A train traveling down tracks next to a body of water

Program for Rocky Mountaineer og Vancouver før sejladsen

Nyd en tur med det berømte Rocky Mountaineer-tog gennem de spektakulære naturlandskaber i den canadiske del af Rocky Mountains fra Banff til Vancouver. Togturen efterfølges af en overnatning i Vancouver, der konstant bliver kåret som en af verdens hyggeligste byer.

 • Forlæng dit ophold i Canada med Hurtigruten
 • Rejs to dage om bord på Rocky Mountaineer-toget i en kuppelvogn i ét niveau med luksuriøs SilverLeaf-service
 • Nyd de smukke bjerge i Banff Nationalpark
 • Se Vancouvers bedste seværdigheder
 • Destinationer

  Nordamerika, Nordvestpassagen

 • Årstid

  Hele året

 • Varighed

  5 dage

 • Minimum antal passagerer

  10

 • Booking kode

  YVRROCKPRE22, YVRROCKPRE23

 • Fra

  kr 24.278

Dag 1: Ankomst i Calgary

Vi ankommer i lufthavnen i Calgary og tager til hotellet i terminalen, hvor vi overnatter.

Dag 2: Calgary/Banff

Efter morgenmaden mødes vi med vores lokale guide, før vi forlader Calgary og tager til resortbyen Banff med privat minibus (ca. 1,5 time). Banff Nationalpark er hjem for 53 arter af pattedyr, herunder bjørne, ulve, elge og bjerggeder. Efter check-in på dit hotel er resten af dagen på egen hånd.

Dag 3: Banff/Kamloops – Rocky Mountaineer

En privat transport tager dig til togstationen i Banff om morgenen. Rejs ombord på Rocky Mountaineer fra resortbyen Banff til Kamloops, der ligger i hjertet af British Columbia. Vi får morgenmad og frokost ombord i toget. Turen fører os gennem et væld af landskaber, mens vi rejser mellem gletsjere og snedækkede bjergtoppe i den canadiske del af Rocky Montains, over bjergpas og gennem bemærkelsesværdige tunneler, langs stenede søbredder og gennem landskaber med­ranches. Dagens seværdigheder inkluderer den kontinentale kløft, spiraltunnelerne, Kicking Horse Canyon, Rog­ers Pass og Craigellachie – hvor den sidste del af den Canadian Pacific Railway kørte. Vi starter på stationen i Kamloops tidligt på aftenen og kører med transport til hotellet for at overnatte.

Rocky Mountaineer Train©Gary Bembridge_2500z1250.jpg

Dag 4: Kamloops/Vancouver – Rocky Mountaineer

Din rejse fortsætter vestpå mod Stillehavet og kystbyen Vancouver. Der vil blive serveret morgenmad og frokost ombord i toget. På dagens tur vil der være dramatiske variationer i landskabet fra ørkenlignende områder i det indre til snoede flodkløfter og uberørte skove, til vandfald og bjerge ved kysten og de frodige, grønne marker i Fraser River Valley. Højdepunkterne inkluderer stejle skrænter og små stenhuse langs Thompson-floden og brusende vand i Hell’s Gate i Fraser-kløften. Togrejsen ender i Vancouver om aftenen. Ved ankomst vil vi blive kørt til hotellet i centrum af Vancouver med privat transport. Overnatning, inklusive morgenmad.

Bemærk: Rækkefølgen af seværdigheder kan variere

Praktiske oplysninger

Included:

Prisen inkluderer overnatninger på 4-stjernede hoteller (en i Calgary, en i Banff, en i Vancouver, alle inklusive morgenmad), og en overnatning på et hotel i Kamloops, inkluderet som en del af den to dage lange togrejse med Rocky Mountaineer. Inkluderet er også en bustransport fra lufthavnshotellet i Calgary til et hotel i Banff; entrébillet til nationalparken; en lokal, engelsksproget guide fra hotellet i Calgary på dag 2 til banegården i Banff på dag 3; og togrejsen med Rocky Mountaineer fra Banff over Kamloops til Vancouver med kuppelvogn i ét niveau med Silverleaf-service (2x morgenmad, og 2x frokost med vin eller øl).

Ikke inkluderet:

Måltider, der ikke er nævnt som inkluderede i ruteplanen, drinks og drikkepenge

Bemærkninger:

 • Denne tur starter med en overnatning i Calgary og slutter på dit hotel i Vancouver. Den anden overnatning i Vancouver er en del af din skibsrejse.
 • Turen omfatter strækninger til fods. Tilgængelig for gæster med begrænset mobilitet efter anmodning.

 • Hvis det mindste antal deltagere ikke nås, forbeholder vi retten til at aflyse turen, indtil seks uger før afgang.
 • GoldLeaf-standardbilletter på anmodning. Bemærk venligst: På rejserne FNNAM2308 og AMALA2310 tilbyder vi også Rocky Mountaineer GoldLeaf-standardbilletter, da der kun er et begrænset antal SilverLeaf-billetter tilgængelig. Bookingkode: YVRROCKPREGL23. Kontakt kundeservice.