Santa Rita Working farm

Program for Panama Adventure efter sejladsen (starter fra Colón)

Et fire dages eventyr med udforskning af den panamanske regnskov inklusive en river-safari om aftenen og tur med svævebane

 • Forlæng dit ophold i Panama med Hurtigruten
 • Overnat tre nætter i en junglehytte ved floden Chagres
 • Besøg et regnskovscenter og en gård, der arbejder med genskovning
 • Udforsk junglen om aftenen på en bådsafari og via svævebane
 • Destinationer

  Caribien og Centralamerika

 • Årstid

  Efterår

 • Varighed

  4 dage

 • Minimum antal passagerer

  10

 • Booking kode

  ONXPANPOST22

 • Fra

  kr 8.343

Program for turen efter sejladsen

Dag 1: Colón, gården Santa Rita, Gamboa

Efter landgang starter dit eventyr på land med en udflugt op til Sierra Lloronas bjerge og skove. Vores destination er gården Santa Rita, som tilhører en tysk-panamansk genskovningsorganisation. Her lærer vi om forskellige arter af træer, og hvordan deres blade, bark og harpiks anvendes til medicin og anden traditionel brug. Vi vil komme til at værdsætte vigtigheden af genskovning og skovdrift endnu mere, når vi har mødt nogle af medarbejderne. Findes der noget bedre sted at nyde en picnic-frokost, før vi fortsætter til Gamboa Rainforest Resort, dit hjem de næste tre nætter? Denne hytte er beliggende i Soberanías frodige junglereservat ved floden Chagres. Efter ankomsten er resten af dagen på egen hånd.

Dag 2: Gamboa, Rainforest Discovery Center, aftensafari

Tag med på en morgenudflugt til det nærliggende Rainforest Discovery Center. Besøgscenteret er en selvforsynende frilandslokation beliggende midt i junglen. Observationstårnet har en højde på 32 meter og tilbyder en fantastisk udsigt over skovens trætoppe. Vandrestierne går i en cirkel gennem skoven, der er det perfekte sted at se flora og fauna, som f.eks. sommerfugle, over 350 fuglearter og endda brøleaber. Vi vender tilbage til hotellet for at spise frokost og kan bruge eftermiddagen til at slappe af ved hotellets swimmingpool. Om aftenen går vi ombord på en jungle-bådsafari på floden Chagres, inden vi tager tilbage og overnatter på Gamboa Rainforest Resort.

Dag 3: Gamboa, dovendyrsreservat, jungle-svævebane

Start din dag med et besøg hos Panamas eneste dovendyrsreservatet, som er skabt til rehabilitering og befrielse af skovens langsomme, men hårdtarbejdende “gartnere”. Vi nyder frokosten tilbage på hotellet, og derefter er det af sted til jungle-svævebanen, den eneste af sin slags i landet. Turen op varer cirka 20 minutter med en tilbagelægning på 1,2 km over de frodige trætoppe i Soberanías naturreservat, mens du holder udkig efter tukaner, aber og leguaner. Når vi er kommet til toppen af bjerget, er der en hurtig gåtur til et observationstårn, hvor der er en fantastisk udsigt over Panamakanalen, floden Chagres, junglen og landsbyen Gamboa.

Dag 4: Gamboa, afgang

Morgenmad og afslutning af dit program efter sejladsen.

Bemærk venligst, at rækkefølgen af seværdighederne kan variere.

Praktiske oplysninger

Inkluderet:

Prisen inkluderer tre hotelovernatninger på Gamboa Rainforest Resort, udflugter og transport med en engelsktalende guide, 2 x frokost og 1 x madpakke med en drikkevare.

Ikke inkluderet: aftensmad, drikkepenge

Bemærkninger/krav:

 • Turen starter den dag, du går i land i Colón. Ikke egnet for personer med begrænset mobilitet.
 • Hvis der ikke er nok tilmeldinger, forbeholder vi os retten til at aflyse eventyret på land indtil seks uger før afgang.