Program i San Diego efter sejladsen

Forlæng dit ophold med en overnatning i hjertet af San Diego, og besøg seværdighederne i “Amerikas fineste by” på en spændende tur med guide.

 • Opdag Cabrillos National Monument og den sydlige spids af Point Loma-halvøen
 • Bo på et fint hotel i det historiske Gaslamp Quarter
 • Nyd en sightseeingtur i det kulturelle hjerte af San Diego med et besøg til den gamle bydel
 • Destinationer

  Nordamerika

 • Årstid

  Hele året

 • Varighed

  2 dage

 • Minimum antal passagerer

  10

 • Booking kode

  SANPOST22, SANPOST23

 • Fra

  kr 3.125

Planlagt rejseplan for opholdet efter sejladsen

Dag 1: San Diego/landgang

Efter landgang starter din 5 timer lange sightseeingtur, så du får mest muligt ud af dit besøg i San Diego.

Start dit eventyr med et besøg til Gaslamp Quarter og San Diegos bymidte. Da udviklingen af ​​området begyndte i 1860'erne, var det område, der nu er kendt som Gaslamp Quarter, kendt som New Town, i modsætning til Old Town, som var den oprindelige spanske koloniale bosættelse i San Diego. Selvom gaslamper ikke var hovedkilden til belysning i kvarteret, blev det valgt som symbol for "Gaslamp Quarter" under ombygnings- og bevaringsindsatsen, der fandt sted i 1980'erne. I løbet af denne tur går vi forbi højdepunkter i San Diegos bymidte, som f.eks. Petco Park, San Diego Messecenter, Santa Fe-depotet og havnefronten Embarcadero.

Fortsæt din sightseeingtur med en køretur over den prisvindende San Diego-Coronado Bridge, der hurtigt blev et vartegn for området, efter den åbnede 3. august 1969. Broens karakteristiske og fejende kurve var det første byggeri over Big Bay, som forbinder øen Coronado og byen San Diego. Broen er fungerer også som den perfekte transportforbindelse mellem Coronado og San Diegos populære attraktioner.

Herefter kører vi til San Diegos gamle bydel, San Diegos historiske hjerte og den første bosættelse i Californien, skabt i 1769 som et fort. Det er det perfekte sted til at tilbringe tid på egen hånd. Gå gennem de frodige haver, tag et kig ind i en af de mange specialbutikker med skatte fra hele verden eller spis en frokost i en af de mange lokale barer eller restauranter. Den gamle bydel er stedet for mad, folklore og sjov, året rundt. Fejr San Diegos arv, og lad dig omfavne af den tidlige, californiske stemning.

Fortsæt dagen med et besøg til Cabrillos National Monument, som ligger ved den sydlige spids af Point Loma-halvøen i San Diego. Fra parken har man en smuk udsigt over San Diegos havn og skyline og i klart vejr, kan man også se ud over Stillehavet. Turen ender om eftermiddagen på et centralt beliggende hotel i San Diegos bymidte, så du kan tilbringe resten af dagen på egen hånd, inden overnatningen. Du har måske lyst til at udnytte chancen for at gå langs San Diego Bay, hvor krydstogtterminalen, Navy Pier og Seaport Village også ligger.

Dag 2: San Diego/afgang

Nyd morgenmad på hotellet, hvilket markerer afslutningen på dit program efter ferien.

San Diego har så meget at byde på. Måske får du lyst til at forlænge dit ophold med et par ekstra overnatninger? Valget er dit.

Bemærk venligst, at rækkefølgen af de besøgte steder kan variere.

Praktiske oplysninger

Included:

Prisen inkluderer en hotelovernatning på et centralt beliggende hotel i San Diegos Gaslamp Quarter, inklusive amerikansk morgenmad, bagagehåndtering på hotellet, 5 timer lang “bytur” med engelsksproget guide, inklusive transport fra kajen til hotellet.

Ikke inkluderet: Frokost, middag og drikkepenge

Bemærkninger/krav::

 • Turen starter den dag, du går i land.
 • Hvis det mindste antal deltagere ikke nås, forbeholder vi retten til at aflyse turen indtil seks uger før afgang.
 • Turen er tilgængelig for gæster med begrænset mobilitet efter anmodning.