Sydamerikas vestkyst - Ekspedition fra jungle til ørken (M/S Roald Amundsen)

Tag med på en uforglemmelig ekspeditionrejse fra Caribiens azurblå vand, gennem Panamakanalen, og langs Sydamerikas smukke vestkyst ned til Valparaíso i Chile. Udforsk kontrasterne mellem moderne byer og historiske, gamle civilisationer og nyd de afslappende dage til søs.

 • Udforsk det bedste af Mellem- og Sydamerika på en uforglemmelig ekspeditionsrejse
 • Sejl gennem den legendariske Panamakanal
 • Se fascinerende arkæologiske steder som Chan Chan og Nazca-linerne
 • Oplev det mangfoldige dyreliv over og under vandoverfladen
Flyrejse inkluderet

Rejs med verdens første hybriddrevne ekspeditionsskib - NU inklusive fly!

Vi ønsker at tilbyde dig meget gode priser på alle MS Roald Amundsens ekspeditioner med afrejse i 2020. Vi har gjort det nemt for dig; book senest 8. juli 2019 så inkluderer vi fly tur/retur København i prisen. 

Læs mere om tilbuddet og se alle rejser her

Bemærk, at flyvningen ikke er synlig i bookingprocessen, men kundeservice sender bekræftelse. Læs vilkårene her.

Oversigt

Rejseplanen

Hurtigruten tilbyder unikke ekspeditionsrejser til nogle af verdens fjerneste og mest uberørte farvande. Som på alle ekspeditioner hersker naturen, og vejret, is- og havforhold er den endelige ramme for alle Hurtigrutens aktiviteter. De rejsendes sikkerhed og uovertrufne oplevelser er til enhver tid Hurtigrutens højeste prioritet. Alle rejseplaner er vejledende og vurderes konstant efter forholdene. Planerne tilpasses på grund af begrænsninger, uventede elementer eller spændende muligheder - fx natur og dyreliv. Derfor kalder vi det en ekspedition.

Udrejse 3. oktober 2020

Afrejsehavn San José, Costa Rica
Oversigt

En komplet sydamerikansk odyssé

Rejs med Hurtigruten på ekspeditionsrejse fra Caribiens varme vand gennem Panamakanalen og langs Sydamerikas vestkyst til Valparaíso i Chile.

Den berømte genvej

Vi starter fra Costa Rica og sejler sydpå til Panamas Bocas del Toro, inden vi sejler ind i Panamakanalen for at sejle tværs igennem Mellemamerika. Oplev M/S Roald Amundsen manøvrere gennem en række sluser og kunstige kanaler, der forbinder naturlige søer. Vi krydser kontinentet 26 meter over havets overflade!

Ecuador, Peru og Chile

I Ecuador udforsker vi nogle af farverige Guayaquils historiske steder. I Peru er der fantastiske muligheder for at se dyreliv, udforske historiske seværdigheder og lære noget om gamle civilisationer. I Chile besøger vi farverige steder fra kolonitiden og nyder middelhavsklimaet.

Dyreliv og ro på havet

På denne lange rejse er der også afslappende dage til søs. Overvær foredrag og andre aktiviteter eller slap af og nyd skibets faciliteter. På hele rejsen deler Ekspeditionsteamet sin viden for at inspirere og gøre de rejsende nysgerrige.

Til tider eskorteres ekspeditionsskibet af havfugle, andre gange af legesyge delfiner. Vi krydser Ækvator, og det fejres med besøg af Kong Neptun.

Uforglemmelig rejse

Blandingen af usædvanlig rejseform, fascinerende byer, levende sydamerikansk kultur og fængslende foredrag gør rejsen til en uforglemmelig oplevelse.

Dag 1: San José

Flotte San José

Gå en tur i Costa Ricas hovedstad og oplev den mellemamerikanske metropols neo-klassisistiske storhed. Forlæng eventuelt opholdet med Hurtigrutens udflugt til den imponerende Parque Nacional Manual Antonio.

Dag 2: Puerto Limón

Costa Ricas caribiske kyst

M/S Roald Amundsen sejler mod den caribiske kyst og i kanalerne langs Tortuguero til Puerto Limón, der er en af kontinentets ældste byer. Havnen blev etableret i 1502, da Christopher Columbus landede her under sin udforskning af Den nye Verden.

Dag 3: Bocas del Toro

Øsamfund

Heldag

Rejsen fortsætter langs Panamas caribiske kyst med kurs mod Bocas del Toro, en gruppe øer, skær og tusinder af holme. Bocas har mange sandstrande og kaldes "Caribiens Galápagos" på grund aff sin mangfoldige fauna og flora.

Dag 4: Panamakanaler

Forbindelse mellem to oceaner

Vi sejler ind i Panamakanalen ved byen Colón. Oplev spændingen ved kanalsejlads og det indviklede slusesystemet, når M/S Fram løftes mere end 26 meter over havets overflade fra ét vandløb til et andet. Vi sejler ind i Stillehavet ved byen Balboa.

Dag 5-6: Til søs

Over Ækvator

Slap af på dækket eller overvær det erfarne Ekspeditionsteams foredrag og aktiviteterne på dækket. Spejd efter marint dyreliv og havfugle. Kong Neptun kommer ombord for at godkende, at vi krydser Ækvator, og havets konge tilbyder at døbe alle ombord!

Dag 7: Guayaquil

Ecuadors metropol

Halvdag

Velkommen til Ecuador! Guayaquil blev grundlagt i 1538. Byen fik hurtigt et af Sydamerikas største skibsværfter og var ofte under belejring af pirater.

Gå en tur i den historiske bymidte med parker og palæer fra kolonitiden. Besøg Mercado Artesanal eller gå en tur langs floden ved Malecon 2000.

Dag 8: Til søs

Ro på havet

Nyd en dag på havet! Ekspeditionsteamet forsætter sin foredragsrække og deler ud af dets viden og erfaring. Rejsens hidtidige oplevelser og planerne for de kommende dage gennemgås.

Dag 9: Salaverry

Solens og Månens Templer

Halvdag

Salaverry er udgangspunkt for udflugter til ruinerne af det fortidige chimu-kongerige, der eksisterede fra cirka år 700 til 1400). Byen Chan Chan (Sol Sol) betragtes som Amerikas største teglstensfæstning i tiden før koloniseringen. Chan Chan er på UNESCOs verdensarvliste.

Dag 10: Callao / Lima

Havneby og sprudlende hovedstad

Heldag

Vi lægger til i havnebyen Callao cirka 15 kilometer fra det historiske centrum i Lima, Perus hovedstad. Oplev den såkaldte "Kongernes by" og byens historiske hjerte, Plaza de Armas. Det historiske kvarter er på UNESCOs verdensarvliste.

Dag 11: Paracas, Peru

Mystiske geoglyffer og søløver

Heldag

Paracas er porten til den rolige by Pisco fra kolonitiden  og dens frugtbare kystdale med de berømte og mystiske Nazca-linjer og geoglyfer. Linjerne blev ridset ind i klipperne for cirka 2500 år siden.

Dag 12: Til søs

For fornøjelsens skyld

Overvær Ekspeditionsteamets interessante foredrag, lær noget om ekspeditions-fotografering og brug tid på dækket til at nyde den friske luft og spejde efter dyreliv.

Dag 13: Arica, Chile

Eventyr og arkæologi

Heldag

Vi er en hel dag i behagelige Arica. Historie, arkæologi og eventyr venter på land. Udforsk byen, gå op på klippetoppen El Morro for at få en panoramaudsigt, besøg strandene eller de arkæologiske udgravninger med nogle af verdens ældste kendte mumier i Azapa-dalen.

Dag 14-15: Til søs

Ro på havet

Nyd to fredfyldte dage til søs på vej sydover til Valparaíso. Ekspeditionsteamet genopfrisker rejsens oplevelser og fortsætter foredragsrækken.

Dag 16: La Serena, Chile

Livet på kysten

Halvdag

Kystbyen La Serena er en af ​Chiles ældste byer. Byen er fyldt med farverige parker og smukke kirker. På det arkæologiske museum kan du lære noget om diaguita-kulturen, der opstod i denne provins, før inkaerne erobrede området.

Dag 17: Valparaíso, Chile

Stillehavets juvel

Ekspeditionsrejsen med M/S Roald Amundsen slutter i den vidunderlige, farverige og poetiske by Valparaíso.

Gå en tur i det historiske kvarter, der er på UNESCOs verdensarvliste eller kør en tur med en kabelbane til en af bakketoppene for at nyde udsigten over byen, havnen og havet.

Ankomst 19. oktober 2020

Lokalitet Valparaíso, Chile
Hva er inkluderet

INKLUDERET:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori
 • Hotelovernatning og morgenmad i San José inden ekspeditionsrejsen
 • Transport fra hotellet til skibet i Puerto Limon inclusive frokost og udflugt

AKTIVITETER OG FOREDRAG

 • Et stort aktivitetsprogram til fordybelse i de destinationer, vi besøger - herunder udforskning på land med Ekspeditionsteamet
 • Professionelt, engelsktalende Ekspeditionsteam - internationalt håndplukkede, højtuddannede eksperter fra forskellige fagområder med dybtgående kendskab til regionen, vi sejler i
 • Vind- og vandtæt jakke
 • Lån af støvler, vandrestave og udstyr, der er nødvendige til aktiviteterne
 • Dybdegående videnskabelige foredrag om historie, biologi, geografi, geologi og kultur, der giver rejsen indhold og hjælp til at forstå forholdene på destinationerne
 • Explorer Science-program med uddannelses- og Citizen Science-aktiviteter, hvor man kan lære noget om de seværdigheder, der kan ses, mens vi udforsker
 • Introduktion til fotografering, kameraindstilling, tips og tricks, foto- og filmoptagelser fra rejsen, der deles i en "rejse-mappe"
 • Muligheder for uformelt samvær med Ekspeditionsteamet og andre rejsende - herunder en velkomstbegivenhed, daglige sammenkomster for at tale om dagens begivenheder og forberedelse til den kommende dag
 • Muligheder for at spise sammen med Ekspeditionsteamet og officererne
 • Bibliotek med fokus på destinationerne 
 • Grundig information om de havnebyer og andre destinationer, vi besøger.
 • Afslutningsarrangement

KOMFORT OMBORD

 • Alle måltider ombord inklusive skibets øl, vin, sodavand og mineralvand
 • Måltider i Fredheim Restaurant
 • À la carte-restaurant (kun for Suite-rejsende)
 • Kaffe og te om bord
 • Foruden morgenmad, frokost og middag tilbydes der en snack om morgenen og eftermiddagen.
 • Foryngende wellnessområder med separate behandlingsrum, infinity pool, udendørs træningsområde, løbebane på dækket
 • Træningsrum, varme boblebade og sauna med panoramaudsigt
 • Gratis Wi-Fi til alle rejsende. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset internet forbindelse. Streaming understøttes ikke.
 • Drikkepenge forventes ikke

IKKE INKLUDERET:

 • Internationale flyrejser 
 • Udflugter, der tilbydes af Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere
 • Tilbudte aktiviteter med Ekspeditionsteamet for små grupper - blandt andet kajakture (afhænger af antal pladser, vejrforhold og sikkerhed)
 • Rejseforsikring
 • Bagage-håndtering
Praktiske oplysninger

M/S Roald Amundsen

Med M/S Roald Amundsen vil vi sætte en ny standard for indretning og oplevelser for gæsterne om bord. Vi ønsker, at genskabe atmosfæren fra de store opdagelsesrejsendes æra i en moderne ramme præget af kvalitet og høj komfort.

Læs mere