Steven Taylor

Salgs- og marketingchef (CCO), Hurtigruten Group

Steven Taylor

Salgs- og marketingchef (CCO), Hurtigruten Group

Steven er det nyeste medlem af vores team, og han tiltrådte sin stilling som salgs- og marketingchef i januar 2022.

Steven er en højt respekteret kommerciel-, brand- og marketingleder og har arbejdet med service siden 1998. Hans globale erfaring i karrieren spænder over fire kontinenter, hvor han har arbejdet for tre hotelgrupper, herunder Starwood Hotels and Resorts, Shangri-La Hotels & Resorts og Accor Hotels & Resorts.

Steven tilbragte 16 år hos Starwood Hotels and Resorts i London, New York og Bruxelles, hvor han havde ansvaret for e-handel, brandledelse, marketing, loyalitetsstrategier, indtjeningsstyring og digital marketing.

Han var global marketingchef for Shangri-La Hotels and Resorts i over to år med base i Hongkong, hvor han var ansvarlig for den globale kommercielle organisation, herunder for salg, distribution, marketing og kommunikationsstrategi. Derefter kom han til Accor som brandchef i september 2017, før han blev udnævnt til marketingchef i maj 2019.

Han har en BA i handel fra Napier University i Edinburgh og en Executive MBA fra Swiss School of Hospitality i Chur.

Steven leder udviklingen og eksekveringen af Hurtigruten Groups strategiske, kommercielle initiativer og har base på vores kontor i London.

Du kan finde Steven på LinkedIn.