive brugt til. Begrænsninger kan gælde.