Bergen - Trondheim

Bergen, byen mellem de 7 fjelde og den UNESCO-listede Bryggen, giver en perfekt start på rejsen nordover mod Trondheim.

Rejsen tager tre dage med højdepunkter som Ålesund, Geiranger, Romsdalsalperne, Molde og ikke mindst middelalderbyen Trondheim.

Dag 1. Hyggelig aften i Bergen

Start rejsen med en fin middag og en hyggelig aften ombord på Hurtigruten. Skibet tager imod gæster fra kl 16, afrejse fra Bergen kl 22.30.

Dag 2. Nordvestlandet og Ålesund

Start dagen i konferenceafdelingen. Klokken 12 lægger skibet til kaj i Ålesund. Med op til tre timer på land, kan i tage med på Hurtigrutens inspirerende jugendstiltur. Efter nogen timer på land kan gruppen samles i konferenceafdelingen igen og fortsætte møderne udover eftermiddagen. Om aftenen kan i alle nyde synet af nordvestlandets dramatiske kyst i solnedgang, mens Hurtigrutens kokke disker op med en fin middag i restauranten.

Dag 3. Trondheim

Hurtigruten lægger til kaj i Trondheim klokken 06.00. Der er imidlertid ingen grund til stress. I får god tid til at checke ud og eventuelt gennemføre nogen afsluttende møder. Også i Trondheim tilbyder Hurtigruten flere forskellige udflugter, som i naturligvis kan deltage i. Spørgsmålet er bare om i så kunne tænke jer at opleve Nidarosdomen og Ringve Musikkhistoriske Museum, søhelten Tordenskiolds barndomshjem, eller tage turen ud til den fascinerende Munkholmen.

Ønsker du at vide mere om Hurtigrutens omfattende og unikke tilbud, ring 810 30 030, eller send en mail til [email protected].