Ultimativ oplevelsesrejse til Machu Picchu, Patagonien og Antarktis

Ultimativ oplevelsesrejse til Machu Picchu, Patagonien og Antarktis

Ultimativ oplevelsesrejse til Machu Picchu, Patagonien og Antarktis

Ultimativ oplevelsesrejse til Machu Picchu, Patagonien og Antarktis

Rejseinformation 28 dage MS Roald Amundsen
Afrejse
7. oktober 2023
Pris fra
kr 116.529
Helpension inkluderet

Sejlads langs den farverigt forskelligartede Stillehavskyst i Sydamerika, fra mystiske inkaer og majestætiske isbjerge til det iskolde kontinent Antarktis.

Fra Machu Picchu ned til Stillehavskysten

De eventyrlige oplevelser begynder i Lima, hvorfra vi tager et fly til Cusco, inkarigets kulturrige hovedstad. Herfra bringer en klassisk togtur os gennem bjergene til “den forsvundne by” på Machu Picchu, der betyder “den gamle bjergtop”.

Vi tager tilbage til Lima, hvor vi går ombord på ekspeditionsskibet og begynder sejladsen ned langs Stillehavskysten. Hver dag er en opdagelsesrejse - fra overdådigt dyreliv på Las Ballestas og Aricas solbeskinnede strande til Atacama-ørkenen og historiske La Serena.

Fra Patagonien til det iskolde, syvende kontinent

På vejen sydpå udforsker vi den farvestrålende by Valparaíso, der er på UNESCOs verdensarvsliste, inden vi sejler til Patagonien. I de enorme fjorde er vi omgivet af rå bjerge og isbjerge, når vi lægger til ved charmerende Castro, isolerede Puerto Edén og betagende Puerto Natales. Vi sejler gennem Beagle-kanalen for at nå spidsen af ​​Sydamerika og går i land ved Kap Horn, hvis forholdene tillader det.

Efter at have krydset Drake-passagen ankommer vi til det frosne kontinent Antarktis. Da det er sent forår, er isbjergene være nye og fine, og pingvinerne er i gang med at yngle. Ikke to dage her er ens. Vores fleksible rejseplan lægges, så vi får mest muligt ud af vejret og dyrelivet, og så tiden i Antarktis bliver uforglemmelig.

Ultimativ oplevelsesrejse til Machu Picchu, Patagonien og Antarktis Ultimativ oplevelsesrejse til Machu Picchu, Patagonien og Antarktis
 • Dag 1
  Lima, Peru

  Kongernes by

  7. oktober 2023

  Udforsk museer, pyramider og kulturseværdigheder i Perus hovedstad

  Lima, der ligger mellem Stillehavet og Andesbjergene, er Perus største by. Her mødes traditioner i en spændende cocktail af kultur og gastronomi. Byens oprindelige navn var La Ciudad de los Reyes - “Kongernes by”. Det historiske centrum er fuld af arkitektur fra kolonitiden og minder om en forlængst forsvunden inkacivilisation.

  Man kan også nyde Barranco-området med dets vægmalerier, kreative caféer og moderne kunstmuseer. Men den ultimative Lima-oplevelse er maden og de talrige, prisvindende restauranter, man kan besøge. Natten tilbringes på et hotel i centrum.

  • Inkluderet Rundtur til seværdighederne i Lima
  Dag 1
  Lima, Peru

  Kongernes by

 • Dag 2
  Lima / Cusco / Den Hellige Dal

  Verdens navle

  8. oktober 2023

  Gå en tur mellem arkitektur fra kolonitiden og gamle inkaruiner

  Efter morgenmaden flyver vi fra Lima til Cusco, Inkarigets tidligere hovedstad, hvis navn betyder “verdens navle”. Man mener, at byens oprindelige omrids havde form som en puma. Ved pumaens hjerte ligger Plaza de Armas, hvor kolonitidens arkitektur og farverige karnevaller findes Ved hovedet ligger Sacsayhuamán, der er en fæstning og ettempelkompleks, der er opkaldt efter den mytiske fugl, der vogtede over imperiet.

  Brug tid på at slentre forbi ruinerne af boliger, helligdomme, tårne, tunneler, mure opført i zigzag-mønster og trapezformede døråbninger. Efter frokost på en restaurant fortsætter vi til Tambo del Inka Resort i den hellige dal, der er et perfekt sted at slutte dagen.

  Dag 2
  Lima / Cusco / Den Hellige Dal

  Verdens navle

 • Dag 3
  Den Hellige Dal / Machu Picchu / Den Hellige Dal

  Inkarigets forsvundne by

  9. oktober 2023

  Bliv imponeret af de mystiske ruiner af oldtidens Ollantaytambo og Machu Picchu

  Vi starter i Ollantaytambo, der engang var kejser Pachacutis bopæl og et blomstrende kompleks af bade, templer og militære kaserner. Herefter stiger vi ombord på det luksuriøse Hiram Bingham-tog til Machu Picchu og får en lækker brunch undervejs. Byen blev bygget omkring 1450 og blev forladt på tidspunktet for den spanske erobring, og tyk beplantning skjulte Machu Picchus hemmeligheder i århundreder.

  Inkaernes “forsvundne by” er nu en af verdens mest populære turistdestinationer. Her kan man udforske byens ruiner og beundre den berømte præcision i inkaernes murværk. Efter at have tilbragt en begivenhedsrig dag på de to steder tager vi toget tilbage til Tambo del Inka Resort.

  Dag 3
  Den Hellige Dal / Machu Picchu / Den Hellige Dal

  Inkarigets forsvundne by

 • Dag 4
  Den Hellige Dal / Cusco / Lima / Callao

  Inkarigets centrum

  10. oktober 2023

  Udforsk Inkarigets fortid, inden næste del af ekspeditionssejladsen går i gang

  Efter morgenmaden tager vi til den fantastiske Cusco-katedral, der blev bygget af spanierne i midten af 1500-tallet på fundamentet af et palads fra Inkariget. Derefter fortsætter vi til Koricancha for at beundre det fantastiske dominikanske kloster Santo Domingo, der blev bygget på fundamentet af Soltemplet, der var Inkarigets vigtigste tempel.

  Herefter flyver vi til Lima og tager mod Callao, hvor ekspeditionsskibet M/S Roald Amundsen venter på at begynde næste del af eventyrrejsen. Efter check-in kan man møde kaptajnen, besætningen og ekspeditionsteamet ved velkomstmiddagen og skåle på rejsen forude!

  Dag 4
  Den Hellige Dal / Cusco / Lima / Callao

  Inkarigets centrum

 • Dag 5
  Paracas, Peru

  Fugle og brandy

  11. oktober 2023

  Prøv lokale delikatesser og brandy og besøg verdensberømte geoglyffer

  Den søvnige ferieby Paracas er kendt af mange som El Chaco (der betyder militærhjelm). Byen har mange restauranter langs en strandpromenade og boulevard, hvor man kan spise lokale delikatesser, der kan skylles ned med et glas pisco – en druebaseret brandy. Vær forsigtig, for pisco kan godt slå hårdt!

  På modsatte side af Paracas Havn er en geoglyf af en kandelaber, der muligvis kan forbindes til de ældgamle og mystiske Nazca-linjer. De kan ses i Pisco-dalen som del af en tilkøbsudflugt. Man kan også tage en bådtur til nærliggende Ballestas, der har et mangfoldigt dyreliv.

  • Inkluderet Las Ballestas
  Dag 5
  Paracas, Peru

  Fugle og brandy

 • Dag 6
  Til søs

  Billedskøn

  12. oktober 2023

  Nyd en fredfyldt og afslappende dag, mens vi lærer noget om regionen og spejder efter fugle

  Nyd roen til søs, slap af og nyd synet af landskabet fra observationsdækket eller salonen. I løbet af hele rejsen holder ekspeditionsteamet foredrag i Videnskabscentret for at dele deres omfattende viden om regionen.

  Ikke alle foredrag foregår indendørs. Hvis skibet tiltrækker havfugle, kan ekspeditionsteamet muligvis også hjælpe med at identificere de fjerklædte følgesvende. Skibets fotograf tager billeder af rejsen og hjælper de rejsende med de grundlæggende principper for ekspeditionsfotografering.

  Dag 6
  Til søs

  Billedskøn

 • Dag 7
  Arica, Chile - Heldag

  Det evige forårs by

  13. oktober 2023

  Der er solgaranti i den livlige by ved havet

  Der er solgaranti ved kystbyen, der har et af de tørreste klimaer i verden. Aricas strande er ideelle til surfing og solbadning, og fra El Morro-klippen er der en fantastisk udsigt. Byen har en overflod af seværdigheder - fra Catedral San Marcos storhed til livlige gågader og de lokkende syn og dufte fra El Agro-markedet.

  På det arkæologiske museum kan man beundre mumierne, der er endnu ældre end de egyptiske. I den sydlige del af byen kan man udforske dem rå Playa Corazones og hulerne i Anzota.

  • Inkluderet Vandretur ved Atacamas kyst
  Dag 7
  Arica, Chile - Heldag

  Det evige forårs by

 • Dag 8
  Iquique, Chile - Halvdag

  Chiles bedste strand-resort

  14. oktober 2023

  Tag på en udflugt til en forladt mineby og prøv den historiske bys mange delikatesser

  En af Chiles vigtige kystbyer er Iquique, der er fuld af aktivitet året rundt. Vores vigtigste plan her er at besøge den nærliggende og forladte salpetermineby Humberstone i Atacama-ørkenen. Tilbage i Iquique kan man gå en tur på stranden, shoppe toldfrit i Mall Zofri, besøge museumsskibet La Esmeralda eller tage ned til La calle Baquedano med den georgianske arkitektur og videre til Palacio Astoreca.

  Her er mange smarte caféer og restauranter, hvor man kan nyde lokale specialiteter - for eksempel et udvalg af skaldyrsretter og den såkaldte chumbeque, en dessert, der kombinerer bagt tynd dej med frugtagtig karamel.

  • Inkluderet Humberstone og Santa Laura
  Dag 8
  Iquique, Chile - Halvdag

  Chiles bedste strand-resort

 • Dag 9
  Til søs

  Slap af ombord

  15. oktober 2023

  Man kan benytte skibets fremragende faciliteter og finpudse sine evner inden for fotografering

  På en hel dag til søs kan man nyde den overdådige mad i skibets restauranter, brug de mange spa- og fitnessfaciliteter eller blot slappe af og nippe til en drink, mens man ser verden glide forbi fra Explorer Lounge.

  Man kan også tage et kig i Videnskabscentrets bibliotek. Hvis man fotograferer meget, kan man benyttet muligheden for at lære at tage perfekte billeder. Skibets professionelle fotografer kan give råd og komme med gode tip til, hvordan man udnytter sit kamera bedst muligt.

  Dag 9
  Til søs

  Slap af ombord

 • Dag 10
  La Serena, Chile - Ankret - Heldag

  Kirkernes by

  16. oktober 2023

  Besøg historiske kirker og gå en tur gennem smukke haver i den nykoloniale by

  Chiles næststørste by, der ligger på terrasser ned mod havet, er velsignet med smukke sandstrande langs Avenida del Mar og videre, og har en nykolonial stemning og udseende. Moderne bygninger ligger blandet med klassisk arkitektur såsom de cirka 30 omhyggeligt restaurerede stenkirker, hvoraf nogle er 350 år gamle.

  Gå en tur gennem den velplejede japansk inspirerede Jardín del Corazón og andre offentlige haver eller tag på Recova-markedet for kunst og kunsthåndværk. Det arkæologiske museum huser prækoloniale genstande, mens det godt gemte stræde Patio Colonial nær Balmaceda er stedet, hvis man vil på smarte caféer og spisesteder.

  • Inkluderet Coquimbo og La Serena
  Dag 10
  La Serena, Chile - Ankret - Heldag

  Kirkernes by

 • Dag 11
  Valparaíso, Chile

  “Stillehavets perle” på UNESCOs verdensarvsliste

  17. oktober 2023

  Brug god tid på at beundre den historiske arkitektur og den imponerende udsigt

  Valparaíso, der er bygget på stejle bakker med udsigt over en malerisk bugt, er en labyrint af monumenter, kirker, historiske kabelbaner, smarte barrios (bydele), brostensbelagte gyder, farverige huse og charmerende pladser. Cerros Alegre og Concepción har den bedste udsigt, og det historiske havnekvarter har flot kolonial arkitektur, travle mercados (markeder) samt det maritime museum og det moderne kunstmuseum.

  Brug god tid på at beundre arkitekturen og kigge på skibe i havnen. Herefter tager vi til Cerro Concepción med panoramaudsigt, trendy caféer og en labyrint af smalle gader. Palacio Baburizza i nærheden af Paseo Yugoslavo er hjemsted for det nationale kunstmuseum og en række spisesteder.

  Dag 11
  Valparaíso, Chile

  “Stillehavets perle” på UNESCOs verdensarvsliste

 • Dag 12-13
  Til søs

  Oplysning på bølgerne

  18. oktober 2023 - 19. oktober 2023

  Lær noget, kom i form eller slap af, mens vi sejler i bølgerne

  Vi har nu to fulde dage til søs, så der er masser af mulighed for at nyde alt det, skibet tilbyder. Ekspeditionsteamet tilbyder spændende forelæsninger om områder, vi besøger, og man kan svømme i poolen, slappe af i saunaen og boblebadene eller forbedre sin form i motionsrummet og på den udendørs løbebane.

  Efter al den aktivitet kan man tage en drink i baren og lære sine medrejsende at kende. Ude på havet kan man spejde efter en trlkkende albatros, så hav kikkerten klar!

  Dag 12-13
  Til søs

  Oplysning på bølgerne

 • Dag 14
  Castro, Chile - Ankret - Heldag

  Hovedstaden på Isla de Chiloé

  20. oktober 2023

  Nyd museer, skaldyr og klassisk arkitektur i denne storby

  Gemt væk i en fjord på Isla Grande de Chiloé har Castro udviklet sig til at være en storby, der dog stadig har en klassisk karakter. Nyd synet af de malede træhuse på pæle langs fjorden ved Gamboa-kajen.

  Den nærliggende Iglesia San Francisco er et mesterværk af tømrerarbejde og er udelukkende lavet af træ i nygotisk stil. Andre attraktioner inkluderer Plaza de Armas, museet for moderne kunst og det regionale museum. Man kan også prøve et bredt udvalg af gode restauranter med friske fisk og skaldyr og udsigt over fjorden.

  Dag 14
  Castro, Chile - Ankret - Heldag

  Hovedstaden på Isla de Chiloé

 • Dag 15
  Til søs

  Vi sejler mod syd

  21. oktober 2023

  Her kan man læne sig tilbage og være i kontakt med sig selv, mens vi sejler forbi uberørte øer og høje, grønne bjerge

  Vi fortsætter rejsen med kurs mod Puerto Edén og sejler forbi de mange små øer ved Aysén, der er Chiles tyndest befolkede region. En del af at være på ekspeditionskrydstogt er at vide, hvordan man nyder øjeblikket. Man skal nyde at være i forbindelse med naturen og verden omkring sig.

  I Explorer Lounge med panoramaudsigt eller i et boblebad ude på dækket kan man læne sig tilbage og nyde den fredfyldte natur, mens uberørte øer og grønne bjerge stille glider forbi. Ekspeditionsteamet holder foredrag i Videnskabscentret med detaljer om lokal geografi, klima og fugleliv.

  Dag 15
  Til søs

  Vi sejler mod syd

 • Dag 16
  Ankret - Halvdag

  En port til paradiset

  22. oktober 2023

  Spejd efter sjældent dyreliv i det spektakulære område, der omgiver den utilgængelige landsby

  Den lille landsby giver adgang til de exceptionelle landskaber i Parque Nacional Bernardo O’Higgins, der er det største fredede område i Chile, og som består af et betagende netværk af fjorde og smukke bjerge. Hold udkig efter sydandeshjorte på de nærliggende skråninger, havoddere i vandet og skarver i luften.

  Puerto Edén kan kun nås via søvejen og er et af Chiles mest ufremkommelige beboede steder. Ingen veje fører til den isolerede landsby, og kun gangbroer og stier forbinder indbyggernes huse. Omkring et dusin af dem tilhører det sidst kendte samfund af det oprindelige folkeslag, kawéskar-folket.

  Dag 16
  Ankret - Halvdag

  En port til paradiset

 • Dag 17-18
  Puerto Natales, Chile - Heldag

  Bohemeagtige barer med udsigt til Andesbjergene

  23. oktober 2023 - 24. oktober 2023

  Tag på tur for at se Andesbjergenes imponerende landskaber og udforsk Puerto Natales seværdigheder

  Byen ved Ultima Esperaza-fjorden (det sidste håb) er velsignet med en smuk udsigt over de sydlige Andesbjerge og er udgangspunktet for Parque Nacional Torres del Paine. Ud over heldagsudflugter, man kan tilkøbe, til nationalparken, kan man bruge lidt tid på at udforske Puerto Natales med dens bohemeagtige barer, butikker, huse af bølgeblik og spisesteder.

  Besøg kunsthåndværkerlandsbyen Ether Aike, hvor der er alle mulige souvenirs, eller tag en drink på Last Hope Bar and Distillery, der at være verdens sydligste destilleri. Fugleentusiaster bør også holde udkig efter andeskondoren, chilenske flamingoer og mange andre fuglearter.

  Dag 17-18
  Puerto Natales, Chile - Heldag

  Bohemeagtige barer med udsigt til Andesbjergene

 • Dag 19
  Chiles fjorde

  En dag med improvisationer

  25. oktober 2023

  Scan kysterne og havene for dyreliv, mens vi sejler langs den rå kyst.

  Rejsen ned langs kysten fortsætter forbi de mange små øer og fantastiske fjorde i Chiles barske Magallenes-provins. Vi sejler i den vestlige del af Magellanstrædet, der er opkaldt efter den berømte portugisiske opdagelsesrejsende, der først sejlede gennem det.

  Dagens aktiviteter fastlægges af ekspeditionsteamet, der trækker på deres kendskab til området og vælger de mest interessante steder, man kan udforske, baseret på de lokale vejrforhold den pågældende dag. Husk at kigge ind mod kysterne, hvor man kan se maleriske vandfald, fugleliv og kolonier af magellanpingviner og endda elefantsæler, hvis man er heldig. Man kan også fange et glimt af hvaler i de omkringliggende farvande.

  Dag 19
  Chiles fjorde

  En dag med improvisationer

 • Dag 20-21
  Til søs

  Kap Horn og Drake-passagen

  26. oktober 2023 - 27. oktober 2023

  Vi sejler gennem det rå Tierra del Fuego (Ildlandet) og omkring Kap Horn på vej til det antarktiske område

  Efter at have sejlet i en løkke rundt om den gletsjerskårne Parque Nacional Alberto de Agostini, kommer vi ind i Beagle-kanalen og Tierra del Fuego-øgruppen. Afhængigt af vejret kan vi besøge historiske Kap Horn – stedet hvor Atlanterhavet og Stillehavet kolliderer.

  Havet her er notorisk turbulent, men hvis det er roligt nok, er der måske mulighed for at komme i land ved det berømte landemærke. Herefter tager vi sydpå over det ubegrænsede hav i Drake-passagen, og ekspeditionsteamet forbereder os på det antarktiske eventyr, når de første isbjerge kommer til syne.

  Dag 20-21
  Til søs

  Kap Horn og Drake-passagen

 • Dag 22-25
  Den antarktiske Halvø

  Det sagnomspundne frosne kontinent

  28. oktober 2023 - 31. oktober 2023

  Udforsk et sne- og islandskab af en anden verden

  Til sidst ankommer vi til Antarktis, der er et unikt miljø med gletsjere, ishylder og gigantiske isbjerge. I fire dage udforsker vi det store, frosne territorier på Den antarktiske Halvø og Sydshetlandsøerne. Skibets ekspeditionsteam koordinerer nøje aktiviteterne i forhold til de givne vejrforhold og fungerer som guider på sejladser gennem is i små ekspeditionsbåde og på land, hvis det er muligt.

  Spejd efter en vrimmel af pingvinkolonier og andet dyreliv samt levn fra tiden med hvalfangst. Ombord kan man deltage i borgervidenskabsprojekter og bidrage med sine egne observationer, så verden kan få kendskab til regionen.

  Dag 22-25
  Den antarktiske Halvø

  Det sagnomspundne frosne kontinent

 • Dag 26-27
  Til søs

  Tilbage fra verdens ende

  1. november 2023 - 2. november 2023

  Efter al spændingen omkring Antarktis kan man forkæle sig selv og slappe af

  Nu er det desværre tid til at vende om og tage nordpå. Uanset, hvor lang tid, man tilbringer på det inspirerende kontinent, er det aldrig helt nok. I løbet af de næste to dage, mens vores skib sejler tilbage mod Sydamerika, er det perfekt at slappe af oven på al spændingen i Antarktis.

  Nu kan man f.eks. forkæle dig selv i skibets wellness-spa med nogle afslappende behandlinger. Tænk tilbage på rejsens særlige minder. I kan sammenligne jeres bedste fotos og udveksle historier fra udflugterne. Mød ekspeditionsteamet i videnskabscentret for at gøre status over alt det, vi har set og lært undervejs.

  Dag 26-27
  Til søs

  Tilbage fra verdens ende

 • Dag 28
  Ushuaia / Buenos Aires

  Et glædeligt farvel

  3. november 2023

  Tag afsked med ekspeditionskrydstogtskibet, inden flyrejsen til Buenos Aires

  Efter ankomst til Ushuaia er der transport til lufthavnen, hvorfra flyrejsen går til Buenos Aires. Herfra kan man enten flyve hjem eller blive et par dage og udforske byen. Man kan også tilføje et program efter sejladsen - f.eks. til de storslåede Iguazu-vandfald på grænsen mellem Argentina og Brasilien.

  Det er desværre tid til at sige farvel til ekspeditionsskibet, besætningen og ekspeditionsteamet, der har arbejdet på at gøre eventyret glædeligt og uforglemmeligt. Vores mål er at inspirere alle til at påskønne vores vidunderlige planet. Vi håber at se dig igen på din næste eventyrrejse!

  Program efter sejladsen

  Måske er man ikke helt klar til, at de eventyrlige oplevelser skal slutte. Eftersom man allerede er i området, kan man tilføje et program efter sejladsen og se de storslåede Iguazú-vandfald på grænsen mellem Argentina og Brasilien. Besøg Iguazu´s vandfald og udsigtssteder både på den argentinske og den brasilianske side. Turen inkluderer en smuk togtur til de øverste vandfald.

  Dag 28
  Ushuaia / Buenos Aires

  Et glædeligt farvel

Afrejser

2023

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Oktober:
7.

Dette er inkluderet

Inkluderet i din rejse

Ekspedition til Machu Picchu i Peru inden krydstogtet

 • En overnatning og morgenmad i Lima og to overnatninger og morgenmad på Hotel Tambo del Inka
 • En treretters frokost og aftensmad med fast menu dag 2 og 3 samt madpakke dag 4
 • Returrejse med fly på økonomiklasse Lima - Cusco - Lima
 • Al transport og togture som beskrevet inklusive engelsktalende guide
 • Entrébetaling som beskrevet i programmet

Transport

 • Transport fra skibet til Ushuaia-lufthavnen efter ekspeditionskrydstogtet

Flyrejser

 • Flyrejser på økonomiklasse fra Ushuaia til Buenos Aires

Ekspeditionskrydstogt

 • Ekspeditionskrydstogt med kahyt i kategori efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (skibets øl og vin, sodavand og mineralvand) i restaurant Aune og Fredheim
 • À la carte-restaurant Lindstrøm inkluderet for rejsende i suiter
 • Te og kaffe ombord.
 • Internetadgang ombord. Vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
 • Genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, der organiserer og deltager i aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

Aktiviteter ombord

 • Ekspeditionsteamets eksperter holder dybdegående foredrag om en lang række emner
 • Benyt skibets Videnskabscenter, der har et omfattende bibliotek og avancerede biologiske og geologiske mikroskoper
 • Borgervidenskabsprogram med mulighed for at deltage i videnskabelig forskning 
 • Professionelle fotografer om bord giver de bedste tips og tricks til at tage de bedste billeder af landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, infinity-pool, panoramiske sauna, udendørs og indendørs motionscenter og udendørs løbebane
 • Uformelle sammenkomster med besætningen - f.eks. daglige opsummeringer og forberedelser til næste dag

Aktiviteter ved landgang

 • Eskorterede landgange med små ekspeditionsbåde
 • Lån af vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Ekspeditionsfotograferne hjælper med kameraindstillinger

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilkøbsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Aktiviteter i små grupper med skibets ekspeditionsteam
 • Behandlinger i skibets wellness- og spa-område - mod betaling

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejrforholdene
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Overhold alle krav i forbindelse med indrejse og boarding
 • Der forventes ikke drikkepenge
 • Landprogrammet i Peru foregår i store højder (byen Cusco ligger i 3.399 meters højde) og kræver en god fysisk kondition. Rækkefølgen af seværdigheder kan variere.
MS Roald Amundsen in Antarktis
Foto: Dan Avila
MS Roald Amundsen
Aune Restaurant, MS Roald Amundsen
Foto: Espen Mills
Dit skib

MS Roald Amundsen

Byggeår 2019
Skibsværft Kleven Yards
Passagerkapacitet 528 (500 i Antarktis)
Brutto last 20.889 T
Længde 140 m
Ræling 23,6 m
Fart 15 knob
MS Roald Amundsen in Antarktis
Foto: Dan Avila

I 2019 tilføjede Hurtigruten et helt nyt skib til sin flåde: MS Roald Amundsen. Det banebrydende fartøj har ny og bæredygtig hybridteknologi, der vil reducere brændstofforbrug og vise verden, at hybrid fremdrift på store skibe er muligt.

Læs mere om MS Roald Amundsen

Science Center
Foto: Agurtxane Concellon

Du synes sikkert også om