Tog fra Talkeetna til Denali

Program for Denali Nationalpark efter sejladsen

Udforsk naturen og dyrelivet i Alaska, tag med os på en eksklusiv programforlængelse inden sejladsen gennem denne rå, store og vilde amerikanske stat.

 • Forlæng dit ophold i Alaska med Hurtigruten
 • Kør i tog i luksuriøs kuppelvogn fra Talkeetna til Denali
 • En omfattende tur i Denali Nationalpark
 • Besøg slædehunde og hvalpe i Happy Trail Kennel
 • Årstid

  Hele året

 • Varighed

  4 dage

 • Minimum antal passagerer

  10

 • Booking kode

  ALAPOST

 • Fra

  kr 20.515

program for turen efter sejladsen

Overnatningen dagen forinden i Anchorage er en del af din skibsrejse fra Vancouver til Seward og er allerede inkluderet.

Dag 1: Anchorage til Denali Park-entré via Talkeetna

Efter morgenmad på dit hotel tager vi fra Anchorage til den lille by Talkeetna. Vi kører gennem et storslået landskab med tre store bjergkæder.

I Talkeetna går vi ombord i de luksuriøse kuppelvogne og kører nordpå til Denali. Denne 4 timer lange rejse inklusive frokost anses for at være den smukkeste strækning på hele rejsen mellem Anchorage – Fairbanks. Du får en uforglemmelige udsigt over det indre Alaska. Vi kører højt over terrænet og belønnes med en panoramisk udsigt, mens vi nærmer os og ankommer til Denali. Denali Nationalpark er med over 6 millioner hektar et af verdens største vildtreservater, og i den ligger også Nordamerikas højeste bjerg. De fleste besøgsfaciliteter ligger i nærheden af parkens indgang. Brug eftermiddagen på en række frivillige aktiviteter, eller slap blot af og nyd udsigten.

Overnatning i en hytte ved indgangen til Denali Park.

Dag 2: Denali Nationalpark

I dag kører vi ind i Denali Nationalpark på en heldagsbustur med guide. På denne omfattende tur kører vi over 148 km ind til den fjerntliggende Kantishna-region og ser en gammel guldmineby fra begyndelsen af 1900-tallet. Naturchaufføren/-guiden hjælper os med at søge efter bjørne, karibuer, tyndhornede får og elge, mens vi lærer om parkens geologiske historie. I Kantishna har vi et to timer langt stop for at få frokost ved en vildmarkshytte og med mulighed for en ekstra aktivitet. Der vil også være en nationalpark-ranger fra Wonder Lake til at besvare eventuelle spørgsmål og dele yderligere oplysninger om området. Turen tilbage giver et andet perspektiv på parken. Overnatning i en hytte ved indgangen til Denali Park.

Bemærk venligst: Når du rejser i maj vil vejforholdene højst sandsynligt kun tillade en tur til Toklat-floden for en subarktisk oplevelse og smukke landskaber med nogle af de bedste muligheder for at se og fotografere vilde dyr (ca. 85 km pr. vej, 6-7 timer). Der tilbydes en madpakke og varme drikke på turen.

Dag 3: Fra indgangen til Denali Park til Anchorage

I dag rejser vi sydpå fra Denali Nationalpark til Anchorage på hovedvejen gennem nationalparken. Vi stopper på vejen ved Happy Trails Kennel for at blive budt velkommen af 30 til 60 glade slædehunde. Rundvisningen i Happy Trails Kennel begynder med en virtuel tur på Iditarod-sporet, en video fortalt af vinderen af Iditarod-løbet, Martin Buser. Der er også et besøg ved en model af en Iditarod-kontrolpost, hvor livet på sporet bliver beskrevet, herunder hvordan man tager sig af hundene. Turen slutter med leg med hvalpene og en demonstration af en hundeslædekørsel. Derefter fortsætter vi til Anchorage. Resten af dagen er til rådighed på egen hånd og natten tilbringes i Anchorage.

Dag 4: Anchorage, afgang

Morgenmad på dit hotel markerer afslutningen på dit program efter sejladsen.

Bemærk venligst, at rækkefølgen af seværdighederne kan variere

Praktiske oplysninger:

Prisen inkluderer en overnatning på et hotel i Anchorage, to overnatninger i en hytte ved indgangen til Denali Park, inklusive morgenmad, privat transport med engelsksproget chauffør/guide, rejse på Alaska Railroad i luksuriøse kuppelvogne, udflugts- og adgangsbilletter som beskrevet, 2 x frokost, drikkepenge til chauffør og guider, gældende skatter og afgifter.

Ikke inkluderet: måltider, medmindre det er angivet

Bemærkninger og krav

 • Denne tur er mulig som et program efter sejladsen i forbindelse med din rejse, der ender i Seward/Anchorage.
 • Turen er ikke egnet for personer med begrænset mobilitet.
 • Hvis der ikke er nok tilmeldinger, forbeholder vi os retten til at aflyse eventyret på land indtil seks uger før afgang.
 • Booking code: ALAPOST