Hurtigruten Foundation

Hurtigruten har etableret Hurtigruten Foundation for at sikre, at vores fremtidige gæster kan nyde de samme unikke rejseoplevelser, som vores gæster kan i dag.

Forestil dig en verden uden isbjørne

En verden, hvor dejlige strande er fyldt med affald. En verden, hvor der er mere plastik end fisk i havet. Hvor de store virksomheder udnytter de lokalsamfund, til det de har brug for

Det kan vi ikke.

Derfor etablerede vi Hurtigruten Foundation.

Hurtigruten mener, at vi ved at arbejde tæt sammen med gæster, partnere og organisationer kan gøre en forskel – ved at minimere vores driftsmæssige påvirkninger, men også ved at maksimere det positive bidrag vi yder til lokalsamfund.

Hurtigruten Foundation fokuserer sin indsats på at støtte disse tre hovedsøjler:

  1. Bevaring af truede arter
  2. Kampen mod plast i havet og havaffald
  3. Støtte til lokale og globale projekter i de områder, Hurtigruten rejser

Derudover deltager Hurtigruten Foundation i aktiviteter både ombord og på land, såsom strandoprydning, almen menneskelig videnskab, vandprøver, olieudslipsovervågning og andre videnskabsrelaterede projekter.

Vi uddanner gæster og skaber 'ambassadører' til hver destination på hver rejse. Med forelæsninger, diskussioner og andre engagerende aktiviteter er Hurtigruten Foundation en platform, hvor vores gæster og vores besætning kan tage stilling til disse udfordringer, deltage frivilligt i værdifulde projekter og gøre en reel forskel – sammen.

Hurtigruten Foundation finansieres af direkte donationer og forskellige initiativer ombord, herunder auktioner, indsamlinger og "Green stay"-programmet, hvor der foretages en donation for hver nat, du beder os om ikke at rengøre din kahyt, hvorved vi sparer energi, vaskemiddel og vand.

Med minimale administrationsomkostninger doneres alle overskydende penge fra Hurtigruten Foundation til udvalgte organisationer og sager, som alle gør en særlig forskel. To gange om året tildeler bestyrelsen i Hurtigruten Foundation penge til initiativer i de områder, hvor Hurtigruten opererer.

Ansøgningsfristen for finansiering er 1. november og 1. maj. Download ansøgningsskema og send til [email protected]

 

At være verdens førende inden for opdagelsesrejser medfører et et ansvar, som vi tager seriøst.

Gennem vores fælles respekt for og kærlighed til verdenshavene, dyreliv, lokalsamfund og de uberørte destinationer vi udforsker, inviterer vi dig til at være med og udelukkende efterlade et fodspor, som vi kan være stolte af– gennem Hurtigruten Foundation.