MS Fram Svalbard MS Fram Svalbard

Hurtigruten Group

Verdens førende inden for udforskningsrejser


Hurtigruten Group er verdens førende koncern inden for oplevelsesrejser og tilbyder unikke småskibs- og landbaserede oplevelser fra pol til pol – og hvor som helst derimellem. Vi sejler vores gæster til de mest spektakulære steder på planeten og tilbyder en blanding af uberørt vildmark og besøg i oprindelige lokale samfund.

Hurtigruten Group er i gang med at revolutionere rejsebranchens tilgang til bæredygtighed, så vi kan tilbyde autentiske, lokale oplevelser, mens vi efterlader et fodaftryk, som vi er stolte af – både i naturen og hos de samfund, vi besøger.

Vores forpligtelse til sikkerhed er lige så vigtig som vores lidenskab for udforskning. Det vil altid være vores højeste prioritet at beskytte vores gæster, kolleger, partnere, dyrelivet, naturen og de samfund, vi besøger. Alle, der rejser med Hurtigruten, vil altid være – og føle sig – sikre, komfortable og begejstrede!

De tre primære forretningsområder:

Verdens største og førende ekspeditionskrydstogtsselskab

Hurtigruten Expeditions har bæredygtighed og udforskning i centrum og tilbyder udforskning i mindre skibe af mere end 250 destinationer i over 30 lande, herunder Antarktis, Alaska, Nordvestpassagen, Grønland, Island, Svalbard, Norge, De Britiske Øer, Sydamerika, Caribien og mange flere steder. Hurtigruten Expeditions’ flåde med syv små specialbyggede ekspeditionskrydstogtskibe inkluderer verdens første batteridrevne krydstogtskibe, som alle tilbyder store eventyr på små skibe, under kyndig vejledning af udvalgte eksperter fra Hurtigrutens ekspeditionsteams.

Whales in Greenland

Den originale siden 1893

Vi har tilbudt en unik kombination af lokale rejser, godstransport og international turisme lige siden den allerførste afgang for næsten 130 år siden. De syv skibe på den norske kystrute forbinder 34 lokalsamfund langs Norges klippefyldte kyst og bringer dig tættere på naturen og de lokale samfund på det, der kaldes “den smukkeste rejse i verden”.

Om efteråret sejler vi ind i den smukke Hjørundfjord

Svalbards mest erfarne rejsearrangør.

Hurtigruten Svalbard kan spore sine rødder tilbage til slutningen af 1800-tallet og tilbyder landbaserede oplevelser året rundt lige ved siden af Nordpolen. Hurtigruten Svalbard skræddersyr pakker til grupper og enkeltpersoner og kombinerer det omfattende udvalg af oplevelser, indkvartering og spisemuligheder. Hurtigruten Svalbard driver tre unikke hoteller, flere barer og restauranter og detailfaciliteter samt Svalbards mest erfarne udflugtsafdeling. Hurtigruten Svalbard er stolt over at have en verdensførende position inden for arktisk, bæredygtig turisme med banebrydende elektriske snescootere og hybrid-elektriske katamaraner, der drives af vedvarende energi fra de arktiske vinde og midnatssolen.

En mand, der står på snowboard ned ad et snedækket bjerg