Rejs med verdens første hybriddrevne ekspeditionsskib. NU inklusiv fly!

Tag med på en eventyrlig rejse ombord på Hurtigrutens første hybridskib, MS Roald Amundsen, i 2020. Hvis du bestiller senest 31. juli 2019 er fly tur/retur København inkluderet i prisen!

Hurtigruten har været innovativ i over 125 år, og i 2019 søsættes verdens første hybriddrevne ekspeditionsskib, MS Roald Amundsen. Vi ønsker at markere dette ved at tilbyde dig meget gode priser på alle hendes ekspeditioner med afrejse i 2020.

Vi har gjort det nemt for dig; book senest 31. juli 2019 så inkluderer vi fly tur/retur København i prisen. Se de spændende ekspeditioner nedenfor med fly og ekspeditionsrejse inkluderet i prisen.

Kom ud på et eventyr, der ikke ligner noget andet med de bedste, når det gælder ekspeditionskrydstogter i Antarktis. Sæt foden på det mest unikke og fjerntliggende sted på kloden. Oplev den frosne vildmark med daglige landgange og aktiviteter.

 

Sejl med pionerer inden for ekspeditionskrydstogter til det fascinerende Alaska, og oplev den sidste grænsepost før ødemarken, et sandt eventyr. Oplev en vidtstrakt vildmark, smukke fjorde, bugter, gletsjere, isbjerge og bjerge – en fest for alle dine sanser. Vi lægger til i fjerne, små lokalsamfund og historiske byer for at lære om fascinerende traditioner og Alaskas historie.

 Kom på en eventyrrejse langs Nordamerikas øst- og vestkyst, ombord på små og moderne ekspeditionsskibe. Bliv blæst bagover af alle kysterne. Oplev øer, fjorde, bjerge og et rigt dyreliv langs de forrevne kystlinjer.

 Dette er en episk ekspedition for ægte opdagelsesrejsende. Vores ekspertise i ekstreme forhold gør os til en af de få, der tilbyder sejladser gennem Nordvestpassagen. Sejl i kølvandet på de berømte opdagelsesrejsende, omgivet af et landskab af gletsjere, bjerge og enorme sletter – spektakulært og uspoleret.

 Oplev Sydamerikas utrolige variation, fra frodige jungler og fjerne øer til majestætiske minder fra fantastiske civilisationer. Gå i land i de fascinerende havne og byer ombord en rejse med MS Roald Amundsen.

 Oplev alt fra frodige jungler og tropiske øer til ægte caribisk kultur, fantastisk dyreliv, nationalparker og historiske byer ombord en rejse til Caribien og Centralamerika. Sejl med de førende inden for bæredygtige opdagelsesrejser. Få viden om økoturisme, og hvordan man bevarer vores uberørte destinationer og lokalsamfund.

 

Vi har gjort det nemt for dig. Book senest 31. juli så får du alt dette inkluderet i prisen:

 • Ekspeditionsrejse med MS Roald Amundsen i valgt kahytskategori. Alle kahytter er enten udvendige eller balkonkahytter
 • Helpension inkl. skibets øl, vin, sodavand og mineralvand i alle restauranterne ombord på rejser fra 1. april 2020
 • Fly tur/retur København og eventuelle indenrigsflyrejser destinationen
 • Transport fra/til lufthavnen/hotellet til skib
 • Eventuelle inkluderede hotelovernatninger på destinasionen med morgenmad
 • Vind- og vandtæt jakke
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionsteam
 • Én aktivitet/udflukt pr. dag
 • Aktiviteter og foredrag ombord
 • Kaffe og te ombord
 • Gratis Wi-Fi til alle rejsende. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset internet forbindelse. Streaming understøttes ikke.

Ikke inkluderet:

 • Udflugter, der tilbydes af Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere og drikkepenge (drikkepenge forventes ikke)
 • Rejseforsikring

Betingelser og vilkår: Tilbudet gælder på nye bestillinger på sejladser med MS Roald Amundsen i 2020. Alle kahytskategorier. Kan kombineres med 1893 Ambassadør rabat. Kan ikke kombineres med andre kampagner og tilbud. Gælder ikke for grupperejser. De almindelige afbestillingsregler gælder.

Udforsk The Green Pioneer MS Roald Amundsen

Læs mere