Santa Rita Working farm

Program for Panama Adventure efter sejladsen (starter fra Colón)

En firedages oplevelse med udforskning af den panamanske regnskov inklusive en flodsafari om aftenen og tur med svævebane

 • Forlæng opholdet i Panama med Hurtigruten
 • Tre overnatninger i en junglehytte ved floden Chagres
 • Besøg et emberá-samfund, og lær noget om dets kultur og traditioner
 • Udforsk junglen om aftenen på en bådsafari og med svævebane
 • Destinationer

  Caribien og Centralamerika

 • Årstid

  Efterår

 • Varighed

  4 dage

 • Minimum antal passagerer

  10

 • Booking kode

  ONXPANPOST23

 • Fra

  kr 8.343

Program for turen efter sejladsen

Dag 1: Mød emberá-folket

Efter landgang kører vi til Parque Nacional Chagres. Her går vi ombord på en motordrevet kano, der fører os over Gatúnsøen og Chagres-floden, for at besøge et oprindeligt emberá-samfund i dets landsby af træhuse med stråtage. Emberá-folket er en af de syv etniske grupper af før-colombianske indianere i Panama. Ved ankomsten, og inden vi nyder en traditionel frokost, der er tilberedt af byens kvinder, bydes vi velkommen af stammehøvdingen. Om eftermiddagen kan vi lære noget om egnens lægeurter, gå rundt i byen og besøge skolen eller blive præsenteret for kunst og kunsthåndværk. Inden vi siger farvel til værterne, oplever vi en traditionel danse- og musikforestilling. Herefter tager vi tilbage til bussen i kano og fortsætter til Gamboa Rainforest Resort, hvor vi bor de næste tre dage. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 2: Gamboa, Rainforest Discovery Center, aftensafari

Morgenudflugt til det nærliggende Rainforest Discovery Center. Besøgscenteret er et selvforsynende sted under åben himmel midt i junglen. Observationstårnet er 32 meter højt og giver en fantastisk udsigt over skovens trætoppe. Der er vandrestier i skoven, som er et perfekt sted at se flora og fauna – f.eks. sommerfugle, over 350 fuglearter og endda brøleaber. Vi vender tilbage til hotellet for at spise frokost og slappe af ved hotellets swimmingpool om eftermiddagen Om aftenen går vi ombord på en junglebåd og kommer på safari på floden Chagres, inden vi tager tilbage og overnatter på Gamboa Rainforest Resort.

Dag 3: Gamboa, dovendyrsreservat, svævebane i junglen

Start dagen med at besøge Panamas eneste dovendyrsreservatet, der er skabt til rehabilitering og befrielse af skovens langsomme, men hårdtarbejdende “gartnere”. Vi nyder frokosten på hotellet, og derefter er det af sted til jungle-svævebanen, der er den eneste af sin slags i landet. Turen op varer cirka 20 minutter, og man tilbagelægger 1,2 km over de frodige trætoppe i naturreservatet Soberanía, mens vi kan spejde efter tukaner, aber og leguaner. På toppen af bjerget er der en hurtig gåtur til et observationstårn, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Panamakanalen, floden Chagres, junglen og landsbyen Gamboa.

Dag 4: Gamboa, afrejse

Morgenmad og afslutning af programmet efter sejladsen.

Seværdighedernes rækkefølge kan variere.

Praktiske oplysninger

Inkluderet:

Prisen omfatter tre overnatninger på Gamboa Rainforest Resort, udflugter og transport med en engelsktalende guide, to gange frokost og en madpakke med drikkevare.

Ikke inkluderet: aftensmad, drikkepenge

Bemærkninger/krav:

 • Turen starter den dag, man går i land i Colón. Ikke egnet for personer med begrænset mobilitet.
 • Hvis der ikke er nok tilmeldinger, forbeholder vi os ret til at aflyse programmet på land indtil seks uger før afrejse.