Mød skibets ekspeditionsteam

Skibets ekspeditionsteam elsker eventyr. Hurtigruten har eksperter i havbiologi, arktisk overlevelse, oceanografi, fotografering, og andet om bord for at hjælpe med til at gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse.

Men ekspeditionsteamet tilbyder mere end at give en dyb forståelse af de områder, vi udforsker. For det første er de lærere, der elsker at videregive, hvad de har lært. De er også eventyrere, der trives i vildmarken. Og de er værter, der deler en dedikation om at skibe en afslappet og pædagogisk atmosfære for alle Hurtigruten gæster.

Skibets ekspeditionsteam byder dig velkommen til spændende udflugter og fascinerende foredrag. Holdet ser frem til at hjælpe dig med at få det bedste ud af alle destinationer.

Karin Strand

Ekspeditionsleder på M/S Fram og M/S Midnatsol

Hvad hun kan lide bedst om sit job: "Jeg arbejder i et team, der elsker vores arbejder, og vi skaber fantastiske naturoplevelser i nogle af verdens mest uberørte områder. Dagene er lange, og vi arbejder hårdt, men det er nemt at være engageret, når man elsker det, man laver."

Karin viser Hurtigrutens nye skib M/S Roald Amundsen.