Brasiliens grønne kyst - nordgående

Montevideo, Uruguay - Fortaleza, Brasilien

Nyd en blanding af et afslappende tropisk paradis og tre af Brasiliens mest levende byer. Denne 14-dages nordgående eventyrrejse fremhæver Sydamerikas unikke kultur og tilbyder et episk udflugtsprogram, så du virkelig kan udforske hver destination.

 • Nyd det mangfoldige rejseprogram i sambalandet og udforsk store byer og herlig natur
 • Overvær fængslende foredrag fra ekspeditionsholdet, der har eksperter i blandt andet historie og geologi
 • Deltag i udflugter til byer, kulturelle og historiske seværdigheder og den sydamerikanske vildmark

Oversigt

Dette er en rejse under den tropiske sol med en kombination af udflugter i Amazonas regnskov og besøg på tropiske strande og byliv. Vi går om bord i Montevideo i Uruguay og sejler nordpå langs Brasiliens kyst til Fortaleza.

Tropisk paradis og total afslapning

Første stop er Rio Grande do Sul. Den sydligste stat i Brasilien har de største kulturelle særpræg. Nationalparkerne her er et paradis for fugleinteresserede, med skovklædte dale og store vandfald. Et besøg hos gauchos, kvæghyrder, hvor du oplever cowboykultur, er den perfekte start på din brasilianske eventyrrejse. Bagefter kan du tage ind i regnskoven for at se den utrolige flora og fuglelivet og svømme i krystalklare floder i Paranaguá.

På paradisøen Paraty er der tid til at slappe af på de hvide strande, at windsurfe og dykke eller lære noget om økologien i Atlanterhavskoven. To dejlige dage på havet efterfølges af et stop i Ilhéus, hvor du kan besøge kakaoplantager eller tage på fugletur.

En fest for sanserne

Det siges, at Salvador er en fest for sanserne: kirker med guldbelagte paneler, eksotiske og dragende dufte og smag af afrikansk-inspireret mad, lyden af ​​gade sælgere, der råbende præsenterer deres varer, den altid larmende trafik og særpræget Bahia-musik i baggrunden.

Inkluderet i rejsens pris:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori efter eget valg og helpension.
 • En overnatning på hotel i Montevideo før sejladsen, inclusive morgenmad
 • Transport fra hotel til skib i Montevideo inklusive guidet tur
 • Vind- og vandtæt jakke.
 • Landgange og aktiviteter om bord og på land.
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter.
 • Te og kaffe om bord.

Ikke inkluderet:

 • Flyrejser, der ikke er nævnt ovenfor.
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer.
 • Tilvalgsudflugter.

I øvrigt:

 • Priserne er i danske kroner pr. person i dobbeltkahyt.
 • Alle planlagte landgange er afhængige af vejr- og isforhold.
 • Program og rejserute kan ændres.
Rejsen dag for dag

Rejseplanen

Stimulér dine sanser på denne nordgående ekspedition langs Brasiliens kyst, der har fantastiske, tropiske strande, livlige byer og forbløffende natur.

1200x600_Montevideo_©Shutterstock_day1-2.png

Montevideo, Uruguay


Lokalitet:

Turen starter med en overnatning på hotel i Uruguays hovedstad Montevideo. Her har du god tid til at opleve byens natteliv og tage på sightseeing i byen dagen efter, før vi går ombord på MS Midnatsol mod nye eventyr.

1200x600_Montevideo-Uruguay-port_Travel-Bug Shutterstock.jpg
Foto: Travel Bug / Shutterstock Foto

Montevideo, Uruguay


Lokalitet:

Montevideo ligger ved Rio de la Platas flodmunding og byens havnefront tæt på centrum. Om eftermiddagen drager vi ud på eventyr ombord på MS Midnatsol.

1200x600_ Parrots_Scarlet macaw_Shutterstock Vladimir Melnik.jpg
Foto: Vladimir Melnik / Shutterstock Foto

Rio Grande do Sul, Brasilien


Lokalitet:

Rio Grande do Sul er et paradis for fugleentusiaster med sine imponerende skovklædte kløfter og brusende vandfald. Brasiliens sydligste stat er den mest særegne, hvor du bl.a. kan opleve Gaúchos-hyrdernes autentiske cowboykultur. 

1200x600_MS-Midnatsol-at-sea_Stephanie-Tubbecke-guest-image.jpg
Foto: Stephanie Tubbecke / Guest Photo Foto

Til søs


Lokalitet:

Nyd tropernes varme sol på dækket, eller lyt til ekspeditionsteamets fortællinger.

1200x600_ Parrots_Scarlet macaw_Shutterstock Vladimir Melnik.jpg
Foto: Vladimir Melnik / Shutterstock Foto

Paranagua, Brasilien


Lokalitet:

Glæd dig til det vildeste eventyr i Paranagua. Tag på tur med Serra Verde-eksprestog til Morretes igennem det spektakulære bjerglandskab og forbi Atlanterhavsskoven. Du kan også vælge at tage på fuglesafari ved Salto Morato, bade i et af de mange krystalklare vandløb og opleve de imponerende vandfald.

1200x600_Paraty_shutterstock_©Iuliia-Timofeeva.jpg
Foto: Luliia Timofeeva Foto

Paraty


Lokalitet:

Kystbyen Paraty ligger næsten uvirkelig smukt omgivet af øer og beskyttede strande med en kulisse af skovklædte bjerge, der rejser sig op over byens gamle huse fra kolonitiden og brostensbelagte gader. Intet under, at byen er et af UNESCOs verdensarvsområder. Paraty oplevede sin første opblomstringstid under den brasilianske guldfeber i det 17. århundrede. Byen markerede endestationen for det såkaldte "Gold Trail", en 1.200 km lang rute, der forbandt guldminerne til Atlanterhavet. Den oprindelige indianerbefolkning etablerede vejen gennem ufremkommelig regnskov. I starten af det 19. århundrede blev Paraty kendt for sin kaffehandel og produktion af Cachaça, brændevin fremstillet af saften fra sukkerrør. Kyststrækningen med de uspolerede skove kalder på uforglemmelige eventyr og på hikere, botanikere og ornitologer fra hele verden. Tættere kommer du ikke på dit drømmeeventyr.

1200x600_MS-Midnatsol-at-sea_Stephanie-Tubbecke-guest-image.jpg
Foto: Stephanie Tubbecke / Guest Photo Foto

Til søs


Lokalitet:

Dagen er perfekt til at nyde fuglene fra dækket, foredrag eller ren afslapning med en god bog.

1200x600_Ilheus-Brazil-church_Spectral-Design-Shutterstock.jpg
Foto: Spectral Design / Shutterstock Foto

Ilhéus, Brasilien


Lokalitet:

Som kontrast til livet på havet skal vi i dag besøge den rolige by Ilhéus. Byen byder på flere seværdigheder, bl.a. botanisk have, flere museer og kirker, et rehabiliteringscenter for dovendyr, gamle sukkerfabrikker, flere kakaoplantager og 15 enestående strande. Tag på fuglesafari, besøg en af Ilhéus' mange kakaoplantager, tag på guidet byvandring, eller tilbring dagen på stranden og i vandet med snorkel.

1200x600_Salvador-Brazil_Filipe-Frazao_Shutterstock.jpg
Foto: Filipe Frazao / Shutterstock Foto

Salvador, Brasilien


Lokalitet:

Salvador har ry for at åbne dine sanser med sine kirker med guldbelagte paneler, eksotiske og dragende dufte af afrikansk madkultur og lyden af gadesælgernes tillokkende råb, den larmende trafik, Bahias særprægede musik og den brasilianske kampdans, Capoeria. Byen er delt op i en øvre og en nedre bydel, som forbindes med elevatoren "Elevador Lacerda". For foden af elevatoren finder du markedspladsen, kendt for sin lokale kunst. Salvodors historiske centrum, "The Pelaurinho", kom på UNESCOs verdensarvsliste i 1985. I dag er byen et berømt udtryk for den imponerende portugisiske kolonistil. Desuden findes der helt utrolig mange kirker i Salvador. Byen var et betydeligt centrum for atlantisk slavehandel imellem det 16. og 18. århundrede. I dag har henved 80 % af befolkningen afrikanske rødder, og afrikansk kultur gennemsyrer musikken og madkulturen i Salvador.

1200x600_MS-Midnatsol-at-sea_Stephanie-Tubbecke-guest-image.jpg
Foto: Stephanie Tubbecke / Guest Photo Foto

Til søs


Lokalitet:

Tilbring endnu en dag på havet med ren afslapning.

1200x600_Recife_ Vitoriano-Junior_shutterstock_115006135.jpg
Foto: Vitoriano Junior / Shutterstock Foto

Recife, Brasilien


Lokalitet:

Hvis du er til dristige, barske og stolte kystbyer, er Recife et sted for dig. Flere floder deler byen op i mindre øer, som forbindes af over 50 broer. Derfor kaldes Recife også Brasiliens Venedig. Den gamle bykerne huser flere historiske bygningsværker, kirker og katedraler. Tag med på vores udflugt til UNESCOs verdensarvsby Olinda. Portugiserne grundlagde byen i det 16. århundrede. Men efter at hollænderne plyndrede stedet i det 18. århundrede, måtte byen genopbygges. De gamle huse og over 20 barokke kirker, klostre og mindre kapeller danner en bemærkelsesværdig bysammensætning. Du kan også vælge at opleve Recifes centrum på egen hånd med et besøg i en af de mange kirker og på de travle markedspladser.

1200x600_MS-Midnatsol-at-sea_Stephanie-Tubbecke-guest-image.jpg
Foto: Stephanie Tubbecke / Guest Photo Foto

Til søs


Lokalitet:

Nyd endnu en afslappende dag ombord.

1200x600_Fortaleza City Tour.jpg

Fortaleza, Brasilien


Lokalitet:

Denne ekspedition slutter i Fortaleza. Og før hjemrejsen bør du besøge den gamle bydel, Centro. Oplev de travle gader og små butikker. Smag på det brasilianske køkken på en af byens traditionelle Barracas ved stranden. Hvis du interesserer dig mere for historie og kunst, kan vi anbefale et besøg på det gamle fort opført af den hollandske kaptajn Matias Beck i 1649 og Fortalezas katedral, Brasiliens tredjestørste kirke.

Om bord Oplevelser

Udflugter

Giv din indre opdagelsesrejsende en udfordring og oplev alt, hvad Brasilien tilbyder på Hurtigrutens mangfoldige tilvalgsudflugter

Forlæng ferien