Wild Patagonia-program inden sejladsen

Tag med fra Buenos Aires til nogle af Sydamerikas mest spektakulære gletsjere og bjerge.

 • Opdag mere af Argentina med Hurtigruten
 • Oplev Ushuaia, verdens sydligste by med Parque Nacional Tierra del Fuego (Nationalparken Ildlandet)
 • Oplev Patagonien, en region med spektakulær og ekstrem natur
 • Besøg en patagonisk estancia (farm) og få ægte indsigt i de patagoniske gauchoers liv og kultur
 • Destinationer

  Sydamerika

 • Årstid

  Hele året

 • Varighed

  4 dage

 • Minimum antal passagerer

  4

 • Booking kode

  PATPRE22, PATPRE23

 • Fra

  kr 16.690

Dag 1: Buenos Aires/El Calafate

Turen starter om morgenen med transport fra hotellet og flyvning til Calafate, der ligger på Argentino-søens sydlige bred omkring 80 km fra indgangen til Los Glaciares nationalpark. Det perfekte udgangspunkt for at besøge denne region. Den lokale guide tager imod, og der køres til hotellet i Calafate. Om aftenen besøger vi en patagonisk estancia og får ægte indsigt i de patagoniske gauchoers liv og kultur. Efter at have fået te og kager kan du gå en tur og se fåreklipning, mens du smager på den lokale vin. Middagen vil bestå af traditionel mad serveret i gårdens restaurant. Retur til Calafate og overnatning på hotellet.

Dag 2: El Calafate

Alle besøgende i Argentina bør besøge Perito Moreno-gletsjeren i Parque Nacional los Glaciares. På vej til bjergene kører vi gennem det imponerende antarktiske steppeområde, hvor vejret ofte skifter, og der kan være regn eller endda sne. Gletsjeren er en del af den patagoniske kontinentale ismark, hvor 13 gletsjere strømmer ind i søerne Lago Viedma og Lago Argentino og videre mod Atlanterhavet. Perito Moreno-gletsjeren er en af ​​de få gletsjere i verden, der stadig vokser og skubbes frem af dets ismasser. Aftenen er på egen hånd efter middagen på hotellet. Overnatning.

Dag 3: El Calafate/Ushuaia

Efter morgenmaden køres du til lufthavnen for at flyve til Ushuaia. En lokal guide tager imod i lufthavnen i Ushuaia og kører dig til et centralt beliggende hotel. Afhængigt af flyveplanen kan du om eftermiddagen nyde en sejltur i Ushuaia-bugten og på Beagle-kanalen omgivet af en bjergkæde. Middag på hotellet. Aftenen er på egen hånd og overnatning.

Dag 4: Ushuaia/ombordstigning

Formiddagen er på egen hånd. Ved middagstid bliver du hentet ved hotellet til udflugten Parque Nacional Tierra del Fuego (Ildlandet Nationalpark). Nationalparken, beliggende kun 11 km fra Ushuaia, er unik med bjerge og adgang til havet i det fredede område. Udflugten slutter på havnen i Ushuaia med ombordstigning.

Bemærk venligst: På grund af ændrede forhold kan rækkefølgen af seværdighederne variere.

Nationalparken El Calfate og Perito Moreno-gletsjeren Nationalparken El Calfate og Perito Moreno-gletsjeren

Inkluderet:

Prisen inkluderer to overnatninger i El Calafate og en overnatning i Ushuaia, inklusive morgen- og aftensmad, transport, middag på en patagonisk gård og udflugter, som angivet i programmet, engelsktalende lokal guide under transport og på udflugter, returfly på økonomiklasse mellem Buenos Aires og El Calafate og Ushuaia, inklusive gældende skatter og afgifter.

Overnatningen i Buenos Aires før starten på denne tur er en del af din rejse til Antarktis.

Ikke inkluderet:

Frokost på dag 1, 2 og 3, drikkevarer.

Bemærkninger/krav:

 • Denne tur inkluderer strækninger til fods i ujævnt terræn og er ikke velegnet for gæster med begrænset mobilitet.
 • Denne rejse er tilgængelig som et udvidet forprogram i kombination med sejlads, der starter i Ushuaia og Buenos Aires.
 • Udflugten til Ushuaia på dag 3 afhænger af flyvetiden fra Calafate til Ushuaia.
 • Alle udflugter er afhængige af vejrforholdene.
 • Hvis det mindste antal deltagere ikke nås, forbeholder vi retten til at aflyse turen indtil seks uger før afgang.