Program i Lissabon før sejladsen

Udforsk de royale tilholdssteder uden for Lissabon, inklusive byen Sintra, der er på UNESCO’s verdensarvsliste og nyd en imponerende udsigt over Kap Roca.

 • Forlæng ferien i Lissabon med Hurtigruten
 • Besøg det kontinentale Europas vestligste punkt
 • Gå en tur gennem Palácio de Monserrates romantiske blomsterhaver
 • Se det imponerende Mosteiro dos Jerónimos
 • Årstid

  Hele året

 • Varighed

  3 dage

 • Minimum antal passagerer

  10

 • Booking kode

  LISCAPPRE23, LISCAPPRE24

Rejseplan for dit program før sejladsen:

Dag 1

Transport fra lufthavnen til Sintra og tid på egen hånd på det smukke Palace Hotel.

Dag 2

Efter morgenmad tager vi til det smukke Palácio de Monserrate og dets haver, hvis sublime charme blev rost af digteren Lord Byron. Denne imponerende ejendom blev først bygget i det 18. århundrede, og er gået videre til flere indflydelsesrige og velhavende ejere såsom William Beckford og Francis Cook. Faktisk var det den sidste, der forvandlede Monserrate til det, der nåede vores århundrede, en idealisme fra det 19. århundrede, inspireret af hans vision af romantikken, udsmykket med vandfald, romantiske ruiner, blomsterhaver og eksotiske planter fra fjerne lande, alt sammen på stedet, så du kan gå på opdagelse under en gåtur i parken.

Herefter udforsker vi Kap Roca, der udgør det vestligste punkt på portugisiske fastland, det kontinentale Europa og den eurasiske verdensdel. Under rejsen vil du fortsat udforske flere af Europas “Land’s Ends”.

Anden del af denne dag tilbringer vi i den kosmopolitiske by Cascais, der engang var en lille fiskerby. Gå en tur gennem de brostensbelagte gader, butikkerne og lystbådehavnen, inden vi fortsætter til Sintra, hvor vi nyder et velsmagende, portugisisk måltid. Inden vi vender tilbage til hotellet, kan du bruge lidt tid på egen hånd til at udforske Sintras bymidte.

Dag 3

Vi forlader Sintras luksuriøse bjerge og drager mod Lissabon, hvor vores skib venter. Første stop er i det historiske kvarter Belém, og vi besøger Mosteiro dos Jerónimos, et mesterligt eksempel på manuelinsk arkitektur. Bygningen er bredt anerkendt for at være den smukkeste seværdighed i Lissabon, bygget i det 16. århundrede for at mindes portugisiske navigatørers opdagelser. Der vil være et fotostop ved Eduard VII-parken, hvor vi nyder en spektakulær udsigt over byen. I Baixa går vi langs Rua Augustas gågadeområde med forbindelse til Rossio to Commerce, som af mange anses for at være den smukkeste plads i Europa. Herefter slutter dit program inden sejladsen, og vi tager til kajen for at gå ombord.

Bemærk venligst, at rækkefølgen af de besøgte steder kan variere.

Praktiske oplysninger:

Inkluderet

Prisen inkluderer transport fra lufthavnen til hotellet inklusive frokost, to hotelovernatninger i Sintra med morgenmad, transport fra hotellet til kajen, en 7,5 time lang guidet udflugt “Palácio de Monserrate, Kap Roca og Cascais” med gratis entré til Palácio de Monserrate og frokost, transport til kajen med 4 timer lang guidet udflugt “Lissabons højdepunkter”

Ikke inkluderet: Drikkepenge og middag

Bemærkninger/krav:

Turen starter to dage, inden du skal gå ombord.

Omfatter en del vandring i ujævnt terræn og på brostensbelagte gader. Denne udflugt er ikke velegnet til kørestolsbrugere.

Mindste antal deltagere: 10

Hvis der ikke er nok tilmeldinger, forbeholder vi os retten til at aflyse eventyret på land indtil seks uger før afgang.