Fra Buenos Aires til Kap Verde – Holistisk wellness-retreat til søs

Fra Buenos Aires til Kap Verde – Holistisk wellness-retreat til søs

Fra Buenos Aires til Kap Verde – Holistisk wellness-retreat til søs

Fra Buenos Aires til Kap Verde – Holistisk wellness-retreat til søs

Rejseinformation 13 dage M/S Fridtjof Nansen
Afrejse
5. april 2022
Pris fra
kr 14.109
Helpension inkluderet

Tag på en rejse for at genskabe forbindelsen til dig selv på dette særlige 13-dages wellness-retreat til søs, hvor du vil følge et holistisk renselses- og vitalitetsprogram med førende eksperter.

Lær at få en sundere livsstil

Afgift og få ro i sind og krop fra Buenos Aires til Cape Verde, og kom frem med fornyet energi, hjulpet på vej af et professionelt team af sundheds- og wellness-eksperter, massører og naturforskere.

Vores særlige wellness-retreat til søs er en chance for at foretage en transformativ rejse, der plejer dit sind og krop og hjælper dig med at finde en bedre livsbalance. Det er den perfekte, styrkende løsning, hvis du har brug for at koble af, afstresse og detoxe fra hverdagens pres eller er klar til at foretage positive livsstilsændringer. Du vil udforske, hvordan naturen beriger vores mentale og fysiske velvære, og hvordan vi til gengæld kan beskytte vores planet.

En wellness-rejse i tre stadier

Ombord på et af verdens første hybriddrevne ekspeditionsskibe, udstyret med en pool, motionscenter og wellness-område, inkluderer dit retreat et 9-dages program i tre dele med renselse, fornyelse og afbalancering. Sideløbende med foredrag og workshops om forskellige aspekter af wellness kan du også tilmelde dig yoga-, tai chi- og meditationskurser. Du vil få et bredt udvalg af næringsrige menuer, med et lækkert udvalg af vegetariske og plantebaserede retter.

Du vender restitueret hjem med ro og energi, med en dybere forståelse for dine egne velværebehov, værktøjer og praksisser til en sundere livsstil og en større forbindelse til naturen.

Fra Buenos Aires til Kap Verde – Holistisk wellness-retreat til søs
 • Dag 1
  Buenos Aires, Argentina

  Lad os komme godt afsted

  5. april 2022
  Forventet afgangstid er 16:00

  Dit eventyr starter i Buenos Aires, Argentinas levende hovedstad. Vi går en tur gennem byens smukke parker og beundrer den velbevarede italienske og franske arkitektur fra La Belle Époque, inden vi måske får en kop te på en af byens gamle caféer.

  Om aftenen spiser vi ude på en af de mange førsteklasses restauranter i Buenos Aires, eller du kan forkæle dig selv med en kvalitetsudskæring af den berømte argentinske bøf. Byen er også hjemsted for tango, og du kan se denne sanselige og udtryksfulde dans i et show eller besøge en lokal milonga, hvor du får en mere autentisk oplevelse i en dansesal.

  Buenos Aires er en spændende og levende by med meget at byde på. Hvis du har tid tilovers, er det uden tvivl værd at tilbringe et par dage med at udforske byen og seværdighederne inden din wellness-rejse. Tilmeld dig vores program før sejladsen, med to overnatninger i Buenos Aires og to overnatninger i Iguazu, hvor vi besøger de største og mest imponerende vandfald i verden!

  Når du er blevet mættet af seværdigheder, lyde og fornøjelser i Buenos Aires, er det tid til at gå ombord på MS Fridtjof Nansen. I de næste 13 dage vil du opleve en helt anden sanselig rejse centreret omkring din personlige selvpleje.

  Dag 1
  Buenos Aires, Argentina

  Lad os komme godt afsted

 • Dag 2
  Til søs

  Slap af til naturens rytmer

  6. april 2022

  Din første dag til søs er en overgangsperiode. Det er tid til at slappe af og geare ned, når du begynder processen med at slippe livet på land og vænner dig til havets rytmer og livet ombord på skibet. Når du går ombord i et par spændende uger med fokus på din personlige vækst, kan du bruge tiden til at registrere dine følelser og åbne dit sind over for mulighederne.

  Tag dig lidt tid til at orientere dig om faciliteterne ombord … motionscentret, poolen, spaen, dækkene og opholdsrummene. Du møder dit wellness-team, erfarne sundheds- og fitnesseksperter, håndplukket til dit retreat. De introducerer dig for programmet og til udvalget af ernærings- og livsstilsaktiviteter, som du kan deltage i.

  Det er også en chance for at lære dine medrejsende at kende. I vil hver især have jeres egen motivation for at deltage i dette retreat. Det kunne være at kickstarte en sundere livsstil; det kan være, at du vil koble af, afstresse og detoxe; for nogle kan dette være en indadvendt rejse, hvor de finder en bedre livsbalance.

  Blot det at bruge tid ude på dækket har kolossale fordele, da havluften er fuld af negative ioner, som er gode for dit velvære. Selvom det ikke er nogen mirakelkur, har undersøgelser vist, at negative ioner har en positiv effekt på stress, booster humøret og immunforsvaret, samt regulerer døgnrytmen, hvilket hjælper dig til en bedre søvn.

  Din tid til søs vil også være en mulighed for at komme i kontakt med naturen. At øge vores bevidsthed og forståelse for det naturlige miljø omkring os er en vigtig nøgle til mentalt og fysisk velvære. Vores naturforskere, eksperter i ornitologi og marinbiologi, vil også guide dig i din opdagelse af naturen på din rejse på havet.

  Dag 2
  Til søs

  Slap af til naturens rytmer

 • Dag 3-5
  Til søs

  Renselse (fase 1)

  7. april 2022 - 9. april 2022

  Dit holistiske vitalitetsprogram er baseret på cyklusbegrebet, som er et centralt princip inden for yogafilosofien. Cyklusser er en grundlæggende del af livet, og hver cyklus har en begyndelse, midte og slutning. Når vi er i stand til at skabe forbindelse til livets cyklusser, kan vi opnå balance.

  Programmet foregår over de midterste ni dage af din wellness-rejse og er opdelt i tre dele. I dag begynder du på den første fase … Renselse.

  Over tre dage vil du have fokus på at rense sind, krop og sjæl – slippe stress, udrense giftstoffer fra din krop og frigive negative tanker og følelser. Du bliver inviteret til at deltage i foredrag og aktiviteter, der har til formål at frigive negativ energi og ophæve fysiske og mentale blokeringer.

  Start dagen tidligt med en gåtur på 1,6 km for at klare tankerne, eller deltag i en speciel lektion med yoga og strækøvelser for at løsne op i led og muskler. Du kan også besøge vores massører, som kan hjælpe dig med at slippe af med spændinger og slappe af. Vores ernæringseksperter viser dig, hvordan du bruger mad til at rense din krop for giftstoffer, og de kan også rådgive dig om de bedste ernæringsmæssige valgmuligheder, som understøtter dine mål.

  Som en del af programmet serverer vi et udvalg af sunde og lækre menuer i vores restauranter ombord. Der vil være et bredt udvalg af smagfulde, vegetariske retter og plantebaserede muligheder. Der vil også være næringsrig fisk og kød. Du kan også vælge mellem et udvalg af grøntsagsjuice, smoothies og urteteer, som hver især indeholder helende egenskaber, der bedst understøtter dine renselsesmål.

  Digital afhængighed er en dårlig vane i den moderne tidsalder. Når vi rydder ud i vores sind, hjælper det os med at skabe plads til at reflektere og finde klarhed. Du vil blive opmuntret til at trække stikket til internettet og undergå en digital detox på rejsen for at understøtte din holistiske renselse og få mulighed for fuldt ud at opnå kontakt til naturen.

  Dag 3-5
  Til søs

  Renselse (fase 1)

 • Dag 6-8
  Til søs

  Fornyelse (fase 2)

  10. april 2022 - 12. april 2022

  Nu, hvor du har udrenset din krop for giftstoffer, afstresset og frigivet negative følelser, er du klar til anden fase af dit vitalitetsprogram … Fornyelsen.

  Fokus vil være på at ændre negative vaner og skabe nogle positive, der fremmer selvpleje og en mere mindful adfærd. I løbet af disse tre dage vil alle aktiviteter og foredrag være centreret omkring fornyelse af sind, krop og sjæl for at give dit liv fornyet energi.

  Vores wellness-eksperter afholder foredrag og workshops om, hvordan du ændrer vaner, der ikke fungerer for dig, og skaber nye mønstre og rutiner, der understøtter dit mentale og fysiske velvære.

  Du lærer om principperne for yoga, og hvordan de kan hjælpe dig med at opnå en sundere tilstand. Du kan herefter omsætte det til praksis i dine daglige yoga-lektioner. Der tages højde for alle niveauer, og dine instruktører guider dig igennem lektionerne med fokus på at åbne op og styrke din krop.

  Vores eksperter introducerer dig til vejledende ernæringsprincipper, og hvordan du plejer din krop. Du lærer det grundlæggende om en sund, plantebaseret kost, og hvordan du bruger mad som medicin på workshops og lektioner i videnskab om mad. Opdag fordelene ved naturlige ingredienser og raw food på workshops med vores kok og ernæringseksperter.

  At skabe kontakt til naturen er en stærk måde at genskabe kontakten til dig selv. Løft dit sind og din krop ved at deltage i udendørs aktiviteter, eller nyd lidt alenetid ude på dækket, hvor du fokuserer på lyden af vinden og bølgerne. Når vejret tillader det, vil der være daglige gåture ude på dækket, meditations- og yogalektioner, fugle- og havobservationer med vores naturforskere, samt stjernekiggeri på nattehimlen.

  Dag 6-8
  Til søs

  Fornyelse (fase 2)

 • Dag 9-11
  Til søs

  Balance (fase 3)

  13. april 2022 - 15. april 2022

  Ligevægt er hjørnestenen i forhold til sundhed og lykke. Efter at have identificeret den positive adfærd, der understøtter dig bedst, vil du i denne fase lære om de værktøjer og teknikker, der kan hjælpe dig med at opretholde en sundere livsstil. Forelæsninger, aktiviteter og samtaler i denne fase fokuserer på at hjælpe dig med at opnå større balance i dit liv gennem bedre styring af din tid og energi.

  Vores yoga-workshops har til formål at lære dig om vejrtræknings- og energiøvelser, så du kan håndtere stress og negative følelser. Lær at fokusere med tai chi-øvelser, der forbedrer din stabilitet, fleksibilitet og koncentration. I dine meditationslektioner bruger du mindfulness og vejrtrækningsteknikker som en hjælp til at være mere til stede i nuet.

  Lær mantraer, der hjælper med at rydde op i dit sind og løfte din sjæl, eller deltag i specielle afslapningslektioner. Du kan opleve lektioner inden for speciel musik, lydheling og historiefortælling eller bare nyde lydene og udsigten over Atlanterhavets safirblå hav.

  Bæredygtighed er centralt for en sund livsstil, og det er også en central del af Hurtigrutens rejsefilosofi. Vores ekspeditionsteam vil forklare Hurtigrutens forpligtelse over for miljøet og vores skridt mod at blive førende inden for bæredygtige rejser. Vi har alle en rolle at spille i forhold til at beskytte vores planet, og vores håb er, at dette retreat vil inspirere dig til at blive ambassadør for bæredygtige rejser.

  Dag 9-11
  Til søs

  Balance (fase 3)

 • Dag 12
  Til søs

  Afslutning og fejring

  16. april 2022

  I dag er din sidste dag til søs og nu burde du føle dig rolig, restitueret og fyldt med energi. Tillykke, du har gennemført vitalitetsprogrammet på dette holistiske retreat. I dag afslutter vi nogle af vores øvelser og lektioner. Du kan bruge dagen på at slappe af og nyde skibets faciliteter. Måske tage en dukkert i poolen eller gå i sauna, jacuzzi eller få massage?

  Mens vi sejler mod Kap Verde-øerne ud for Afrikas kyst kan du bruge lidt tid på at reflektere over dine erfaringer eller diskutere, hvad du har lært indtil nu med dine medrejsende, mens du ser frem til det næste skridt på din rejse. Eller tag dig lidt tid til at påskønne naturens vidundere omkring dig og stille overveje havets storhed.

  Dag 12
  Til søs

  Afslutning og fejring

 • Dag 13
  Praia, Kap Verde

  Stressfri afslutning

  17. april 2022
  Forventet ankomsttidspunkt er 16:00

  Kap Verde, der ligger på Afrikas vestkyst, er et øhav bestående af 12 subtropiske vulkanøer. Dets nationale motto er “ingen stress”, hvilket gør det til det perfekte sted at ende din wellness-rejse. Vi sejler til Praia, på øen Santiago, sent om eftermiddagen, og forbi Farol de Dona Maria Pia, et fyrtårn på øens sydligste punkt.

  Der vil blive arrangeret transport til lufthavnen for dig. Du er velkommen til at blive ombord og benytte skibets faciliteter, indtil du bliver hentet.

  Denne tidligere portugisiske koloni er et geologisk vidunder. Det var her, at Charles Darwin først fik landkending på sin videnskabelige opdagelsesrejse med HMS Beagle i 1832. To af Kap Verdes øer, Fogo og Maio, er udpegede UNESCO-biosfærereservater på grund af deres unikke økosystemer.

  Praia er den største by og hovedstad i øhavet, med en smuk udsigt over bugten. De farvestrålende, travle markeder minder om Praias afrikanske arv. Beliggende på Platô, et plateau med udsigt over bugten, ligger Cidade Velhas hovedstad, som er på UNESCOs verdensarvsliste. I det historiske kvarter findes der falmede bygninger fra kolonitiden, et museum, et palads og Nossa Senhora da Graça-katedralen.

  Udhvilet og beriget fra din transformerende oplevelse vil du få en dybere forståelse af dine wellness-behov, værktøjer til selvpleje og praksisser, der understøtter en sund livsstil og en større forbindelse til naturen.

  Dag 13
  Praia, Kap Verde

  Stressfri afslutning

Afrejser

 • 2022
 • jan
 • feb
 • mar
 • apr
 • maj
 • jun
 • jul
 • aug
 • sep
 • okt
 • nov
 • dec
5. april 2022

Aktuelle tilbud:

Bestil TRYGT

14 dage tilbage!

Gratis omboking for rejser i 2021

Fuld fleksibilitet med hensyn til at ombooke dit 2021-krydstogt til 2021 eller 2022. Nul gebyr for ombooking, nul stress.

Nem refundering for krydstogter i 2021 eller 2022

Annuller dit krydstogt for 2021 eller 2022 af en hvilken som helst grund, og vi betaler dine penge tilbage, inklusive dit depositum. Minus et administrationsgebyr.

Læs vores vilkår og betingelser

Hvad er inkluderet

Inkluderet

Ekspeditionskrydstogt

 • Wellnessrejse i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer i restaurant Aune og Fredheim
 • À la carte-restaurant Lindstrøm inkluderet for gæster i suite
 • Gratis te og kaffe
 • Gratis Wi-Fi ombord, selvom en digital detox anbefales som en del af programmet. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
 • Gratis, genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Gratis vind- og vandtæt ekspeditionsjakke

Wellness- og renselsesaktiviteter og foredrag ombord

 • Yoga-, meditations- og tai chi-lektioner med erfarne, internationale instruktører
 • Sunde og lækre vegetarretter og plantebarede valgmuligheder. Nyd friske smoothies og detox-juice
 • Inspirerende og informative foredrag om sundhed og velvære. Mulige emner: yoga, meditation og mindfulness, ernæring, holistisk sundhed, massage, alternative behandlinger og bæredygtige praksisser
 • Et vitalitetsprogram i tre dele, der renser krop og sind
 • Workshops om principperne for yoga, meditation, mindfulness, åndedræt og holistisk velvære
 • Foredrag om de grundlæggende principper for en sund kost, ernæring, naturlig madlavning, massage, lægeplanter m.m.
 • Information om bæredygtig sejlads og Hurtigrutens forpligtelse over for miljøet
 • Daglige meditationer, der hjælper på stress og skaber ro i sindet
 • Daglige gåture og strækøvelser ude på dækket
 • Aromaterapi med essentielle olier udvalgte steder ombord for at akkompagnere dagens rytmer: opkvikkende og opløftende olier om morgenen, afslappende olier om aftenen
 • Stjernekiggeri og informative foredrag med vores astronomer.
 • Fugle- og havlivsobservationer ude på dækket med vores naturforskere

Faciliteter ombord

 • Wellness-område med massagerum
 • Førsteklasses skandinavisk sauna med glasvægge, som sørger for panoramaudsigt
 • Infinity-pool og jacuzzi
 • Fuldt udstyret motionscenter
 • Løbe- og gåbane på øverste dæk
 • Foredragssale med havudsigt
 • Fællesområder designet i nordisk stil med neutrale farver, bløde materialer og træ – centreret interiør, som giver maksimal komfort og varme
 • Nul plastik-politik ombord

Ikke inkluderet

 • Internationale flyafgange
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Valgfri programmer før og efter sejladsen med vores lokale partnere
 • Behandlinger i skibets wellness- og spa-område - frivilligt

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejrforholdene
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sørg for, at du overholder alle krav ift. tilmelding og boarding
 • Der forventes ikke drikkepenge
A large boat in a body of water with a mountain in the background
Pool area on MS Fridtjof Nansen
Foto: Oscar Farrera
Science Center
Foto: Agurtxane Concellon
Dit skib

M/S Fridtjof Nansen

Byggeår 2020
Skibsværft Kleven Yards, Norway
Passagerkapacitet 530 (500 i Antarktis)
Brutto last 20.889
Længde 140 m
Ræling 23,6 m
Fart 15 knob
A large boat in a body of water with a mountain in the background

M/S Fridtjof Nansen er den seneste tilføjelse til Hurtigrutens flåde af specialbyggede skibe – og den nyeste generation af ekspeditionsskibe.

Læs mere om M/S Fridtjof Nansen

Suite MD on MS Roald Amundsen
Foto: Agurtxane Concellon
Find priser og ledige pladser