Dybdegående ekspedition til Patagonien og de chilenske fjorde

Dybdegående ekspedition til Patagonien og de chilenske fjorde

Dybdegående ekspedition til Patagonien og de chilenske fjorde

Dybdegående ekspedition til Patagonien og de chilenske fjorde

Rejseinformation 16 dage MS Roald Amundsen
Afrejser
25. marts 2023
19. marts 2024
Pris fra
kr 47.875
Helpension inkluderet

Tag med vores ekspeditionskrydstogt gennem Patagonien og de chilenske fjorde fra Ushuaia til Valparaíso. Du vil besøge fjerntliggende nationalparker og gøre forsøg på at nærme dig både Garibaldi- og Pio XI-gletsjerne.

Begyndelsen på et eventyr

Start med en aften i romantiske Buenos Aires, før vi flyver til Ushuaia for at møde vores hybriddrevne skib MS Roald Amundsen. Vi tager straks eventyrhatten på og forsøger landgang ved Kap Horn. Stillehavets og Atlanterhavets bølger mødes her, hvilket ofte skaber udfordrende forhold. Dette faktum gør blot det hele endnu mere spændende i forhold til, om det lykkes at komme i land. Vi fortsætter herefter til den lille by Puerto Williams, og vi vil forsøge at sejle ind i Garibaldi-fjorden, et UNESCO-biosfærereservat, hvor der findes en gletsjer af samme navn.

Patagoniens nationalparker

Når vi ankommer i Puerto Natales, har du mulighed for at deltage i en frivillig udflugt til den verdensberømte Torres del Paine-nationalpark. Herefter er det Pio XI, den længste gletsjer på den sydlige halvkugle uden for Antarktis. De isolerede, men indbydende samfund, Puerto Edén og Caleta Tortel, følger herefter. Castro er en charmerende rustik by med adgang til Chiloé-nationalparken, mens Niebla og dens gamle spanske fæstning er sidste stop, inden den dynamiske by på bjergtoppen, Valparaíso.

Dybdegående ekspedition til Patagonien og de chilenske fjorde Dybdegående ekspedition til Patagonien og de chilenske fjorde
 • Dag 1
  Buenos Aires, Argentina

  Lidenskabens by

  Der er en puls i Buenos Aires, der er helt unik for Argentinas hovedstad. Spørg enhver, der bor der, og de vil fortælle dig, at det er en smeltedigel af fællesskaber fra de mange lokalmiljøer, der gennemsyrer byen med dens dynamik. Som porteños, “havnens folk”, kom de fra hele verden og bragte alle de forskelligartede kulturer med sig. Resultatet er en berusende blanding af romantik, folk, der danser tango ved næsten enhver lejlighed, Maradona-gale fodboldfans, den gamle verdens koloniale arkitektur og velsmagende latinamerikansk mad.

  Du vil tilbringe en nat på et hotel i byen, før du tager et tidligt fly næste morgen. Afhængigt af hvornår du ankommer, har du muligvis lidt tid til overs til at udforske noget af denne livlige hovedstad. Besøg Teatro Colón, et smukt operahus, som stammer fra 1908, og tag derefter ind på den historiske Café Tortoni og få Paris-inspireret kaffe og churros, der er dyppet i chokolade. Caminito er et farverigt gademuseum i La Boca-kvarteret, der byder på livlige markeder og restauranter med live folkedans og tango-shows. Det smarte Palermo-kvarter har masser af barer og boliche-klubber, så man kan fortsætte festen til langt ud på natten.

  Planlæg at ankomme til Buenos Aires et par dage tidligere for fuldt ud at udforske eller deltage i vores frivillige program før sejladsen til det vilde Patagonien.

  Dag 1
  Buenos Aires, Argentina

  Lidenskabens by

 • Dag 2
  Buenos Aires/Ushuaia, Argentina

  “Ildens land”

  Forventet afgangstid er 19:00

  Vi starter dagen tidligt. Vi mødes i hotellets lobby om morgenen og kører til lufthavnen for at flyve til Ushuaia. Hovedstaden i Argentinas Tierra del Fuego-provins ligger ud til en bugt, og bag den mod nord ligger Martial-gletsjerens snedækkede bjerge. Ushuaia praler af den tvivlsomme titel som verdens sydligste by, skønt dette bestrides af to chilenske byer. Din basecamp til søs, MS Roald Amundsen, venter på dig her i havnen. Når du er gået ombord, vil du få udleveret din gratis vind- og vandafvisende ekspeditionsjakke og deltage i en obligatorisk sikkerhedsøvelse før afgang. Bagefter får du lidt tid til at gå rundt på skibet og komme på plads i din kahyt, før vi nyder en velkomstmiddag sammen. Nu er din ekspedition officielt startet!

  Dag 2
  Buenos Aires/Ushuaia, Argentina

  “Ildens land”

 • Dag 3
  Til søs

  Hvor to oceaner støder sammen

  Om morgenen sejler vi gennem den smukke Beagle-kanal, hvor du kan holde øje med den sjældne, endemiske sydlige hvidskævning (en delfin) og andre vilde dyr. Efter vi er kommet ud af kanalen, sejler vi ned til det legendariske Kap Horn. Dette næs på øen Hornos blev opdaget i 1616 af hollandske Willem Schouten, som gav den navnet Kaap Hoorn efter byen Hoorn i Holland. I århundreder var det en kæmpe milepæl på de gamle sejlruter, de såkaldte clippere (type sejlskib) fulgte mellem Europa og Fjernøsten og Oceanien. Det er stadig et monumentalt punkt på jordomsejlinger i dag.

  Farvandet rundt om øen er her, hvor det åbne hav fra Atlanterhavet og Stillehavet kolliderer og skaber kraftige bølger, der gøres endnu stærkere af hvirvlende vestlige vinde. For yachtbåde er det at komme rundt om Kap Horn en maritim bedrift i stil med at bestige Mount Everest. I betragtning af hvor berygtede, turbulente disse farvande er, kan vi ikke garantere dig landgang. Men hvis lykken står os bi på selve dagen med et vejr, der er stabilt nok til at sætte foden på øen og gå op på “kappen”, kan du blive blandt de få udvalgte i verden, der kan prale af det.

  Dag 3
  Til søs

  Hvor to oceaner støder sammen

 • Dag 4
  Puerto Williams, Chile

  Måske “Verdens sydligst beliggende by”?

  Der er få steder, der føles som verdens ende, som Puerto Williams, der ligger på Isla Navarino, imellem Dientes de Navarino-bjergkæden og Beagle-kanalens sydlige bred. Selvom det er en ud af tre kandidater til titlen som “Verdens sydligst beliggende by”, har Puerto Williams en rolig atmosfære mere i stil med en lille by. Hvorfor ikke tage på posthuset her og sende et postkort til venner og familie? De vil sikkert blive henrykte over at modtage en besked fra dig helt fra “verdens ende”.

  Byen startede som militær forpost i 1953 og de fleste af dens 3.000 indbyggere er tilknyttet den lokale flådebase. Omkring 70 af de oprindelige Yahgan-folk kalder også Puerto Williams for deres hjem, og de har boet i Tierra del Fuego-området i 10.000 år. Det kan anbefales at tage et smut på det antropologiske museum Martin Gusinde, hvis du vil vide mere om folkets historie og byen. Der kan du undersøge Yahgans kulturgenstande, kort, billeder og en traditionel kano.

  Du har måske lyst til at se en kopi af forstavnen på Yelcho – skibet, der reddede Shackletons mænd, da de strandede på Elephant Island i 1916. Du har også mulighed for at tage på gåture og blive en del af de smukke naturscener, uanset om du er på egen hånd eller som del af en guidet, frivillig udflugt. Hvis vejret er godt, vil der eventuelt være mulighed for at ro i kajak som del af en frivillig udflugt. Fugleentusiaster skal have kikkerten klar for at se de mange havfugle, blandt andet den kæmpestore albatros.

  • Inkluderet Kulturel præsentation af yaghan-folket ombord
  Dag 4
  Puerto Williams, Chile

  Måske “Verdens sydligst beliggende by”?

 • Dag 5
  Garibaldi-gletsjeren eller Pia-gletsjeren, Chile

  Synet og lydene af en gletsjer

  Målet for dagen er at komme på en smuk sejltur ind i Garibaldi-fjorden i Alberto de Agostini-nationalparken, hele vejen op til Garibaldi-gletsjeren. Det er et betagende område, hvor Andesbjergene tumler ned i Stillehavet, og fantastiske gletsjere tilfører is, og nogle gange isbjerge, til de smukke chilenske fjorde. Havet er farvet af gletsjeraflejringer, hvilket giver dem et cremet, blåt udseende, mens de betagende klipper glitrer med bånd af vandfald, måske med fuld kraft fra et nyligt regnvejr.

  Fra vores erfaring fra tidligere sejladser her kan området nogle gange have kraftig vind såvel som tyk havis, som kan blokere vores rute. Men hvis vejret og havet opfører sig ordentligt, får du lov til at komme hen til Garibaldi-gletsjeren inderst inde i fjorden, en af de mest imponerende gletsjere i hele Chile. Væggen af smuldrende safir, og turkisfarvet is tårner sig højere op end nogle bygninger. Konfetti af is i alle former, skygger og størrelser dækker vandet under den. Når vi er ved gletsjeren, så kan det godt være, at du bliver vidne til, at gletsjeren kælver, og blokke af is styrter ned og buldrer i vandet nedenfor i en eksplosion af is og vand - men vi kan ikke love noget. Det er ikke blot et fantastisk syn, det giver også en dramatisk lyd, som giver genlyd gennem fjorden, og netop lyden efterlader måske det største indtryk.

  Takket være det iltrige, planktonfyldte kolde hav, der udspringer fra gletsjeren, anerkendes fjorden også som en del af UNESCO’s biosfærereservat. Sæler og søløver kan stikke deres hoveder op fra vandet eller ses på bredden. Et udvalg af havfugle svæver også ovenfor eller slår sig ned på miniatureøer af flydende is. En bemærkelsesværdig silhuet du skal holde øje med på himlen er andeskondoren, et medlem af gribfamilien med et vingefang på op til tre meter.

  Dag 5
  Garibaldi-gletsjeren eller Pia-gletsjeren, Chile

  Synet og lydene af en gletsjer

 • Dag 6
  De chilenske fjorde

  Vi sejler gennem paradis

  Dette vilde og afsidesliggende område var engang hjemsted for de kanosejlende, oprindelige folkeslag, der gennem århundreder boede, sejlede og jagede i disse fjorde. Nyd roen i denne labyrint af vandveje, omgivet af øer, gletsjere og stejle bjerge. Gå ud på dækket, og nyd udsigten til de høje bjerge, der går direkte ned i det iskolde vand, mens du ser efter vilde dyr som søelefanter, delfiner og hvaler.

  I løbet af hele din rejse vil Ekspeditionsteamet holde foredrag i Videnskabscentret for at dele deres omfattende viden om regionen med dig. Emner kan omfatte perioder fra den præcolumbianske historie, geologien i de omkringliggende bjerge og øer, folklore fra lokalsamfundet osv. Men ikke alle foredrag begrænses til det indendørs. Hvis skibet tiltrækker havfugle, der kommer for at flyve sammen med os, kan Ekspeditionsteamet muligvis også hjælpe dig med at spotte og identificere disse fjerklædte følgesvende ude på dækket. Vi har også vores egen fotograf ombord, som ud over at tage billeder af vores rejse sammen, også vil være tilgængelig til at hjælpe dig med det grundlæggende om ekspeditionsfotografering.

  Dag 6
  De chilenske fjorde

  Vi sejler gennem paradis

 • Dag 7-8
  Puerto Natales, Chile

  Nationalparken Torres del Paine

  På vores vej ind og ud af Puerto Natales er vi nødt til at sejle gennem White Narrows – en passage med en bredde på kun 80 meter. Dette snævre farvand kræver forsigtig navigation, og vi kan kun sejle igennem i dagslys, og når vandet er stille.

  Byen Puerto Natales blev oprindeligt grundlagt i 1911 af skotske og tyske immigranter, der kom for at eksportere lam og uld tilbage til Europa. I dag har byen omkring 20.000 indbyggere og tiltrækker mange eventyrrejsende fra hele verden, der er på vej til den verdensberømte Torres del Paine-nationalpark. Tag med på vores frivillige udflugt til parken for at opdage et landskab med en fantastisk alsidighed, lige fra store, åbne stepper til forrevent bjergterræn krydret med tårnende bjergtoppe, der er hjemsted for et varieret dyreliv. Se efter lamaer, pumaer og ræve, samt mere end 100 fuglearter, som f.eks. andeskondoren.

  Du kan også tilbringe tid i selve Puerto Natales. Byen har fået flere og flere trendy spisesteder, bohemeagtige barer og butikker, der sælger alle former for fritidsudstyr. Gin-elskere kan tage en tur til Last Hope Distillery, som muligvis er det sydligste destilleri i verden, eller til Etherh Aike, en kunsthåndværkerlandsby, der sælger forskelligt kunsthåndværk og gaver. Særligt havnefronten har mange oplagte fotosteder, såsom den gamle mole med dens rækker af træpæle, der snor sig ud fjorden og sneklædte bjergtoppe i baggrunden. Fingrene på håndmonumentet og de dansende figurer fra vindmonumentet giver også nogle muligheder for at få nogle spændende feriebilleder.

  Vi sejler meget tidligt den næste dag, men skibet vil ligge natten over i havnen.

  • Inkluderet Landskaber ved Puerto Natales
  Dag 7-8
  Puerto Natales, Chile

  Nationalparken Torres del Paine

 • Dag 9
  Pio XI-gletsjeren, Chile

  Den længste gletsjer på den sydlige halvkugle

  Pio XI-gletsjeren, der er opstået fra det sydlige patagoniske isfelt med en længde på næsten 66 kilometer, er den længste gletsjer på den sydlige halvkugle uden for Antarktis. Den er også kendt som Brüggen-gletsjeren efter den tyske geolog og har en mur, der er over 4,5 kilometer bred, 80 meter høj og mærket af fine revner og dybe sprækker. Pio XI er helt unik i Bernardo O’Higgins-nationalparken som den eneste gletsjer, der vokser år for år Den ser faktisk ud til at gå imod tendensen for de fleste gletsjere i verden, som generelt er på tilbagetog, og kan i stedet prale med et gennemsnitligt fremskridt i længde, højde og tæthed på så meget som 50 meter om dagen.

  For at nå gletsjeren sejler vi mod øst gennem Eyre-fjorden, hvor du kan beundre landskabet hele vejen rundt om dig. Moderat skov beklæder bredderne, nogle gange med søløver i forgrunden. Delfiner er også kendte for at svømme i havet, med selskab fra havfugle som måger og terner ovenover. Hvis vejr- og bølgeforholdene er rigtige, sætter vi vores små både i vandet for at udforske fjorden og gletsjerne, og vi passer selvfølgelig på med ikke at komme for tæt på. Isen kælver af og til fra Pio XI’s væg i vandet nedenfor, hvilket er utroligt spændende at både se og høre – fra en sikker afstand!

  Dag 9
  Pio XI-gletsjeren, Chile

  Den længste gletsjer på den sydlige halvkugle

 • Dag 10
  Puerto Edén, Chile

  En port til paradiset

  Bosættelsen Puerto Edén ligger på kanten af en halvø i en fjord ved Bernardo O´Higgins-nationalparken. Mens parken uden tvivl er et paradis væk fra den almindelige rute, er Puerto Edén kun tilgængelig ad søvejen og et af Chiles vanskeligst tilgængelige, men stadig beboede steder. For at komme hertil er vi nødt til at sejle gennem English Narrows, en passage i den sydlige ende af Messier-kanalen, vi kun kan sejle gennem, når vandet er stille og i dagslys. Det snævre farvand er kun 180 meter bredt visse steder, med lavtliggende øer og stejle bjerge på begge sider, hvor de stedsegrønne træer fra de magellanske subpolære skove vokser.

  Puerto Edén’s isolation skyldes til dels også områdets klima, som er karakteriseret af hyppig regn, høj fugtighed og kraftige storme. Der er ingen veje til, fra eller endda i denne landsby, kun gangbroer og stier, der forbinder de under 200 indbyggeres huse. Landsbyen er også det sidst kendte samfund og hjem for 24 oprindelige Kawéskar-folk. Det unikke samfund er udpeget som en levende menneskelig skat af UNESCO, der anerkender folkets kulturbetydning og behovet for at beskytte deres kulturarv. Du kan gå frit gennem landsbyen og møde og tale med de lokale indbyggere. Du vil beundre deres synergi med lokale planter og havdyr, og uden tvivl respektere deres ønske om at bevare deres dyrebare historie og vaner.

  • Inkluderet Puerto Eden - Besøg i lokalsamfund
  Dag 10
  Puerto Edén, Chile

  En port til paradiset

 • Dag 11
  Tortel, Chile

  Aiséns charme, chilensk arkitektur

  Syd for San Rafael Laguna-nationalparken, imellem det nordlige og sydlige Patagoniens isfelter, finder du Caleta Tortel, en fjerntliggende landsby ved Rio Bakers udmunding, den største flod i Chile. Der blev åbnet en enkelt vej til Caleta Tortel i 2003, så landsbyen nu er mindre isoleret, end den var engang. Takket være den smeltende is fra de omkringliggende gletsjere er vandet her en iøjnefaldende blanding af turkise og mælkeblå farver. Hvis vejret er med os, vil du være i stand til at komme helt tæt på vandet på en kajak-udflugt.

  Landsbyen opstod som del af en tømmerindustri, hvilket forklarer hvorfor det meste af landsbyen er lavet udelukkende af træ, der stammer fra Guaitecas cypresser i de omkringliggende skove. Som det er almindeligt i Aysén-regionen kom migrantarbejdere fra Chiloé i nord her for at arbejde, og typisk for Chilotan-stilen er mange af husene bygget på pæle. Nu udgør de 500 mennesker et sammentømret samfund, der stadig er tilknyttet skovdrift, og her findes skole, bibliotek, lægecenter, politistation og endda nogle restauranter. Der er ingen gader i landsbyen som sådan, men derimod en labyrint af gangbroer, der snor sig over vandet og omkring foden af bjerget, som du kan gå rundt på. Der er også mulighed for at komme på en tur rundt i landsbyen med en lokal guide. De lokale er kendte for at give deres gæster en varm velkomst, og du bliver måske forkælet med en forestilling udført af folkedansere og lokale, der sælger kunsthåndværk. Du kan også lære om områdets fascinerende historie, som omfatter opdagelsen af 8.000 år gamle hulemalerier og bevis for, at de enestående chilesaurusser strejfede omkring i området for 145 millioner år siden.

  • Inkluderet Besøg i Tortel-samfund
  Dag 11
  Tortel, Chile

  Aiséns charme, chilensk arkitektur

 • Dag 12
  Til søs

  Farvandet ved Patagonien

  Dit ekspeditionskrydstogt fortsætter nordpå gennem Patagoniens sagnomspundne farvande. Det menes, at da Magellan sejlede her i 1520 på sin jordomsejling, forestillede han og hans besætning sig på en eller anden måde, at de indfødte var giganter på op til 5 meter i højden. Han kaldte dem derfor for “patagoniere” efter en person i en spansk roman, der var populær på det tidspunkt. Selv om de indfødte var lidt højere end de fleste europæere dengang, var de dog langt fra giganter. Navnet hang dog ved, og således blev regionen introduceret til verden som Patagonien. I dag er området mere berømt for den smukke udsigt til Andes-farvandene snarere end de påståede giganter, selvom du dog måske rent faktisk kan være heldig at se en anden art af kæmper svømme rundt og komme op og bryde vandets overflade. Der er stadig interessante foredrag at deltage i, måske om havfugle, geografi eller den oprindelige kultur. Du kan måske deltage i en kunst-workshop, hvor du kan male noget fra dine oplevelser indtil nu, eller vælg blandt et af de foreslåede videnskabsprojekter for civile i Videnskabscentret.

  Dag 12
  Til søs

  Farvandet ved Patagonien

 • Dag 13
  Castro, Chile

  Chilotes charme

  Castro, der er beliggende midt i de vindblæste bjerge og frodig, grøn flora, er hovedstaden på Chiloé Island. De fleste besøgende stiler direkte mod havnepladsen i Gamboa-kvarteret for at se de berømte palafitos, træhuse malet i klare farver og bygget på pæle langs Fiordo de Castro. Men denne lille by har så meget mere at byde på. Interesseret i historie? Tag ned mod den centrale plads for at besøge Iglesia San Francisco, der er på UNESCO's verdensarvsliste og en gammel trækirke i neogotisk stil, fra da byen blev grundlagt i 1567. Hvis din smag er mere til det nutidige, er Museum of Modern Art of Chiloé et besøg værd. Hvis du bliver sulten på din vej gennem byen, så tag et smut ind på en af byens mange fantastiske restauranter.

  Du har også mulighed for at booke en frivillig udflugt til den nærliggende Chiloé-nationalpark. Denne gåtur vil føre dig gennem parkens valdivianske regnskov bestående af stedsegrøn sydbøg og hjemmehørende fitzroya, de største træarter i Sydamerika. Hvis du er heldig, får du måske endda et glimt af søløver, havfugle og hvaler langs bredden.

  • Inkluderet Castro og dens kirker
  Dag 13
  Castro, Chile

  Chilotes charme

 • Dag 14
  Niebla, Chile

  Fæstningen i tågen

  Denne lille havneby Niebla ligger på en malerisk halvø med udsigt over Corral Bay på den ene side og Valdivia-flodens udmunding på den anden. Dets navn er det spanske ord for “tåge”, som er kendt for til tider at vælte ind i området båret af Stillehavets vinde. Lokale fra den nærliggende by Valdivia kan godt lide at besøge Niebla på grund af dens livlige folkemarked og mørke sandstrand. Tag en slentretur på den brede strand, og hvis markedet Feria Costumbrista er åbent, kan du også prøvesmage dit eget udvalg af traditionelle empanadas, antichuchos, churros og mere.

  Udover selve byen vil du højst sandsynligt bruge det meste af din tid her med at udforske ruinerne fra den gamle, spanske fæstning og dens tilhørende museum. Castillo de la Pura y Limpia Concepción de Monfort de Lemus, eller blot Niebla-fæstningen, blev bygget af spanierne mellem 1671 og 1679. Det er en ud af fire centrale fæstninger, der sammen med et netværk af andre små forsvarsanlæg engang beskyttede skibe og byer mod pirater, som plejede at strejfe omkring på havene og angribe lokalsamfundene. Lær mere om områdets strategiske historie på museet, gå en tur rundt om fyrtårnet, lad dig fotografere ved siden af rækken af de rustfarvede kanoner og nyd den smukke udsigt over floden og bugten.

  • Inkluderet Valdivias højdepunkter
  Dag 14
  Niebla, Chile

  Fæstningen i tågen

 • Dag 15
  Til søs

  Vi sejler nordpå

  Dit ekspeditionskrydstogt er ved at nå sin ende, men det er ikke helt slut endnu. Vi anbefaler at få mest muligt ud af den resterende tid på MS Roald Amundsen, uanset om du foretrækker at spejde efter flere fugle og dyreliv ude på dækket, tale med dine nye venner eller nyde din yndlingsdrink i Explorer Lounge & Bar. Ekspeditionsteamet vil opsummere højdepunkterne fra dit krydstogt og holde dig aktiv. Vores fotografer ombord præsenterer måske endda et diasshow med billeder taget på dit eventyrlige ekspeditionskrydstogt.

  Dag 15
  Til søs

  Vi sejler nordpå

 • Dag 16
  Valparaíso, Chile

  “Stillehavets perle” på UNESCO’s verdensarvsliste

  Forventet ankomsttidspunkt er 08:00

  Din rejse ender, når vi kommer til havnen i Valparaíso. Byen står på UNESCO’s verdensarvsliste og er bygget på stejle bakker med udsigt over havet og er en labyrint af monumenter, kirker, historiske kabelbaner, smarte barrios, brostensbelagte gyder, farverige huse og charmerende pladser. Cerro Alegre og Concepción har sandsynligvis den bedste udsigt, mens det historiske havnekvarter kan prale af kolonial arkitektur, travle mercados samt det maritime museum og det moderne kunstmuseum. Du vil sandsynligvis blive fascineret af denne farverige og usædvanlige by, så hvorfor ikke planlægge at blive hængende en ekstra dag eller to? Herfra kan du også deltage i et program efter sejladsen til Påskeøen, der er berømt for sine mystiske statuer med kæmpehoveder.

  Dag 16
  Valparaíso, Chile

  “Stillehavets perle” på UNESCO’s verdensarvsliste

Afrejser

2023

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Marts:
25.

2024

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Marts:
19.

Aktuelle tilbud:

 • Singletilbud ved udvalgte afgange

  Vil du rejse alene? På udvalgte afgange på vores ekspeditionsrejser behøver du ikke at betale ekstra på din kahyt, hvis du vil rejse for dig selv.
  Læs mere og bestil

Dette er inkluderet

Inkluderet i din rejse

Hotel

 • Overnatning i Buenos Aires før ekspeditionskrydstogtet, inklusive morgenmad

Flyafgange

 • Flyafgange på økonomiklasse fra Buenos Aires til Ushuaia

Transport

 • Transport fra hotellet i Buenos Aires til Buenos Aires lufthavn før ekspeditionskrydstogtet
 • Transport fra Ushuaia-lufthavnen til skibet, inklusive en kort tur rundt i byen

Ekspeditionskrydstogt

 • Ekspeditionskrydstogt i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (husets øl og vin, sodavand og mineralvand) i restaurant Aune
 • À A la carte-restaurant Lindstrøm inkluderet for gæster i suite
 • Gratis te og kaffe
 • Gratis Wi-Fi ombord. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
 • Gratis, genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, som organiserer og ledsager dig i løbet af aktiviteter ombord og i land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

Aktiviteter ombord

 • Ekspeditionsteamets eksperter holder dybdegående foredrag om en lang række emner
 • Benyt skibets videnskabscenter, som har et omfattende bibliotek og omfattende biologiske og geologiske mikroskoper
 • Videnskabsprogram for civile giver dig mulighed for at hjælpe med faktisk videnskabelig forskning
 • Professionelle fotografer ombord giver de bedste tips og tricks til de bedste billeder af landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, panoramiske sauna, indendørs motionscenter
 • Uformelle sammenkomster med besætningen, som f.eks. daglige opsummeringer og forberedelser til næste dag

Aktiviteter ved landgang

 • Eskorterede landgange med små ekspeditionsbåde i Antarktis
 • Lån af støvler, vandrestokke og alt udstyr til aktiviteter
 • Gratis vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Ekspeditionsfotografer hjælper med dine kameraindstillinger før landgange

Ikke inkluderet

 • Internationale flyafgange
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Tilvalgsaktiviteter i små grupper med vores Ekspeditionsteam

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og isforhold
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sørg for, at du overholder alle krav ift. tilmelding og boarding
 • Der forventes ikke drikkepenge
MS Roald Amundsen in Antarktis
Foto: Dan Avila
MS Roald Amundsen
Aune Restaurant, MS Roald Amundsen
Foto: Espen Mills
Dit skib

MS Roald Amundsen

Byggeår 2019
Skibsværft Kleven Yards
Passagerkapacitet 528 (500 i Antarktis)
Brutto last 20.889 T
Længde 140 m
Ræling 23,6 m
Fart 15 knob
MS Roald Amundsen in Antarktis
Foto: Dan Avila

I 2019 tilføjede Hurtigruten et helt nyt skib til sin flåde: MS Roald Amundsen. Det banebrydende fartøj har ny og bæredygtig hybridteknologi, der vil reducere brændstofforbrug og vise verden, at hybrid fremdrift på store skibe er muligt.

Læs mere om MS Roald Amundsen

Science Center
Foto: Agurtxane Concellon
Find priser og ledige pladser

Du synes sikkert også om