Tromsø - Trondheim

På denne rejse er der ikke meget tid til søvn. Tromsø bør nydes før afgang, og foran dig har du Vesterålen, Lofoten og hele eventyret langs Helgeland før middelalderbyen Trondheim.

Dag 1. Tromsø - porten til Arktis 

Deltagerne rejser til Tromsø om eftermiddagen. Efter en bedre middag på en af ishavsbyens restauranter, er der ombordsstigning når skibet ankommer Tromsø kl 23.45.

Dag 2. Vesterålen og Lofoten

Start dagen med møder i konferenceafdelingen. Når vi anløber Stokmarknes er det hyggeligt at besøge Hurtigrutemuseet. Tidlig aften kommer vi til charmerende Svolvær. Vi ligger ved kaj en time før vi sejler videre langs Lofotveggen mod Stamsund. Vi forlader Lofoten i løbet af aftenen og sætter kurs over Vestfjorden mod Bodø. Højdepunkter på turen:

Dag 3. Polarcirklen og De Syv Søstre

Oplev Helgelandskysten i morgentimerne. Dagen kan nemt tilbringes i konferenceafdelingen ombord. Højdepunkterne annonceres efterhvert som skibet nærmer sig. Højdepunkter på turen:

Dag 4. Trondheim

Hurtigruten lægger til kaj i Trondheim klokken 06.00. Der er imidlertid ingen grund til stress. I får god tid til at checke ud og eventuelt gennemføre nogen afsluttende møder. Også i Trondheim tilbyder Hurtigruten flere forskellige udflugter, som i naturligvis kan deltage i. Spørgsmålet er bare om i så kunne tænke jer at opleve Nidarosdomen og Ringve Musikkhistoriske Museum, søhelten Tordenskiolds barndomshjem, eller tage turen ud til den fascinerende Munkholmen.

Ønsker du at vide mere om Hurtigrutens omfattende og unikke tilbud, ring 89 88 12 05, eller send en mail til [email protected].