Hurtigruten Foundation

Samarbejde om forandring: At skabe et fodaftryk, vi kan være stolte af

Der er gået næsten 130 år siden, vi første gang var pionerer inden for ekspeditionssejlads, og med den lange historie er vi bevidste om det enorme ansvar, der følger med vores sejlads.

I løbet af årene har vi set de forandringer, der sker rundt om i verden, tæt på. For at bekæmpe de stigende forandringer i klimaet, plastikaffald i havene og ubæredygtig masseturisme skal vi gøre vores del og sikre, at bæredygtighed er en integreret del i alle vores aktiviteter.

Derfor grundlagde vi Hurtigruten Foundation

Fonden er et samarbejde mellem Hurtigruten og dens gæster, partnere, leverandører, organisationer og bidragsydere for at gøre en reel forskel. Hurtigruten Foundation blev etableret i slutningen af 2015, og siden da har vi opnået meget sammen:

Samlet donation indtil nu: 3.200.000 NOK

Projekter: 34

Lande: 8

Læs mere om nogle af de projekter, vi har doneret til

Læs mere om, hvordan Hurtigruten Foundation har hjulpet South Georgia Heritage Trust med at redde næsten uddøde fuglearter ved at udrydde rotter på South Georgia

Redning af fuglene

Redning af næsten uddøde fuglearter ved at udrydde rotter på South Georgia

Læs mere om, hvordan vi har lært at registrere antarktiske pingviner: Hvad vi kan lære af, at én art vokser i antal, mens andre falder

Registrering af pingviner på Antarktis

Hvad kan vi lære af, at én art vokser i antal, mens andre falder?

Vi støtter og samarbejder med projekter, der skaber opmærksomhed og handling til sårbare økosystemer og truet dyreliv

Vi fokuserer på tre hovedområder:

  1. Bevarelse af truet dyreliv

  2. Bekæmpelse af plastik- og havaffald

  3. Støtte til lokale og globale projekter i de områder, hvor vi opererer

Vi vil også gerne vise dig nogle af de imponerende projekter og inspirerende arbejde fra disse samarbejder. Her er nogle af de vigtige projekter, der er blevet muliggjort gennem støtte og involvering fra Hurtigruten Foundation:

HRF_table_new.png

Ud over direkte donationer kommer støtten fra Hurtigruten Foundation fra aktiviteter ombord og på vores hoteller såsom auktioner, indsamlinger og Hurtigrutens "Green Stay"-program. For hver dag, du vælger ikke at få gjort rent i din kahyt eller på dit værelse, giver vi en donation til Hurtigruten Foundation. Desuden hjælper det med at reducere forbruget af energi, rengøringsmidler og vand.

Med minimale, administrative udgifter går hele overskuddet fra Hurtigruten Foundation til organisationer og enkeltpersoner, der bidrager positivt i områder, hvor Hurtigruten opererer. Fondens bestyrelse uddeler støtte to gange årligt.

Ansøgningsfristerne for finansiering er 1. november og 1. maj.

Download ansøgningsformularen og send til [email protected].

At være verdens førende inden for opdagelsesrejser medfører et ansvar, som vi tager seriøst.
Gennem vores fælles respekt for og kærlighed til verdenshavene, dyreliv, lokalsamfund og de uberørte destinationer vi udforsker, inviterer vi dig til at deltage og udelukkende efterlade et fodspor, som vi kan være stolte af – gennem Hurtigruten Foundation.

Læs mere

Læs mere

Article

Bæredygtig drift, destinationer og dyreliv

Article

Videnskab, innovation og teknologi

Madspild

Lokalsamfund

Forbud mod engangsplastik

Uddannelse, forskning og videnskabsprogrammer

Vi bekymrer os om dyrelivet

Strandoprydninger