Flåmsbanen på en varm sommerdag – træerne er grønne og floden blå

Norge i en nøddeskal | Tre dage

Denne klassiske tog-, bus- og færgerejse tilbyder tre uforglemmelige dage med utrolig natur og charmerende byer - blandt andet de brostensbelagte gader i historiske Bergen og en spændende opstigning i Flåmsdalen.

 • Se fantastiske fjord- og fjeldlandskaber fra Bergen til Oslo eller Oslo til Bergen
 • Kør på den smukke Flåmsbanen og se blandt andet Kjosfossen.
 • Inkluderet entré til Flåmsbanen Museum for at lære noget om dens historie
 • Totimers tur med elektrisk båd i Aurlandsfjord og Nærøyfjord, der er på UNESCOs verdensarvsliste
 • Årstid

  Hele året

 • Varighed

  3 dage

 • Booking kode

  N1404KL2OBFLVO

 • Fra

  kr 5.304

PLANLAGT REJSEPLAN

Dag 1

Den fantastiske tredagestur begynder med en togrejse fra enten Bergen eller Oslo station til Myrdal Togstation 867 meter over havets overflade.

Her skifter vi til Flåmsbanen, der er en af verdens smukkeste togrejser. I den næste time sidder man klistret til vinduet i sin vintage-togkupé, mens toget kører ned ad fjeldet til dalen og passerer gårde langs floden i nordlig retning.

Inden ankomst til landsbyen Flåm stopper toget ved Kjosfossen i fem minutter, så man kan stige ud på platformen og tage billeder.

Når vi kommer til Flåm, kan man tilbringe tid på Flåmsbanens Museum for at lære noget om, hvordan den fantastiske ingeniørkunst blev skabt. Tilbring en nat på et hotel i Flåm.

Dag 2

Efter frokost sejler vi med en elektrisk båd til Aurlandsfjord på en to-timers sejlads rundt i den smalle og UNESCO-listede Nærøyfjord. Fjeldene, der flankerer fjordene, er mellem 1.400 og 1.800 meter høje og skaber et virkelig spektakulært landskab.

Vi forlader båden ved Gudvangen, hvor en bus venter på at køre os gennem Nærøydalen. Vi tager fjeldvejen, der fører til landsbyen Voss, hvor natten skal tilbringes.

Dag 3

Med tog tilbage fra Voss til Bergen eller Oslo.

Praktiske oplysninger 

 • Startsted: Bergen eller Oslo togstation
 • Slutsted: Bergen eller Oslo togstation

Når man bestiller denne tur, er Oslo den automatiske afrejsestation, og Bergen er ankomststationen.
Hvis du vil ændre dette, kan du kontakte [email protected].

Klik her for at få oplysninger om tidsplanen.

Hotelinformation, Flåm

Fretheim Hotel
5743 Flåm
+47 57 63 63 00

Det historiske Fretheim Hotel ligger centralt og har en restaurant og en bar (mulighed for morgenmad og aftensmad). Den verdensberømte Flåmsbanen ligger i cirka 5 minutters gåafstand og hotellet tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter og seværdigheder.

Flåmsbrygga Hotel
Flåmsbrygga, PB 44, 5742 Flåm
+47 57 63 20 50

Det rustikke bryggerihotel ligger i hjertet af Flåm og bekvemt tæt på Flåm Havn. Flåmsbrygga er en klynge af bygninger med hotelværelser i to bygninger, Flåmstova Restaurant (mulighed for morgenmad, frokost og aftensmad), Furukroa Cafè og Ægir BrewPub i samme ejendomskompleks. Flåmsbrygga tilbyder et bredt udvalg af pakker og forslag til, hvad man kan lave i Flåm. Der er cirka 4 minutter til fods fra Flåmsbrygga Hotel til Fjord Cruises kaj.

Hotelinformation, Voss

Fleischer’s Hotel
Evangervegen 13, 5704 Voss
+47 56 52 05 00

Historiske Fleischer’s Hotel ligger mellem Vangsvatnet og banegården i Voss. Hotellet, der er i schweizisk stil, er kendt for sin højtidelige atmosfære, storslåede spisestuer (mulighed for morgenmad, frokost og aftensmad) og opmærksomme vært. Fleischer’s Hotel tilbyder et bredt udvalg af pakker og forslag til, hvad man kan lave i Voss. Der er cirka 1 minut til fods fra Fleischer’s Hotel til Voss Banegård/Busstation.

Park Hotel Vossevangen
Uttrågata 3, 5700 Vossevangen
+47 56 53 10 00

Park Hotel Vossevangen er smukt beliggende ved Vangsvatnet i Voss, med storslået udsigt over den omgivende natur. Restaurant Elysee tilbyder gastronomiske oplevelser (mulighed for morgenmad, frokost og aftensmad), der kan komplementeres med skatte fra hotellets berømte vinkælder. Der er cirka 3 minutter til fods fra Park Hotel Vossevangen til Voss Banegård/Busstation.

Bemærkninger/krav:

 • Fjordsejladsen er tilgængelig enten på standard klasse eller første klasse
 • Programmet er ikke egnet for rejsende med begrænset mobilitet.
 • Vi forbeholder os ret til at aflyse programmet indtil seks uger inden afrejse.
 • For yderligere information besøg norwaynutshell.com