Photo of Panama City.

Program for Panama-eventyret før sejladsen

Et fire dages eventyr med udforskning af den panamanske regnskov inklusive en flodsafari om aftenen og tur med svævebane.

 • Forlæng dit ophold i Panama med Hurtigruten.
 • Overnat tre nætter i en junglehytte ved floden Chagres.
 • Besøg et regnskovscenter og en gård, der arbejder med genskovning
 • Udforsk junglen om aftenen på en bådsafari og via svævebane
 • Destinationer

  Sydamerika

 • Årstid

  Efterår

 • Varighed

  4 dage

 • Minimum antal passagerer

  10

 • Booking kode

  PTYPANPRE

 • Fra

  kr 8.687

Rejseplan for dit program før sejladsen

Dag 1: Ankomst Gamboa

Tilbring natten på Gamboa Rainforest Resort eller tilsvarende. Denne hytte er beliggende i Soberanías frodige junglereservat ved floden Chagres.

Dag 2: Gamboa, Rainforest Discovery Center, aftensafari i junglen

Tag med på en morgenudflugt til det nærliggende Rainforest Discovery Center. Besøgscenteret er en selvforsynende frilandslokation beliggende midt i junglen. Observationstårnet har en højde på 32 meter og tilbyder en fantastisk udsigt over skovens trætoppe. Vandrestierne går i en cirkel gennem skoven, der er det perfekte sted at se flora og fauna, som f.eks. sommerfugle, over 350 fuglearter og endda brøleaber. Vi vender tilbage til hotellet for at spise frokost og kan bruge eftermiddagen til at slappe af ved hotellets swimmingpool. Om aftenen går vi ombord på en jungle-bådsafari på floden Chagres, inden vi tager tilbage og overnatter på Gamboa Rainforest Resort.

Dag 3: Gamboa, Santa Rita Farm

I dag tager vi dig med på en heldagsudflugt op i bjergene og skoven omkring Sierra Llorona. Vores destination er gården Santa Rita, som tilhører en tysk-panamansk genskovningsorganisation. Her lærer vi om forskellige arter af træer, og hvordan deres blade, bark og harpiks anvendes til medicin og anden traditionel brug. Vi vil komme til at værdsætte vigtigheden af genskovning og skovdrift endnu mere, når vi har mødt nogle af medarbejderne. Der findes næppe noget bedre sted til at nyde en frokost-picnic. Vi vender tilbage til hotellet om eftermiddagen for at bruge resten af dagen, som vi har lyst til.

Dag 4: Gamboa, Panama City

Start din dag med et besøg hos Panamas eneste dovendyrsreservatet, som er skabt til rehabilitering og befrielse af skovens langsomme, men hårdtarbejdende “gartnere”. Vi nyder frokosten tilbage på hotellet, og derefter er det af sted til jungle-svævebanen, den eneste af sin slags i landet. Turen op varer cirka 20 minutter med en tilbagelægning på 1,2 km over de frodige trætoppe i Soberanías naturreservat, mens du holder udkig efter tukaner, aber og leguaner. Når vi er kommet til toppen af bjerget, er der en hurtig gåtur til et observationstårn, hvor der er en fantastisk udsigt over Panamakanalen, floden Chagres, junglen og landsbyen Gamboa. Dit eventyr slutter med transport til JW Marriott Hotel i Panama City.

Den følgende overnatning og transport næste dag med udflugt/frokost til Colón er inkluderet i rejsen med skibet.

Bemærk venligst, at rækkefølgen af seværdighederne kan variere.
Praktiske oplysninger

 • Inkluderet: Prisen inkluderer tre hotelovernatninger på Gamboa Rainforest Resort (standardhotel), udflugter og transport med en engelsktalende guide, 2 x frokost og 1 x madpakke med en drikkevare.
 • Ikke inkluderet: aftensmad, drikkepenge
 • Hvis der er færre end seks tilmeldte, kan turen aflyses indtil seks uger inden afrejse.