Chile og Peru - Eksedition langs Sydamerikas kyst

Tag med på en spændende rejse for at opleve den sydamerikanske stillehavskysts rigdomme - fra Chiles middelhavsklima til Perus udsmykkede arkitektur fra kolonitiden, fascinerende arkæologiske steder og landets mystiske forsvundne kulturer. Rejsen slutter i farverige Ecuador.

 • Nyd det bedste af Sydamerikas Stillehavskyst
 • Oplev tre lande på samme ekspeditionsrejse
 • Udforsk fascinerende arkæologiske steder og forlængst forsvundne kulturer
 • Besøg berømte steder, der er på UNESCOs verdensarvliste, i Chile og Peru
Flyrejse inkluderet

Rejs med verdens første hybriddrevne ekspeditionsskib - NU inklusive fly!

Vi ønsker at tilbyde dig meget gode priser på alle MS Roald Amundsens ekspeditioner med afrejse i 2020. Vi har gjort det nemt for dig; book senest 8. juli 2019 så inkluderer vi fly tur/retur København i prisen. 

Læs mere om tilbuddet og se alle rejser her

Bemærk, at flyvningen ikke er synlig i bookingprocessen, men kundeservice sender bekræftelse. Læs vilkårene her.

Oversigt

Rejseplanen

Hurtigruten tilbyder unikke ekspeditionsrejser til nogle af verdens fjerneste og mest uberørte farvande. Som på alle ekspeditioner hersker naturen, og vejret, is- og havforhold er den endelige ramme for alle Hurtigrutens aktiviteter. De rejsendes sikkerhed og uovertrufne oplevelser er til enhver tid Hurtigrutens højeste prioritet. Alle rejseplaner er vejledende og vurderes konstant efter forholdene. Planerne tilpasses på grund af begrænsninger, uventede elementer eller spændende muligheder - fx natur og dyreliv. Derfor kalder vi det en ekspedition.

Udrejse 4. april 2020

Afrejsehavn Valparaíso, Chile
Oversigt

Tre fantastiske lande

Tag med på en rejse med dejlige natur- og kultur-oplevelser, mens vi sejler langs Sydamerikas fantastiske kyst. Vi besøger Chile, Peru og Ecuador.

Dyreliv og skønhed fra kolonitiden i Chile

I Chile besøger vi farverige steder fra kolonitiden, nyder middelhavsklimaet, slentrer på de gyldne strande og observerer eksotisk marint dyreliv ved det berømte pingvin-reservat Pingüino de Humboldt National Reserve.

Peru rigdomme

På den sydamerikanske ekspeditionsrejse sejler vi videre mod Peru med Humboldt-strømmen. Spejd efter dyreliv fra dækket og overvær Ekspeditionsteamets spændende foredrag, mens vi sejler.

I Peru undersøger vi kontrasterne i moderne byer og historiske seværdigheder fra fortidige civilisationer. Nyd arkæologiske skatte, få mulighed at se de berømte Nazca-linjer, gå ture på smukke strande og se betagende arkitektoniske perler. Prøve autentiske peruvianske delikatesser som ceviche og pisco (marineret, rå fisk og klar alkohol). Blandingen af enestående natur, fascinerende byer og levende kultur gør rejsen uforglemmelig.

En smag af Ecuador

Ekspeditionsrejsen slutter i farverige Guayaquil i Ecuador, hvor der er mulighede for at opleve den fascinerende bys historiske centrum og farverige kvarterer, når sejladsen er slut.

Dag 1: Valparaíso, Chile

Velkommen til Chile!

Ekspeditionsrejsen begynder i Valparaíso i det centrale Chile - en af Sydamerikas vigtigste havne. Byens enestående charme er på UNESCOs verdensarvliste. 

Dag 2: Valparaíso, Chile

Poeter, malere og filosoffer

Heldag

Valparaísos særegne charme har tiltrukket mange kunstnere. Følg i deres fodspor på byens cerros (bakker) og escaleras (trapper) og se betagende gadekunst. Nyd en hel dag til at opleve Valparaísos seværdigheder, inden vi sejler om aftenen.

Dag 3: Coquimbo, Chile

Badeby med historisk bymidte

Heldag

Byen har et smukt restaureret historisk centrum, Barrio Inglés (det engelske kvarter). Besøg fiskemarkedet og Herradura-stranden tæt ved. Se eventuelt også den charmerende nærliggende badeby La Serana eller tag med på en udflugt ind i landet til den smukke Elqui-dal.

Dag 4: Humboldt Penguin National Reserve, Chile
Sea-Lion©Andreas-Kalvig-Anderson_1200x600.jpg
Foto: Andreas Kalvig Anderson Foto

Pingvinen, søløver og delfiner

Halvdag

Pingüino de Humboldt National Reserve er hjemsted for søløver, havoddere, Humboldt-pingviner og en stor variation af havfugle. Hvis forholdene er gunstige, går vi i land på en af de små øer ved hjælp af RIB-både for at observere dyrelivet fra sikker og ikke-forstyrrende afstand.

Dag 5: Til søs

Rolig dag til søs

Til søs

Nyd en dag på havet! Ekspeditionsteamet forsætter sin foredragsrække og deler ud af dets viden og erfaring. Rejsens hidtidige oplevelser og planerne for de kommende dage gennemgås.

Dag 6: Iquique, Chile

Strand og vildmark

Gå en tur mellem palmerne på Iquiques strandpromenade, se surfere ride på bølger og nyd den georgianske arkitektur. Tag eventuelt på udflugt til Atacama-ørkenen og Humberstone, der er på UNESCOs verdensarvliste. 

Dag 7: Arica, Chile

Eventyr og arkæologi

Vi er en hel dag i behagelige Arica. Historie, arkæologi og eventyr venter på land. Udforsk byen, gå op på klippetoppen El Morro for at få en panoramaudsigt, besøg strandene eller de arkæologiske udgravninger med nogle af verdens ældste kendte mumier i Azapa-dalen.

Dag 8: Matarani, Peru

Velkommen til Peru!

Matarani er porten til Arequipas historiske område, der er på UNESCOs verdensarvliste. Arequipa kaldes Den hvide By, fordi hvide vulkanske sten er anvendt til at skabe byens mange imponerende bygninger. Nyd charmen og skønheden i denne perle fra kolonitiden. Byen er omgivet af snekldte vulkantoppe. 

Dag 9: Til søs

Afslapning ombord

Til søs

Brug tid på dækket og nyd roen på havet en hel dag. Det erfarne Ekspeditionsteam deler ud sin store viden og hjælper med at spejde efter havfugle og dyr i havet fra dækket.

Dag 10: Paracas, Peru

Mystiske geoglyffer og søløver

Paracas er porten til den rolige by Pisco fra kolonitiden  og dens frugtbare kystdale med de berømte og mystiske Nazca-linjer og geoglyfer. Linjerne blev ridset ind i klipperne for cirka 2500 år siden.

Dag 11: Callao / Lima, Peru

Havneby og sprudlende hovedstad

Vi lægger til i havnebyen Callao cirka 15 kilometer fra det historiske centrum i Lima, Perus hovedstad. Oplev den såkaldte "Kongernes by" og byns historiske hjerte, Plaza de Armas. Det historiske kvarter er på UNESCOs verdensarvliste.

Dag 12: Salaverry, Peru

Solens og Månens Templer og Chan Chan

Salaverry er udgangspunkt for udflugter til ruinerne af det fortidige chimu-kongerige, der eksisterede fra cirka år 700 til 1400). Byen Chan Chan (Sol Sol) betragtes som Amerikas største teglstensfæstning i tiden før koloniseringen. Chan Chan er på UNESCOs verdensarvliste.

Dag 13: Til søs
Paracas©AndreaKlaussner_1200x600.jpg
Foto: Andrea Klaussner Foto

For fornøjelsens skyld

Til søs

Nyd den sidste dag til søs. Benyt skibets mange faciliteter, slap af eller overvær foredrag, der genopfrisker rejsens højdepunkter.

Dag 14: Guayaquil, Ecuador

Ecuadors Kystmonopol

Velkommen til Ecuador! Guayaquil blev grundlagt i 1538. Byen fik hurtigt det største skibsværft i Sydamerika og var ofte under belejring af pirater.

Forlæng eventuelt eventyrrejsen med Hurtigrutens udflugt til mystiske Machu Picchu eller til de fantastiske Galápagosøer.

Ankomst 17. april 2020

Lokalitet Guayaquil, Ecuador
Hva er inkluderet

INKLUDERET:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori

AKTIVITETER OG FOREDRAG

 • Et stort aktivitetsprogram til fordybelse i de destinationer, vi besøger - herunder udforskning på land med Ekspeditionsteamet
 • Professionelt, engelsktalende Ekspeditionsteam - internationalt håndplukkede, højtuddannede eksperter fra forskellige fagområder med dybtgående kendskab til regionen, vi sejler i
 • Vind- og vandtæt jakke
 • Lån af støvler, vandrestave og udstyr, der er nødvendige til aktiviteterne
 • Dybdegående videnskabelige foredrag om historie, biologi, geografi, geologi og kultur, der giver rejsen indhold og hjælp til at forstå forholdene på destinationerne
 • Explorer Science-program med uddannelses- og Citizen Science-aktiviteter, hvor man kan lære noget om de seværdigheder, der kan ses, mens vi udforsker
 • Introduktion til fotografering, kameraindstilling, tips og tricks, foto- og filmoptagelser fra rejsen, der deles i en "rejse-mappe"
 • Muligheder for uformelt samvær med Ekspeditionsteamet og andre rejsende - herunder en velkomstbegivenhed, daglige sammenkomster for at tale om dagens begivenheder og forberedelse til den kommende dag
 • Muligheder for at spise sammen med Ekspeditionsteamet og officererne
 • Bibliotek med fokus på destinationerne 
 • Grundig information om de havnebyer og andre destinationer, vi besøger.

KOMFORT OMBORD:

 • Alle måltider ombord inklusive skibets øl, vin, sodavand og mineralvand
 • Måltider i Fredheim Restaurant
 • À la carte-restaurant (kun for Suite-rejsende)
 • Kaffe og te om bord
 • Foruden morgenmad, frokost og middag tilbydes der en snack om morgenen og eftermiddagen.
 • Foryngende wellnessområder med separate behandlingsrum, infinity pool, udendørs træningsområde, løbebane på dækket
 • Træningsrum, varme boblebade og sauna med panoramaudsigt
 • Gratis Wi-Fi til alle rejsende. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset internet forbindelse. Streaming understøttes ikke.
 • Drikkepenge forventes ikke

IKKE INKLUDERET:

 • Internationale flyrejser 
 • Udflugter, der tilbydes af Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere
 • Tilbudte aktiviteter med Ekspeditionsteamet for små grupper - blandt andet kajakture (afhænger af antal pladser, vejrforhold og sikkerhed)
 • Rejseforsikring
 • Bagage-håndtering
Praktiske oplysninger

M/S Roald Amundsen

Med M/S Roald Amundsen vil vi sætte en ny standard for indretning og oplevelser for gæsterne om bord. Vi ønsker, at genskabe atmosfæren fra de store opdagelsesrejsendes æra i en moderne ramme præget af kvalitet og høj komfort.

Læs mere