Spar op til 8.650 kr pr. pers på udvalgte ekspeditionsrejser i 2019

Bliv med til Antarktis, Island eller Svalbard i 2019 og spar op til 8.450 kr pr. person om du booker senest 15. april 2019.

I nedenstående finder du alle de ekspeditioner som er omfattet af kampagnen. Du kan bestille rejsen på hjemmesiden og priserne på hjemmesiden er fratrukket rabatten.

På denne ekspeditionsrejse om bord M/S Spitsbergen kommer vi til en rig variation af Atlanterhavsøer. Island er en perfekt destination, når man søger det uventede, mens Jan Mayen rejser sig fra Den midtatlantiske Højderyg, dækket af sne og omgivet af oceaner fulde af liv - og Svalbard er hjemsted for Kongen af Arktis, isbjørnen. 

4.300 kr i rabat pr. person

 

1.300 kr i rabat pr. person

 


Isolert, urørt og fortryllende - la det kaldeste kontinentet på jorden varme hjertet ditt om bord M/S Fram eller hybridskibe M/S Roald Amundsen. Gi deg bort til elementene og opplev den hvite ensomheten og det fryktløse dyrelivet som florerer her.

8.650 kr i rabat pr. person

 

4.300 kr i rabat pr. person

 

Uden singeltillæg

 

Fakta om kampagnen:

  • Bestillingsperiode: 6. marts 2019 til 15. april 2019.
  • Tilbud: Få optil 8 650 DKK i rabat pr. person på udvalgte rejser
  • Afrejseperiode:  2019
  • Destinationer: udvalgte rejser til Island, Svalbard og Antarktis. 

Kampanjebetingelser:

Tilbuddet gælder nye bestillinger på udvalgte sejladser i 2019 til Arktis og Antarktis. Alle kahytkategorier. Kan kombineres med 1893 Ambassadør-rabat. Kan ikke kombineres med andre kampagner/tilbud. Gælder ikke grupperejser. Ved afbestilling gælder Hurtigrutens almindelige afbestillingsbetingelser.