Bannerbillede, der siger "Where to next?"

Stillinger

Slut dig til den ubestridte leder inden for bæredygtige, inspirerende eventyrrejser – en katalysator for forandring til en grønnere industri.

I næsten 130 år har vi været førende inden for ekspeditionsrejser og sejlet turister, lokale og gods rundt på Norges kyst og polarområder. Selskabet består af tre primære forretningsenheder – Hurtigruten Expeditions, Hurtigrutens Den norske kystrute og Hurtigruten Svalbard – og vi tilbyder unikke småskibs- og landbaserede eventyr fra pol til pol, og hvor som helst derimellem, til over 250 destinationer.
Vi har samlet Norge og påvirket millioner af menneskers liv. Vi fortsætter med at dele viden med vores internationale rejsende om dyreliv, lokalsamfund, forskning og den naturlige verden. I dag er Hurtigruten Group et af Norges mest velkendte brands. Vores hovedkvarter ligger i Oslo, og vi har et hovedkontor i London. Vi har yderligere kontorer i hele Norge og rundt om i verden, fra Melbourne til Seattle. Vi beskæftiger omkring 2.400 medarbejdere over hele verden, og repræsenterer mere end 50 nationaliteter.
Vi søger folk, der er passionerede omkring udforskning og rejser samt deres erhverv og karriere. Sammen inspirerer vi til eventyr og gør vores for at opfylde et løfte om mindeværdige oplevelser med den rejsende i fokus. Sammen gør vi morgendagen bedre – for hinanden, vores rejsende, de steder vi besøger og planeten som helhed.
Vores roller på land og til søs er forskellige, men vores ambitioner er de samme. Hvor skal vi hen nu?