Atacama-ørkenen, Chile

Program for tur til Atacamaørkenen inden sejladsen (ender i Valparaíso)

Tag med på denne 5-dages tur med fire overnatninger i den smukke Atacamaørken, hvor du kan slappe af på et luksushotel. Turen starter i Santiago de Chile og ender i Valparaíso.

 • Oplev en kulturel oase midt i den smukke Atacamaørken
 • Med overnatning på et luksuriøst all-inclusive hotel
 • Tag på opdagelse i området omkring San Pedro, Atacama-regionens kulturelle centrum
 • Besøg fascinerende saltsøer, gejsere og arkæologiske steder
 • Lær om stjernekonstellationer i Atacamaørkenen
 • Destinationer

  Antarktis, Sydamerika

 • Årstid

  Forår

 • Varighed

  5 dage

 • Minimum antal passagerer

  6

 • Booking kode

  VAPATAPRE22, VAPATAPRE23

 • Fra

  kr 19.471

Dag 1: Santiago de Chile

Overnat på hotel i Santiago de Chile, inkl. morgenmad.

Dag 2: Santiago de Chile/San Pedro Atacama

Transport til lufthavnen i Santiago de Chile og direkte flyrejse til Calama. Herfra bliver du transporteret til San Pedro de Atacama, der ligger næsten 8.000 meter over havoverfladen. Transporten gennem Atacamaørkenen tager cirka halvanden time. San Pedro er en lille landsby med smalle gyder og traditionelle lerhuse. Den er kendt som Chiles arkæologiske hovedstad og Atacama-regionens kulturelle centrum.

Check ind på Cumbres Atacama Hotel, der er bygget i den oprindelige Ayllus- eller Atacama-stil, og beliggende på 8 hektar land. Hotellet tilbyder en unik oplevelse med en kombination af komfort, afslapning, udsøgt mad og ture ind i det mystiske, nordlige Chile.

Nyd en lille snack ved ankomsten. Før middagen inviteres du på en astronomisk tur med en hotelguide. Her får vi en uddybende samtale, ser på stjerner gennem et teleskop og lærer, hvordan man kan genkende de vigtigste stjernekonstellationer.

Nyd en lille snack ved ankomsten og aftensmad på hotellet. Få en god nats søvn.

Dag 3–5: San Pedro de Atacama

Morgenmad på hotellet. Slap af ved hotellets pool, eller vælg mellem en række heldags- og halvdagsudflugter, der tilbydes af hotellet. Opdag gejsere, saltsøer, laguner højt oppe i Andesbjergene og andre geologiske og arkæologiske steder i området. Et erfarent team af guider er med på udflugterne. Der står også cykler til rådighed, så du kan udforske det nærtliggende landskab og San Pedro på egen hånd.

Her er blot nogle af de oplevelser, inklusive den astronomiske tur, du kan tilmelde dig på hotellet (alt efter tilgængelighed, timing og vejret):

Moon Valley, ca. 16.00–19.30

Erklæret som naturreservat og naturmindesmærke. Gå op til toppen af Duna Mayor (Den største klit), hvor der er en smuk udsigt ud over Cordillera de la Sal, Dødens Dal, saltsøerne og mange andre seværdigheder og nyd den dramatiske solnedgang i baggrunden. Hvis tiden tillader det, kan denne udflugt allerede tages på dagen for ankomsten til hotellet. Inklusive en cocktail.

Tatio-gejsere, ca. 05.30–12.00

Ligger i en højde på 4.300 meter over havoverfladen og ca. 89 km fra San Pedro de Atacama. Kør gennem det geotermiske område, hvor du kan se gejsere og åbningerne i jorden. Fortsæt til Machuca, og se efter vikunjaen og flamingoer. Denne tur er inklusive morgenmad.

Arkæologisk tur, halvdags

Vi besøger det arkæologiske område i Tulor. Det ældste levn af og det første bosted for mennesker ved Atacama-saltsøen, hvor vi lærer om Atacameño-folkets historie og evolution. Frokost og middag på hotellet. Overnatning.

Dag 5: San Pedro de Atacama/Santiago/Valparaíso

Du bliver transporteret tilbage til Calama-lufthavnen om morgenen og fløjet tilbage til Santiago de Chile, efterfulgt af en transport til havnen i Valparaíso, hvor dit Hurtigruten-skib venter på dig.

Bemærk venligst, at på grund af ændrede forhold kan rækkefølgen af seværdighederne variere.

Praktiske oplysninger:

Included:

Prisen inkluderer en hotelovernatning med morgenmad i Santiago de Chile, tre overnatninger på Hotel Cumbres San Pedro de Atacama med helpension og åben bar fra kl. 11.00-23.00 (husets øl), returfly fra Santiago de Chile til Calama, inklusive skatter, lufthavnstransport i Santiago og Calama/San Pedro, to halvdags- og en heldagsudflugt med engelsktalende guide, brug af spa, opvarmet swimmingpool og boblebade.

Ikke inkluderet:

Måltider på dag 1 (Santiago de Chile), drikkepenge.

Bemærkninger og krav:

 • Turen fås som et program inden sejladsen i kombination med rejser, der starter i Valparaiso.
 • Turen kræver en god fysisk form og er ikke egnet for gæster med begrænset mobilitet. Turen foregår højt oppe.
 • Udflugterne inkluderet i denne tur administreres af hotellet og vil måske ikke kun være for Hurtigrutens gæster.
 • Udflugter er afhængige af vejrforholdene.
 • Hvis det mindste antal deltagere ikke nås, forbeholder vi retten til at aflyse turen indtil seks uger før afgang.