MS kong Harald

Stillinger til søs

Hurtigrutens maritime medarbejdere arbejder konstant på at skabe uforglemmelige oplevelser for gæsterne

Hurtigrutens aktiviteter er meget sæsonprægede og beskæftigelsesmulighederne varierer derfor. Til søs beskæftiger vi mange mennesker i stillinger, der er underlagt mange lov- og kvalifikationskrav. Man kan se mindstekravene for kvalifikationer til de forskellige kategorier af stillinger her.

Hvis du opfylder en stillings betingelserne, glæder vi os til at modtage en ansøgning fra dig.

Ansøgningen skal indeholde en kort beskrivelse af dig selv. Den skal også forklare, hvilken type job du søger, og hvorfor du ønsker at arbejde på Hurtigruten. Du bør også vedhæfte en kopi af dit CV.

Du behøver ikke at sende kopier af certifikater og eksamensbeviser sammen med ansøgningen. Vi beder om disse oplysninger senere, hvis det bliver relevant. Hvis du søger stilling i maskine eller på dæk, ønsker vi en kopi af bevis for sikkerhedskursus.

Klik her for at søge job eller registrere dit CV https://www.webcruiter.no/WcMain/cvlogin.aspx?company_id=9008

Praktiske oplysninger

Hurtigruten sejler følgende stræk: Bergen-Kirkenes-Bergen. Hver rundtur tager 11 dage. Vore maritime medarbejdere arbejder i skiftehold med 22 dage om bord, efterfulgt af 22 dage i land. For hver dag om bord optjener man en fridag. Det betyder, at man får løn for de 22 fridage, mens man er hjemme. Se venligst tarifaftalen for mere information.

Alle medarbejdere på vores skibe skal have en godkendt og gyldig lægeerklæring fra en autoriseret søfartslæge.

Som medarbejder får man specifikt arbejdstøj, der passer til det job, man er ansat til. For yderligere information kontakt venligst afdelingslederen ombord.

Rejseudgifter til / fra mønstringhavne

Hurtigruten dækker dine rejseudgifter til de mest rimelige rejser inden for Norge.

Mønstringshavn aftales med ​​afdelingslederen om bord.

Du vil modtage betalinger og ydelser, der er baseret på tariffen, der er aftalt mellem NHO / RLF og de relevante fagforeninger: Norskehavet Officers Association og Den norske Union af norsk søfarende Union

Stillinger hos Hurtigruten

Her vil du finde en liste med ledige stillinger i Hurtigruten.