Fra Buenos Aires til Lissabon – Holistisk wellness-retreat til søs

Fra Buenos Aires til Lissabon – Holistisk wellness-retreat til søs

Fra Buenos Aires til Lissabon – Holistisk wellness-retreat til søs

Fra Buenos Aires til Lissabon – Holistisk wellness-retreat til søs

Rejseinformation 19 dage M/S Fridtjof Nansen
Afrejse
5. april 2022
Pris fra
kr 18.282
Helpension inkluderet

Genskab forbindelsen til dig selv og naturen på et unikt 19-dages wellness-retreat til søs, hvor du følger et holistisk renselses- og vitalitetsprogram med førende eksperter.

Sejl dig til en bedre livsbalance

På denne tur fra Buenos Aires til Lissabon lærer du at opnå og opretholde en sundere livsstil, hjulpet på vej af et professionelt team af sundheds- og wellness-eksperter, massører og naturforskere.

Vores unikke wellness-retreat til søs er en chance for at foretage en transformativ rejse, der plejer dit sind og krop og hjælper dig med at finde en bedre livsbalance. Det er den perfekte, styrkende løsning, hvis du har brug for at koble af, afstresse og detoxe fra hverdagens pres eller er klar til at foretage positive livsstilsændringer. Du vil udforske, hvordan naturen beriger vores mentale og fysiske velvære, og hvordan vi til gengæld kan beskytte vores planet.

Fire selvpleje-cyklusser

Ombord på et af verdens første hybriddrevne ekspeditionsskibe, udstyret med en pool, motionscenter og wellness-område, inkluderer dit retreat et 9-dages renselses-, fornyelses- og balanceprogram i tre dele og fem ekstra dage, hvor du kan genskabe forbindelsen til dig selv og naturen. For at understøtte din udrensning får du et bredt udvalg af næringsrige menuer, inklusive lækre vegetariske og plantebaserede retter.

Du vender restitueret hjem fyldt med ro og energi, med en dybere forståelse for dit eget velværebehov, et mere positivt udsyn og værktøjer og praksisser til selvpleje, der hjælper med at opretholde en sundere livsstil. Du vil også få en dybere forbindelse til naturen, som øger din sundhed og glæde.

Fra Buenos Aires til Lissabon – Holistisk wellness-retreat til søs
 • Dag 1
  Buenos Aires, Argentina

  Lad os komme godt afsted

  5. april 2022
  Forventet afgangstid er 16:00

  Dit eventyr starter i Buenos Aires, Argentinas levende hovedstad. Vi går en tur gennem byens smukke parker og beundrer den velbevarede italienske og franske arkitektur fra La Belle Époque, inden vi måske får en kop te på en af byens gamle caféer.

  Om aftenen spiser vi ude på en af de mange førsteklasses restauranter i Buenos Aires, eller du kan forkæle dig selv med en kvalitetsudskæring af den berømte argentinske bøf. Byen er også hjemsted for tango, og du kan se denne sanselige og udtryksfulde dans i et show eller besøge en lokal milonga, hvor du får en mere autentisk oplevelse i en dansesal.

  Buenos Aires er en spændende og levende by med meget at byde på. Hvis du har tid tilovers, er det uden tvivl værd at tilbringe et par dage med at udforske byen og seværdighederne inden din wellness-rejse. Tilmeld dig vores program før sejladsen, med to overnatninger i Buenos Aires og to overnatninger i Iguazu, hvor vi besøger de største og mest imponerende vandfald i verden!

  Når du er blevet mættet af seværdigheder, lyde og fornøjelser i Buenos Aires, er det tid til at gå ombord på MS Fridtjof Nansen. I de næste 19 dage vil du opleve en helt anden sanselig rejse centreret omkring din personlige selvpleje.

  Dag 1
  Buenos Aires, Argentina

  Lad os komme godt afsted

 • Dag 2
  Til søs

  Slap af til naturens rytmer

  6. april 2022

  Din første dag til søs er en overgangsperiode. Det er tid til at slappe af og geare ned, når du begynder processen med at slippe livet på land og vænner dig til havets rytmer og livet ombord på skibet. Når du går ombord i et par spændende uger med fokus på din personlige vækst, kan du bruge tiden til at registrere dine følelser og åbne dit sind over for mulighederne.

  Tag dig lidt tid til at orientere dig om faciliteterne ombord … motionscentret, poolen, spaen, dækkene og opholdsrummene. Du møder dit wellness-team, erfarne sundheds- og fitnesseksperter, håndplukket til dit retreat. De introducerer dig for programmet og til udvalget af ernærings- og livsstilsaktiviteter, som du kan deltage i.

  Det er også en chance for at lære dine medrejsende at kende. I vil hver især have jeres egen motivation for at deltage i dette retreat. Det kunne være at kickstarte en sundere livsstil; det kan være, at du vil koble af, afstresse og detoxe; for nogle kan dette være en indadvendt rejse, hvor de finder en bedre livsbalance.

  Blot det at bruge tid ude på dækket har kolossale fordele, da havluften er fuld af negative ioner, som er gode for dit velvære. Selvom det ikke er nogen mirakelkur, har undersøgelser vist, at negative ioner har en positiv effekt på stress, booster humøret og immunforsvaret, samt regulerer døgnrytmen, hvilket hjælper dig til en bedre søvn.

  Din tid til søs vil også være en mulighed for at komme i kontakt med naturen. At øge vores bevidsthed og forståelse for det naturlige miljø omkring os er en vigtig nøgle til mentalt og fysisk velvære. Vores naturforskere, eksperter i ornitologi og marinbiologi, vil også guide dig i din opdagelse af naturen på din rejse på havet.

  Dag 2
  Til søs

  Slap af til naturens rytmer

 • Dag 3-5
  Til søs

  Renselse (fase 1)

  7. april 2022 - 9. april 2022

  Dit holistiske vitalitetsprogram er baseret på cyklusbegrebet, som er et centralt princip inden for yogafilosofien. Cyklusser er en grundlæggende del af livet, og hver cyklus har en begyndelse, midte og slutning. Når vi er i stand til at skabe forbindelse til livets cyklusser, kan vi opnå balance.

  Programmet foregår over de midterste ni dage af din wellness-rejse og er opdelt i tre dele. I dag begynder du på den første fase … Renselse.

  Over tre dage vil du have fokus på at rense sind, krop og sjæl – slippe stress, udrense giftstoffer fra din krop og frigive negative tanker og følelser. Du bliver inviteret til at deltage i foredrag og aktiviteter, der har til formål at frigive negativ energi og ophæve fysiske og mentale blokeringer.

  Start dagen tidligt med en gåtur på 1,6 km for at klare tankerne, eller deltag i en speciel lektion med yoga og strækøvelser for at løsne op i led og muskler. Du kan også besøge vores massører, som kan hjælpe dig med at slippe af med spændinger og slappe af. Vores ernæringseksperter viser dig, hvordan du bruger mad til at rense din krop for giftstoffer, og de kan også rådgive dig om de bedste ernæringsmæssige valgmuligheder, som understøtter dine mål.

  Som en del af programmet serverer vi et udvalg af sunde og lækre menuer i vores restauranter ombord. Der vil være et bredt udvalg af smagfulde, vegetariske retter og plantebaserede muligheder. Der vil også være næringsrig fisk og kød. Du kan også vælge mellem et udvalg af grøntsagsjuice, smoothies og urteteer, som hver især indeholder helende egenskaber, der bedst understøtter dine renselsesmål.

  Digital afhængighed er en dårlig vane i den moderne tidsalder. Når vi rydder ud i vores sind, hjælper det os med at skabe plads til at reflektere og finde klarhed. Du vil blive opmuntret til at trække stikket til internettet og undergå en digital detox på rejsen for at understøtte din holistiske renselse og få mulighed for fuldt ud at opnå kontakt til naturen.

  Dag 3-5
  Til søs

  Renselse (fase 1)

 • Dag 6-8
  Til søs

  Fornyelse (fase 2)

  10. april 2022 - 12. april 2022

  Nu, hvor du har udrenset din krop for giftstoffer, afstresset og frigivet negative følelser, er du klar til anden fase af dit vitalitetsprogram … Fornyelsen.

  Fokus vil være på at ændre negative vaner og skabe nogle positive, der fremmer selvpleje og en mere mindful adfærd. I løbet af disse tre dage vil alle aktiviteter og foredrag være centreret omkring fornyelse af sind, krop og sjæl for at give dit liv fornyet energi.

  Vores wellness-eksperter afholder foredrag og workshops om, hvordan du ændrer vaner, der ikke fungerer for dig, og skaber nye mønstre og rutiner, der understøtter dit mentale og fysiske velvære.

  Du lærer om principperne for yoga, og hvordan de kan hjælpe dig med at opnå en sundere tilstand. Du kan herefter omsætte det til praksis i dine daglige yoga-lektioner. Der tages højde for alle niveauer, og dine instruktører guider dig igennem lektionerne med fokus på at åbne op og styrke din krop.

  Vores eksperter introducerer dig til vejledende ernæringsprincipper, og hvordan du plejer din krop. Du lærer det grundlæggende om en sund, plantebaseret kost, og hvordan du bruger mad som medicin på workshops og lektioner i videnskab om mad. Opdag fordelene ved naturlige ingredienser og raw food på workshops med vores kok og ernæringseksperter.

  At skabe kontakt til naturen er en stærk måde at genskabe kontakten til dig selv. Løft dit sind og din krop ved at deltage i udendørs aktiviteter, eller nyd lidt alenetid ude på dækket, hvor du fokuserer på lyden af vinden og bølgerne. Når vejret tillader det, vil der være daglige gåture ude på dækket, meditations- og yogalektioner, fugle- og havobservationer med vores naturforskere, samt stjernekiggeri på nattehimlen.

  Dag 6-8
  Til søs

  Fornyelse (fase 2)

 • Dag 9-11
  Til søs

  Balance (fase 3)

  13. april 2022 - 15. april 2022

  Ligevægt er hjørnestenen i forhold til sundhed og lykke. Efter at have identificeret den positive adfærd, der understøtter dig bedst, vil du i denne fase lære om de værktøjer og teknikker, der kan hjælpe dig med at opretholde en sundere livsstil. Forelæsninger, aktiviteter og samtaler i denne fase fokuserer på at hjælpe dig med at opnå større balance i dit liv gennem bedre styring af din tid og energi.

  Vores yoga-workshops har til formål at lære dig om vejrtræknings- og energiøvelser, så du kan håndtere stress og negative følelser. Lær at fokusere med tai chi-øvelser, der forbedrer din stabilitet, fleksibilitet og koncentration. I dine meditationslektioner bruger du mindfulness og vejrtrækningsteknikker som en hjælp til at være mere til stede i nuet.

  Lær mantraer, der hjælper med at rydde op i dit sind og løfte din sjæl, eller deltag i specielle afslapningslektioner. Du kan opleve lektioner inden for speciel musik, lydheling og historiefortælling eller bare nyde lydene og udsigten over Atlanterhavets safirblå hav.

  Bæredygtighed er centralt for en sund livsstil, og det er også en central del af Hurtigrutens rejsefilosofi. Vores ekspeditionsteam vil forklare Hurtigrutens forpligtelse over for miljøet og vores skridt mod at blive førende inden for bæredygtige rejser. Vi har alle en rolle at spille i forhold til at beskytte vores planet, og vores håb er, at dette retreat vil inspirere dig til at blive ambassadør for bæredygtige rejser.

  Dag 9-11
  Til søs

  Balance (fase 3)

 • Dag 12
  Til søs

  Restitueret og fyldt med energi

  16. april 2022

  Tillykke, du har fuldført vitalitetsprogrammet på dette holistiske retreat. I dag afslutter vi nogle af vores øvelser og lektioner.Når vi sejler mod Kap Verde-øerne ud for Afrikas kyst, håber vi, at du føler dig rolig, restitueret og fyldt med energi.

  Du kan bruge lidt tid på at reflektere over dine erfaringer eller diskutere, hvad du har lært indtil nu med dine medrejsende, mens du ser frem til det næste skridt på din rejse.

  Dag 12
  Til søs

  Restitueret og fyldt med energi

 • Dag 13
  Praia, Kap Verde

  Solnedgang i Santiago

  17. april 2022

  Kap Verde, der ligger på Afrikas vestkyst, er et øhav bestående af 12 subtropiske vulkanøer. Nogle af gæsterne afslutter rejsen her. Kap Verdes nationalmotto er “ingen stress”, hvilket gør det til det perfekte sted at afslutte dit wellness-retreat og vende tilbage til livet på land.

  Vi sejler ind til Praia, på øen Santiago, sent om eftermiddagen. Når du kommer ind i Praias havn, vil du se Farol de Dona Maria Pia, et fyrtårn på Ponta Temerosa-næsset ved øens sydligste punkt. Dette hvide, ottekantede tårn, der blev bygget i 1881, er opkaldt efter Maria Pia of Savoy, der på det tidspunkt var dronning af Portugal.

  Praia er den største by og hovedstad i Kap Verdes øhav, og den byder på en smuk udsigt over bugten. Plateauet Platô, hvor Praias historiske hovedstad Cidade Velha, som er på UNESCOs verdensarvsliste, ligger, kan ses fra skibet på en skyfri dag.

  Se solnedgangen over øen fra skibet, og sig farvel til de gæster, der forlader skibet. Der bliver ikke meget tid til at udforske, da vi ankommer til Praia sent, og man fraråder normalt at gå alene rundt efter mørkets frembrud. Hvis du fortsætter din rejse sammen med os, skal du bemærke den virkning, som vores korte stop i Praia har på dine sanser, før vi vender tilbage til roen på havene.

  Dag 13
  Praia, Kap Verde

  Solnedgang i Santiago

 • Dag 14-18
  Til søs

  Genskab kontakten (fase 4)

  18. april 2022 - 22. april 2022

  Det tager tid at skabe nye vaner; de næste par dage på havet giver dig tid og plads til at øve dine nye færdigheder og gøre dem til en del af din daglige rutine. Gør fremskridt med yoga- og meditationslektioner ude på dækket, og nyd mindful spisning i vores restauranter.

  Den næste fase handler om at genskabe kontakten. At genskabe kontakten til dig selv og naturen. Tænk på, hvad der har ændret sig for dig i løbet af de sidste to uger, mens du tager din nye læring og selvopdagelser til dig. Og tænk nærmere over, hvordan du agter at fortsætte din wellness-rejse, efter du er kommet hjem.

  Naturen har en helende effekt. Et stigende antal undersøgelser viser, at regelmæssig kontakt med og tid i naturen gør os sundere og gladere. Jo mere tid vi tilbringer i naturen, jo mere ærefrygt får vi for den, og så begynder vi at genskabe kontakten til naturen på en dybere og mere meningsfuld måde.

  Og stedet er helt perfekt, langt ude på det dybe hav, væk fra alle hverdagens distraktioner, hvor vi kan opleve naturen, uden afbrydelser. Hvor du finder ærefrygt i bølgernes bevægelser, vindens blide susen eller skyformationerne over dig. Hold øje med dyreliv ude på dækket. Du får måske øje på delfiner, flyvefisk og sjældne havfugle. Observer harmonien ved deres rytmer og bevægelser.

  Du lærer om vores symbiotiske forhold til naturen. Forskning har vist, at kontakt til naturen opmuntrer os til at opføre os på måder, der beskytter vores planet, f.eks. gennem genbrug eller bevarelse. Udforsk, hvilke handlinger, du kan tage i dit eget liv, for at opretholde denne circulus vitiosus.

  Mens vi sejler til Lissabon, beriget i sind og krop, kan du slappe af og nyde øjeblikket.

  Dag 14-18
  Til søs

  Genskab kontakten (fase 4)

 • Dag 19
  Lissabon, Portugal

  Sejlads op ad Tejo

  23. april 2022
  Forventet ankomsttidspunkt er 11:00

  De morgenfriske bliver belønnet med en smuk udsigt over Lissabon, når vi sejler op ad Tejo-floden, der afslutter vores wellness-rejse i Portugals afslappede hovedstad.

  Udhvilet og beriget fra din transformerende oplevelse vil du få en dybere forståelse af dine wellness-behov, værktøjer til selvpleje og praksisser, der understøtter en sund livsstil og en større forbindelse til naturen.

  Hvis du gerne vil udforske Lissabon og dens omgivelser, inden du vender hjem, foreslår vi, at du tilmelder dig vores todages program efter sejladsen. Ikke alene vil du se Lissabons fascinerende historiske kvarterer, du vil også udforske de kongeliges opholdssteder uden for byen, inklusive byen Sintra, der er på UNESCOs verdensarvsliste, Monserrate Palace og strandene i Cascais by på en guidet udflugt. Bagefter vender vi tilbage til Lissabon, hvor vi overnatter.

  Dag 19
  Lissabon, Portugal

  Sejlads op ad Tejo

Afrejser

 • 2022
 • jan
 • feb
 • mar
 • apr
 • maj
 • jun
 • jul
 • aug
 • sep
 • okt
 • nov
 • dec
5. april 2022

Aktuelle tilbud:

Bestil TRYGT

12 dage tilbage!

Gratis omboking for rejser i 2021

Fuld fleksibilitet med hensyn til at ombooke dit 2021-krydstogt til 2021 eller 2022. Nul gebyr for ombooking, nul stress.

Nem refundering for krydstogter i 2021 eller 2022

Annuller dit krydstogt for 2021 eller 2022 af en hvilken som helst grund, og vi betaler dine penge tilbage, inklusive dit depositum. Minus et administrationsgebyr.

Læs vores vilkår og betingelser

Hvad er inkluderet

Inkluderet

Ekspeditionskrydstogt

 • Wellnessrejse i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer i restaurant Aune og Fredheim
 • À la carte-restaurant Lindstrøm inkluderet for gæster i suite
 • Gratis te og kaffe
 • Gratis Wi-Fi ombord, selvom en digital detox anbefales som en del af programmet. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
 • Gratis, genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Gratis vind- og vandtæt ekspeditionsjakke

Engagerende wellness- og renselsesaktiviteter og foredrag ombord

 • Yoga-, meditations- og tai chi-lektioner med erfarne, internationale instruktører
 • Sunde og lækre vegetarretter og plantebarede valgmuligheder. Nyd friske smoothies og detox-juice
 • Inspirerende og informative foredrag om sundhed og velvære. Mulige emner: yoga, meditation og mindfulness, ernæring, holistisk sundhed, massage, alternative behandlinger og bæredygtige praksisser
 • Et vitalitetsprogram i tre dele, der renser krop og sind
 • Workshops om principperne for yoga, meditation, mindfulness, åndedræt og holistisk velvære
 • Foredrag om de grundlæggende principper for en sund kost, ernæring, naturlig madlavning, massage, lægeplanter m.m.
 • Information om bæredygtig sejlads og Hurtigrutens forpligtelse over for miljøet
 • Daglige meditationer, der hjælper på stress og skaber ro i sindet
 • Daglige gåture og strækøvelser ude på dækket
 • Aromaterapi med essentielle olier udvalgte steder ombord for at akkompagnere dagens rytmer: opkvikkende og opløftende olier om morgenen, afslappende olier om aftenen
 • Stjernekiggeri og informative foredrag med vores astronomer
 • Fugle- og havlivsobservationer ude på dækket med vores naturforskere

Faciliteter ombord

 • Wellness-område med massagerum
 • Førsteklasses skandinavisk sauna med glasvægge, som sørger for panoramaudsigt
 • Infinity-pool og jacuzzi
 • Fuldt udstyret motionscenter
 • Løbe- og gåbane på øverste dæk
 • Foredragssale med havudsigt
 • Fællesområder designet i nordisk stil med neutrale farver, bløde materialer og træ – centreret interiør, som giver maksimal komfort og varme
 • Nul plastik-politik ombord

Ikke inkluderet

 • Internationale flyafgange
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Valgfri programmer før og efter sejladsen med vores lokale partnere
 • Behandlinger i skibets wellness- og spa-område - frivilligt

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejrforholdene
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sørg for, at du overholder alle krav ift. tilmelding og boarding
 • Der forventes ikke drikkepenge
A large boat in a body of water with a mountain in the background
Pool area on MS Fridtjof Nansen
Foto: Oscar Farrera
Science Center
Foto: Agurtxane Concellon
Dit skib

M/S Fridtjof Nansen

Byggeår 2020
Skibsværft Kleven Yards, Norway
Passagerkapacitet 530 (500 i Antarktis)
Brutto last 20.889
Længde 140 m
Ræling 23,6 m
Fart 15 knob
A large boat in a body of water with a mountain in the background

M/S Fridtjof Nansen er den seneste tilføjelse til Hurtigrutens flåde af specialbyggede skibe – og den nyeste generation af ekspeditionsskibe.

Læs mere om M/S Fridtjof Nansen

Suite MD on MS Roald Amundsen
Foto: Agurtxane Concellon
Find priser og ledige pladser

Du synesd sikkert også om

Alaska

Den vilde, nordlige grænse

Antarktis

Udforsk dette vilde og vidunderlige frosne kontinent, og se pingviner, hvaler og sæler i deres naturlige habitat

De Britiske Øer

Vild skønhed og historiske steder

Caribien og Centralamerika

Tropisk paradis væk fra den almindelige rute

Europa

Gamle civilisationer, storslåede byer og skjulte perler

Grønland

Kolossale isbjerge, fjelde og fjorde

Island

Det mystiske land med vulkaner og gletsjere

Nordamerika

Historiske byer og nationalskatte

Nordvestpassagen

I fodsporene på legendariske opdagelsesrejsende

Norge

Smukkeste fjorde og hyggelige havne

Sydamerika

På jagt efter kulturelle skattekister

Svalbard

Øde, mystisk og ekstremt

Transoceanisk

Udforsk vores transoceaniske tema-krydstogter