Nordlysgaranti

Nordlysgaranti! Ser du ikke nordlys på din rejse lang den norske kyst, tilbyder vi dig en ny rejse!

Det er aften og mørkt udenfor. Vi beværger os roligt henover det mørk hav, men vi ser ikke mod land eller ned i havet. Vi stå på dækket med øjnene vendt mod himlen. Luften er kølig og frisk, og folk står og hvisker mere end de taler med hinanden, og pludselig fanger øjet et lysglimt din opmærksomhed. Lyset er ofte lidt svagt i starten, men så tiltager lysstyrken og snart danser nordlyset på himlen over dig. Det er Aurora Borealis, lysfænomenet som den mørke polarnat er så kendt for

Se nordlyset med Hurtigrutens nordlysgaranti

Gælder alle 12-dages rejser på den den klassiske rundtur Bergen-Kirkenes-Bergen med afgange fra oktober til marts*.

Skulle der mod forventning ikke være nordlys på sørejsen, og at der ikke er dokumenteret nordlys i logbogen, tilbyder vi en 6-dages sydgående rejse eller en 7-dages nordgående reise, med afrejse mellem oktober og marts.

*Gælder for nye bestillinger. Gælder kun, hvis der ikke vises nordlys under hele rejsen (hvis nordlys ikke er logget hos kaptajnen). Hvis der ikke vises nordlys under rejsen, skal rejsende inden 28 dage efter sørejse proaktivt kontakte os for at bestille deres 6- eller 7-dages rejse. Hurtigruten står for sejlads, halvpension og indkvartering i kahyt, Hurtigruten vælger kahytnummer. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Kan ikke overføres til en anden person. Kan ikke udbetales. Andre omkostninger, såsom rejseudgifter, flere måltider eller drikkevarer om bord, er ikke inkluderet.