Et fly, der letter, med rejsende, der skal på nye, fantastiske eventyr.

Flyforsinkelser og aflysninger

Vores rejsende udforsker verdens mest spektakulære og fjerntliggende destinationer og at flyve er en af de mest bekvemme og problemfri måder at komme til ombordstigningshavnen. Fly bliver naturligvis nogle gange forsinkede eller aflyst. Man kan dog være forvisset om, at vi står klar til at hjælpe, hvis der sker afbrydelser. Lær om, hvordan vi hjælper vores rejsende med disse praktiske Ofte stillede spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål

Tag venligst til lufthavnen som planlagt. Hvis man skal med flere fly til sin destination, og den første del af rejsen er forsinket, bedes man gå ombord på flyet. Dit forbindelsesfly kan også være forsinket.

Hvis man ikke når sit forbindelsesfly, skal man tage hen til lufthavnens serviceskranke i den midlertidige lufthavn og bede om en ny flyrejse til sin destination. Ofte har flyselskabet allerede ombooket for dig.

Flere uger inden afrejsen sender vi dig rejsedokumenter, der indeholder alt, hvad man behøver at vide inden rejsen, inklusive et fastlagt ankomsttidspunkt. Hvis den nye flyvetid gør, at man ikke kan nå det ankomsttidspunkt, der er angivet i rejsedokumenterne fra Hurtigruten, bedes man spørge serviceskranken i lufthavnen om et tidligere fly. Kontakt os venligst for yderligere arrangementer, hvis dette ikke er muligt.

Tjek venligst din bestilling på flyselskabets hjemmeside ved hjælp af referencenummeret fra flyselskabet. Hvis flybilletterne er bestilt gennem os, finder man denne reference (dvs. A1B2C3) i sine rejsedokumenter. Man kan muligvis allerede være blevet ombooket til en alternativ afgang.

Flere uger inden afrejsen sender vi dig rejsedokumenter, der indeholder alt, hvad man behøver at vide inden rejsen, inklusive et fastlagt ankomsttidspunkt. Hvis man er blevet automatisk ombooket, skal man kontrollere, at den nye flyrejse passer med det ankomsttidspunkt, der er angivet i rejsedokumenterne fra Hurtigruten. Kontakt os venligst, hvis du ikke er blevet automatisk ombooket, eller hvis dine nye flytider gør, at du vil komme for sent.

Kontakt venligst flyselskabets serviceskranke i lufthavnen. Flyselskabet skal tilbyde dig nye flyrejser, og hvis nødvendigt, et hotelophold. Hvis man får nye flytider, bedes man tjekke, at de passer med det ankomsttidspunkt, der er angivet i rejsedokumenterne fra Hurtigruten. Kontakt os venligst, hvis serviceskranken i lufthavnen ikke er i stand til at hjælpe dig eller de nye flytider gør, at du kommer for sent til ombordstigningen på skibet.

Kontrollér venligst, hvornår den næst ledige transport afgår og tag den. Hvis der ikke er flere transportmuligheder den dag, eller hvis den sidste transport ikke vil bringe dig til skibets afgangshavn til tiden, bedes du tage en taxa. Hvis man ikke er i stand til at ankomme til havnen til tiden, selv med en taxa, bedes man kontakte os.

Man skal først registrere sin bortkomne bagage i lufthavnen eller online via flyselskabernes hjemmeside. Det kan tage tid at finde bortkommen bagage. Derfor bedes man under registreringsprocessen tilføje alle de steder, man skal bo i løbet af sin rejse, inklusive skibet og eventuelle hoteller, samt de datoer, man skal bo der. Flyselskabet udleverer en PIR-kvittering (Property Irregularity Report) for den bortkomne bagage.

Medbring venligst PIR-kvitteringen til vores reception ombord, hvis din bagage ikke er blevet leveret til dig, inden du går ombord på skibet. Vores personale vil hjælpe dig med at få taskerne leveret ombord. I mellemtiden hjælper vi dig med, hvordan og hvor man kan købe nødvendige ting. Vi vil gøre vores allerbedste for at hjælpe med at anskaffe medicin, men vi kan ikke love, at det lykkes. Det anbefales derfor kraftigt, at man lægger meget vigtige genstande, som man kan have brug for hurtigt, i sin håndbagage.

Sørg for at gemme alle kvitteringer for dit krav til flyselskabet.

Ved returflyvninger skal man registrere sin bortkomne bagage i lufthavnen eller online via flyselskabernes hjemmeside. Din bagage leveres til din hjemmeadresse af flyselskabet så hurtigt som muligt.