Det islandske højland - Land Adventure for naturelskere inden ekspeditionsrejsen

Nyd en lang række landskaber, farver og naturvidundere i Kerlingarfjöll, en perle i højlandet mellem gletsjerne Hofsjökull og Langjökull. Overnatninger på et fjeldresort i et vidunderligt område.

 • Forlæng opholdet på Island med Hurtigruten Expeditions Land Adventure
 • Besøg Gullfoss-vandfaldet og Þingvellir Nationalpark
 • Tag en dukkert i Islands ældste swimmingpool
 • Vandretur med smukke omgivelser
 • Destinationer

  Island

 • Årstid

  Hele året

 • Varighed

  4 dage

 • Minimum antal passagerer

  10

 • Booking kode

  REKICEPRE24

 • Fra

  kr 10.776

Planlagt program for Land Adventure

Dag 1: Reykjavik / Ankomst

Dagen er til fri disposition. Overnatning på centralt beliggende hotel i Reykjavik.

Day 2: Reykjavik / Kørsel til Kerlingarfjöll

Morgenmad på hotellet, inden vi kører fra Reykjavík mod Kerid-krateret, der er et af Islands mest dramatiske.

Det blev skabt af en eksplosion, og senere kollapsede keglen, så der nu er en sø på bunden.

Turen fortsætter til det geotermiske område Geysir med dets mange varme kilder. Den mest aktive gejser, Strokkur, sprutter hvert ottende minut. Frokost serveres i området.

Efter frokost fortsætter køreturen til Gullfoss-vandfaldet. "Det gyldne vandfald" er det mest berømte af Islands mange vandfald. Floden Hvítá falder 32 meter i to fald og skaber en fantastisk forestilling.

Efter besøget ved Gullfoss kører vi ad Kjölur-højlandsvejen til det islandske højland. Kerlingarfjöll er destinationen, en høj bjergkæde, der er en del af en stor vulkan på 100 km².

Overnatning på hyggelige Kerlingarfjöll Mountain Resort. Værelserne er nye og har eget badeværelse med bruser.

Dag 3: Kerlingarfjöll

Nyd dagen i det islandske højland med en vandretur rundt om Hveradalir. Landskabet har små gletsjere, dampende varme kilder og arktisk vegetation, der tilsammen skaber en af de mest unikke farvekombinationer, man kan forestille sig. Spektret har nuancer fra hvid sne til sten af skinnende sort obsidian.

Nyd dagen i det vidunderlige område. Slap af eller gå til den menneskeskabte badesø omkring 25 minutters gang fra hotellet.

Overnatning på Kerlingarfjöll Mountain Resort.

Dag 4: Kerlingarfjöll / Reykjavik, ombordstigning

Afrejse fra Kerlingarfjöll-bjergkæden til Gamla Laugin (Secret Lagoon) - en naturlig varm kilde i den lille landsby Fludir.

Gamla Laugin er Islands ældste swimmingpool, bygget i 1891. Det er en unik oplevelse at slappe af i varmt vand omgivet af flere geotermiske steder og en lille gejser, der sprutter med få minutters mellemrum. Vandet i lagunen er 38-40° C hele året. Nyd vandet og den omgivende natur, hvor damp stiger op fra klipperne.

I Fridheimar ser vi et islandsk landbrug - drivhusproduktion. Familien fortæller om, hvordan deres fælles passion for heste og gartneri blev grundlaget for den foretagsomme virksomhed, den nu er. Besøg drivhuset med den duftende aroma af friske tomatplanter og summende bier.

Der serveres frokost på Fridheimar, og derefter kører vi til den smukke Thingvellir Nationalpark (þjóðgarðurinn á Þingvöllum), der er på UNESCOs verdensarvliste. Parken er et af ​​Islands mest spektakulære landskaber. Området er omgivet af bjerge og en stor lava-slette med grønt mos og vilde blomster.

Turen slutter i Reykjavik ved Hurtigrutens skib.

Programmets rækkefølge varierer.

Praktiske informationer

 

Inkluderet:

Prisen inkluderer en overnatning og morgenmad på hotel i Reykjavik og to overnatninger og halvpension på Kerlingarfjöll Mountain Resort. Desuden er inkluderet professionel, engelsktalende guide på turen til Kerlingarfjöll, tre gange frokost eller madpakke, entré og håndklæde til Gamla Laugin, drivhusbesøg.

Ikke inkluderet: Aftensmad på hotellet i Reykjavik, drikkevarer, drikkepenge.

Bemærk:

Moderat til vanskelig sværhedsgrad med væsentlige strækninger til fods. Turen er derfor uegnet for personer med begrænset mobilitet.

Hvis der er færre end seks tilmeldte, kan turen aflyses indtil seks uger inden afrejse.

Turen begynder fire dage inden ekspeditionsrejsen fra Reykjavik.