Island og Grønland – Arktisk ekspeditionskrydstogt under midnatssolen

Island og Grønland – Arktisk ekspeditionskrydstogt under midnatssolen

Island og Grønland – Arktisk ekspeditionskrydstogt under midnatssolen

Island og Grønland – Arktisk ekspeditionskrydstogt under midnatssolen

Rejseinformation 24 dage M/S Fridtjof Nansen
Afrejse
6. juni 2023
Pris fra
kr 91.747
Helpension inkluderet

Gå ombord på en episk 24 dages opdagelsesrejse med fantastiske naturlandskaber, fascinerende kulturer og arktisk dyreliv, når vi sejler rundt om Island, inden vi tager til Grønlands uberørte vestkyst.

Ild- og islandet … og elverfolkets land

Vi starter vores ekspedition i Islands kulturrige hovedstad, Reykjavik, og tager nordpå for at indlede vores sejlads rundt om landet. Vi lægger til ved fantastiske Stykkishólmur, den rolige fiskerby Patreksfjördur og Islands næststørste by Akureyri.

Når vi tager til Grimsey, krydser vi den arktiske polarcirkel, inden vi fortsætter til Bakkagerði, hvor det siges, at elverfolket bor. Med de betagende ryolittoppe og de majestætiske Dyrfjöll-bjerge er den en betagende lokation. Til sidst udforsker vi Islands Pompeii, Heimaey, inden vi tager tilbage til Reykjavik.

Spektakulære Vestgrønland

Herfra krydser vi Danmarksstrædet ligesom vikingerne, og ankommer til farvestrålende Qaqortoq. Her vil du møde de venlige lokale, besøge din første grønlandske fjord, Kvanefjord, og tage ud på en dag med udforskning af dyrelivet. Vi tager videre til Maniitsoq, Grønlands “Venedig”, og gamle Sisimiut, og ankommer til den imponerende Ilulissat Isfjord, der er på UNESCO's verdensarvsliste.

En sand ekspedition venter i den enorme Diskobugt, mens vi udforsker den uberørte vildmark og arktiske natur i Vaigatsundet og den fortryllende Evighedsfjord. Vi forsætter til Nuuk, Grønlands fotogene hovedstad, og stopper også i uhyggelige Ivittut og smukke Prins Christians Sund, inden vi afslutter eventyret der, hvor det begyndte, i Reykjavik.

Island og Grønland – Arktisk ekspeditionskrydstogt under midnatssolen Island og Grønland – Arktisk ekspeditionskrydstogt under midnatssolen
 • Dag 1
  Reykjavík

  Starten af ekspeditionen

  6. juni 2023

  Begynd dit ekspeditionskrydstogt i Islands hovedstad, et centrum for kunst, kultur, historie og fornøjelser

  Ekspeditionskrydstogtet begynder i Reykjavík, hvor MS Fridtjof Nansen venter på dig i havnen. Reykjavík betyder “den rygende bugt” og kom til at hedde sådan på grund af dampen, der steg op fra dens varme kilder. I dag forsyner det varme vand fra den geotermiske energi adskillige swimmingpools og boblebade.

  Verdens nordligste hovedstad er traditionel og kosmopolitisk på en og samme tid, med masser at lave og se. Udforsk travle Laugarvegur med dens skønne småbutikker, udendørs butikker og barer, og sug så meget viden til dig, som du ønsker på vidunderlige museer med kunst, kultur og historie. Herefter er det tid til at gå ombord, møde dit ekspeditionsteam og begynde eventyret!

  Program før sejladsen

  Da vi ankommer et par dage før, vil du få mulighed for at udforske dette smukke land mere i dybden. Hvorfor ikke bestille et to- eller firedages program før sejladsen, så du kan komme med os til Islands berømte Gyldne Cirkel? Her venter der dig højdepunkter som Gullfoss-vandfaldet og Thingvellir Nationalpark, en dukkert i Islands ældste swimmingpool samt vandreture i unikke, smukke omgivelser!

  Dag 1
  Reykjavík

  Starten af ekspeditionen

 • Dag 2
  Stykkishólmur - Heldag

  Velkommen til Sagaland

  7. juni 2023

  Besøg fjorden med de tusind småøer og landet, der gav inspiration til Jules Verne

  Vores første stop er den maleriske fiskerby Stykkishólmur, der ligger på nordsiden af Snæfellsnes-halvøen. Med fraværet af trafik og en befolkning på kun omkring tusind, føles det af og til, som om tiden er gået i stå her. Herfra har du en fantastisk udsigt over Breiðafjörður (“den brede fjord”) med dens utallige småøer.

  Det gamle bycentrum er karakteriseret ved farverige, gamle huse, der skiller sig ud fra det rå landskab. Tag et kig på vulkanmuseet og det regionale museum, og prøv nogle af de lokale delikatesser i restauranten. Denne region udgjorde kulissen for Jules Vernes bog Rejsen til Jordens Indre!

  Dag 2
  Stykkishólmur - Heldag

  Velkommen til Sagaland

 • Dag 3
  Patreksfjördur - Heldag

  Patriksfjord

  8. juni 2023

  Spejd efter søpapegøjer og polarræve, når vi besøger en rosafarvet strand og Islands højeste vandfald

  Denne rolige fiskerby blev opkaldt efter Skt. Patrick af sin opdager tilbage i det 8. århundrede. Havnen har en rig søfartshistorie og er stadig travl, så du har mulighed for at lære om de mange fiskearter, der hives op på land. Du kan også tage et dyp i dens udendørs swimmingpool.

  Den nærliggende fugleklippe Latrabjarg er hjemsted for søpapegøjer, suler, lomvier og alke. De yngler på klippens forside, i sikkerhed for polarrævene. Tæt på ligger også Rauðsandur-stranden (“det røde sand”), der er berømt for sit rosafarvede sand, og Dynjandi-vandfaldene, hvor seks vandfald kombineres for at danne det højeste vandfald i de vestlige fjorde.

  Dag 3
  Patreksfjördur - Heldag

  Patriksfjord

 • Dag 4
  Det nordvestlige Island

  Det nordvestlige Island

  9. juni 2023

  En dag med spontan udforskning i Islands nordvestlige region

  En af de bedste ting ved ekspeditionssejlads er, at alt kan ske på en hvilken som helst dag. Derfor har vi også afsat en dag til at udforske uden nogen planlagte ting på programmet. 

  Vi sigter efter at være i Islands nordvestlige region, men kaptajnen og ekspeditionsteamet vil fastsætte den endelige plan for dagen, afhængigt af vejrforhold og muligheder, der kan opstå.  

  Aktiviteterne kan omfatte vandreture, deltagelse i en strandoprydning eller at sætte vores kajakker i havet. Hvis vi spotter en flok hvaler, mens vi sejler, kan vi beslutte at blive hængende og nyde synet. At være i stand til at kunne tilpasse sig eventyret, er, hvad ekspeditionssejlads handler om. 

  Dag 4
  Det nordvestlige Island

  Det nordvestlige Island

 • Dag 5
  Akureyri - Heldag

  Nordens hovedstad

  10. juni 2023

  Se Islands levende hovedstad i nord og “Gudernes vandfald”

  Den livlige universitetsby Akureyri, der ligger for enden af Islands længste fjord, er kendt som landets nordlige hovedstad. Mens vi sejler forbi høje, snedækkede bjergtoppe langs fjordens frodige kystlinje, har du den bedste mulighed for at spejde efter hvaler af forskellige arter. Selve byen har talrige spisesteder i topklasse og to fascinerende museer.

  Du kan også besøge de arktiske, botaniske haver og se Akureyri-kirkens slående arkitektur.

  Der er valgfrie udflugter til betagende Goðafoss, “Gudernes vandfald”, og til den enestående smukke Mývatn, der er et fantastisk sted at spejde efter fugle. “Game of Thrones”-fans kan måske genkende landskabet!

  Dag 5
  Akureyri - Heldag

  Nordens hovedstad

 • Dag 6
  Grimsey - Heldag

  Træd over den arktiske polarcirkel

  11. juni 2023

  Udforsk folklorens og legendernes ø, når vi sejler over den arktiske polarcirkel

  For en uforglemmelig oplevelse skal du besøge den lille, græsklædte ø Grimsey. Denne ø, der er gennemsyret af folklore og legender, deler den arktiske polarcirkel i to, hvilket betyder, at du kan stå med fødderne over dette vigtige, geografiske sted. Cirklen er markeret med en stor cementkugle.

  Der bor kun 60 mennesker her, men mange tusind havfugle, og de lokale går nogle gange frygtløse ned ad klipperne på jagt efter æg. Du vil blive sejlet fra skibet til denne rå, vildblæste ø, og om aftenen vender vi tilbage til Húsavík Havn for at overnatte.

  Dag 6
  Grimsey - Heldag

  Træd over den arktiske polarcirkel

 • Dag 7
  Bakkagerði - Heldag

  Elverfolkets land

  12. juni 2023

  Nyd spektakulære landskaber og dyreliv i selskab med det såkaldte “skjulte” folk

  Ifølge folkloren er denne lille by med omkring 100 indbyggere også hjemsted for en betragtelig gruppe af elvere, og når du oplever roen og ser de imponerende naturlandskaber, forstår du hvorfor. Bakkagerði, der ligger omgivet af bjergtoppe, er en fremragende base for vandrere, fugleentusiaster og alle naturelskere.

  Der er masser af mallemukker, rissaer, edderfugle og søpapegøjer på kystens klipper. Efter gåturen kan du nyde et måltid frisk fisk eller den lokale specialitet, fiskesuppe, på en af caféerne, eller blot nyde roen og den imponerende udsigt. Måske får du endda øje på en elver!

  Dag 7
  Bakkagerði - Heldag

  Elverfolkets land

 • Dag 8
  Heimaey - Heldag

  Islands Pompeii

  13. juni 2023

  En venlig velkomst venter dig på ildøen med den turbulente historie

  Med omkring 4.000 venlige beboere er Heimaey (“hjemmeøen”) den eneste beboede ø i Vestmannaeyjar-øgruppen syd for Islands fastland. I 1973 blev bosættelsen nær udslættet af et vulkanudbrud. Den vulkanske kegle Eldfell (“ildbjerget”) rager stadig 220 meter op over havets overflade.

  Længere nede kan du se lavafloden, der næsten blokerede havnen og kun blev standset af en heroisk indsats. På denne vindblæste, men gæstfri ø kan du bestige vulkanen og også lære om dens mørke og turbulente historie med slaver, der løb væk, mord, hævn, magi og barbary-pirater.

  Dag 8
  Heimaey - Heldag

  Islands Pompeii

 • Dag 9
  Reykjavík

  Pause – næste del af din rejse begynder

  14. juni 2023

  Tag en tur til Den Blå Lagune for en uforglemmelig, udendørs spa-oplevelse

  Når vi vender tilbage til Reykjavík, har du igen mulighed for at udforske de glæder, du måske er gået glip af ved dit første besøg. Glem ikke, at dette er en by med kunst, kultur, gallerier og museer. Eller hvis du bare vil slappe af, hvorfor så ikke tage en tur til den berømte Den Blå Lagune?

  Her kan du slappe af i geotermisk opvarmet vand i en klar blå farve, der stammer fra silica og mange andre mineraler, der er kommet ned fra det vulkanske landskab. Mens du slapper af, kan du også nyde en drink og tale med de lokale og de andre gæster, mens du ser frem til næste skridt på dit eventyr – Grønland!

  Dag 9
  Reykjavík

  Pause – næste del af din rejse begynder

 • Dag 10-11
  Til søs

  Vi krydser Danmarksstrædet

  15. juni 2023 - 16. juni 2023

  Slap af, og lær alt om Arktis, når vi følger i kølvandet på vikingerne

  Når vi sejler vestpå, sejler MS Fridtjof Nansen ind i Danmarksstrædet, et farvand, hvor Erik den Røde og andre vikinger på opdagelsesrejse engang sejlede på vej til Grønland. Mens vi sejler, har skibet masser af faciliteter ombord, som du kan benytte. I Videnskabscentret kan du lære alt om det arktiske område, dets dyreliv og beboere.

  Hvorfor ikke tilbringe lidt tid med at udnytte skibets motionsrum og få gang i blodomløbet? Herefter kan du nyde en afslappende tur i saunaen, mens du betragter havet. Senere kan du tale med de andre gæster, mens du nyder en drink i Explorer Lounge & Bar – alt sammen blot forslag, naturligvis!

  Dag 10-11
  Til søs

  Vi krydser Danmarksstrædet

 • Dag 12
  Qaqortoq - Heldag

  Billedskøn, grønlandsk by

  17. juni 2023

  En mulighed for at nyde på den lokale kunst, kunsthåndværk og traditioner midt i imponerende naturlandskaber

  Velkommen til smukke Grønland! Denne farverige og maleriske bosættelse har rødder, der går 4.300 år tilbage, og byen er præget af dens kunst og kunsthåndværk. Ved landgang vil du allerede se ansigter og fiskeformer hugget ind i klipperne, og i butikkerne kan du købe lokalt fremstillede tekstiler, glas og urtebaserede hudplejeprodukter.

  Udforsk de omkringliggende bjerge og søens frodige, grønne naturlandskaber. Skrænterne med udsigt over byen tilbyder en imponerende udsigt over bugten. Og efter gåturen inviteres du til at besøge et hjem til kaffemik, en social sammenkomst, hvor dine værter vil fortælle traditionelle historier, mens du nyder kager og kaffe.

  Dag 12
  Qaqortoq - Heldag

  Billedskøn, grønlandsk by

 • Dag 13
  Kvanefjord

  Udforskningsdag ved Kvanefjord

  18. juni 2023

  Udforsk det uberørte landskab af isbjerge og isflager på “stedet med meget is”

  Den uspolerede Kvanefjord er en 48 kilometer lang fjord i Sermersooq, der kaldes for “stedet med meget is”. Når vi sejler langs fjorden, forbi isbjerge og isflager i rene hvide farver med blå nuancer, kan du være blandt de få besøgende, der kan beundre det majestætiske landskab på dette næsten uudforskede sted.

  Afhængigt af vejret og isforholdene vil kaptajnen og ekspeditionsteamet holde øjnene åbne efter muligheder for at tage ud i skibets ekspeditionsbåde og måske endda gå i land for at strække benene og se dyrelivet. Sørg for at have dit kamera klar, så du kan tage billeder på dette sande eventyr!

  Dag 13
  Kvanefjord

  Udforskningsdag ved Kvanefjord

 • Dag 14
  Maniitsoq - Heldag

  Grønlands “Venedig”

  19. juni 2023

  Firetusind års kultur venter på dig her i Nordens “Venedig”

  Byen Maniitsoq, hvis navn kan oversættes til “det ujævne sted“, har også i en halv spøg fået kaldenavnet Grønlands “Venedig” på grund af dens mange naturlige kanaler, der går på kryds og tværs af øgruppen. I stedet for gondoler kan du måske få øje på flokke af pukkelhvaler!

  Grønlands sjette største by, Maniitsoq, blev grundlagt ved mundingen af fjorden i 1755, og har nu en befolkning på 2.500. På museet, en tidligere spækstation, kan man se kunstgenstande fra 4.000 års beboelse i området. Der er også to restauranter, hvor de venlige og imødekommende ejere glæder sig til at servicere dig.

  Dag 14
  Maniitsoq - Heldag

  Grønlands “Venedig”

 • Dag 15
  Sisimiut - Heldag

  Pels, rævehuller og sjov i det fri

  20. juni 2023

  Moskusokser, polarræve og et populært sted for eventyrlige aktiviteter, mens vi passerer ind i midnatssolens zone

  Sisimiut, der ligger på en spektakulær lokation 40 kilometer nord for den arktiske polarcirkel, er en moderne by. Menneskelig bosættelse går dog 4.500 år tilbage, og det lille museum rummer mange lokale artefakter. Indbyggerne er stolte over deres traditioner og har bevaret dem til i dag.

  Navnet Sisimiut kan oversættes til “folket ved rævehullerne”, en reference til polarrævenes grave her. Et andet dyr fra egnen er moskusoksen, hvis tykke pels giver materialet til qiviut-stof. Byen er et regionalt knudepunkt og er et populært sted for aktiviteter såsom skiløb og hundeslædekørsel.

  Dag 15
  Sisimiut - Heldag

  Pels, rævehuller og sjov i det fri

 • Dag 16
  Ilulissat - Heldag

  Isfjorden – UNESCO's verdensarvsliste

  21. juni 2023

  Nyd en smuk vandretur til en inuit-bosættelse fra dette farverige verdensarvssted

  Vores rejse er nu nået til Diskobugten, en af Grønlands store attraktioner. Det næringsrige vand i Ilulissat-bugten ernærede engang enorme bestande af hvaler, hvalrosser og sæler. Erik den Røde anses for at være den første europæer, der kom ind i bugten, i år 985 e.Kr.

  I dag er området et verdensarvssted og et livligt knudepunkt for dem, der søger eventyrlige oplevelser på Grønlands iskappe. Fra de farverige huse ved vandet kan du tage på en kort, men smuk vandretur til den gamle inuit-bosættelse Sermermiut, eller blot slappe af og se isbjergene skifte farve, mens de langsomt driver forbi.

  Dag 16
  Ilulissat - Heldag

  Isfjorden – UNESCO's verdensarvsliste

 • Dag 17
  Vaigatsund - Heldag

  Udforskning af Vaigatsundet

  22. juni 2023

  En dag med udforskning via båd og til fods i uspoleret og majestætisk natur

  Vi ankommer til vores rejses nordligste punkt og har en dag til at udforske fjerntliggende og utæmmede Vaigatsund. Din erfarne kaptajn og ekspeditionsteamet vil bedømme vejret og isforholdene for at vælge den bedste kurs.

  Hvis alt ser fint ud, skulle der være mulighed for at udforske i både eller endda kajakker, og der er adskillige steder, hvor vi kan gå i land for at observere den mægtige gletsjer og den arktiske flora. Sundet vrimler med vilde dyr, så hold øje med spækhuggere, grønlandshvaler og fire sælarter. Det vil føles, som var du den første til at udforske denne region, og nogle steder er du måske netop det!

  Dag 17
  Vaigatsund - Heldag

  Udforskning af Vaigatsundet

 • Dag 18
  Evighed Fjord - Heldag

  Udforskerdag ved Evighedsfjorden

  23. juni 2023

  Evighedsfjorden lokker dig til at opleve dens drømmeagtige landskab med gletsjere og høje bjerge

  Evighedsfjorden har bestemt, som navnet antyder, en drømmeagtig atmosfære af noget evigt. Fjorden er afgrænset af bjerge med en højde på 2000 meter og trænger 74 kilometer ind i landet, og den er op til 700 meter dyb visse steder.

  Inderst inde i fjorden møder Maniitsoq-iskappen vandet i en række højdedrag og ishuler, og den kælver kolossale isbjerge. Denne region er sparsomt befolket med blot et par små fiskerlejer. Vores mål denne dag er at tage på en gåtur i naturen, men det nøjagtige program vil blive fastlagt af kaptajnen og ekspeditionsteamet efter de givne forhold.

  Dag 18
  Evighed Fjord - Heldag

  Udforskerdag ved Evighedsfjorden

 • Dag 19
  Nuuk - Heldag

  Grønlands fotogene hovedstad

  24. juni 2023

  Udforsk Grønlands hovedstad, og nyd en smuk vandretur i Paradisdalen

  Grønlands hovedstad, der ligger ved mundingen af et fjordsystem, tilbyder en fornøjelig og fascinerende udsigt med sine farverige huse og blanding af gammel og ultramoderne arkitektur. Nuuk, der blev grundlagt i 1728, er Grønlands ældste, moderne bosættelse, men har stadig færre end 18.000 indbyggere.

  Denne maleriske by har en katedral, museer og adskillige restauranter og caféer for enhver smag. Husk at besøge Hans Egedes hus, der engang var hjem for Nuuks grundlægger. Det kan dateres tilbage til 1721 og er Grønlands ældste bygning. Du kan også tage en lang gåtur gennem Paradisdalen med dens fortryllende udsigt og lille sø.

  Dag 19
  Nuuk - Heldag

  Grønlands fotogene hovedstad

 • Dag 20
  Ivittuut - Halvdag

  Moskusokser og vikinge-bosættelse

  25. juni 2023

  En uhyggelig, forladt mineby, der engang opbevarede hemmeligheden bag de allieredes sejr i Anden Verdenskrig

  Ivittuut, der nu er en spøgelsesby med forladte bygninger, gader med vildtvoksende græs og rustne maskiner, spillede engang en afgørende rolle i Anden Verdenskrig. Her udvandt man kryolit, et mineral, der er vigtigt i fremstillingen af ​​aluminium. Dette gav de allierede et forspring i forhold til fremstilling af fly og var en af ​​de primære årsager til sejren. Byen blev endda besat af en lille amerikansk krigsstyrke for at forhindre, at den kom i tyske hænder.

  Området var også hjemsted for nordiske bosættere for et årtusinde siden, selvom man ikke kan finde spor efter deres beboelse i dag. Nu er her kun moskusokser og fortidens spøgelser tilbage på dette smukke sted.

  Dag 20
  Ivittuut - Halvdag

  Moskusokser og vikinge-bosættelse

 • Dag 21
  Prins Christians Sund

  En flod af smeltet is

  26. juni 2023

  Følg i fodsporene af den opdagelsesrejsende John Cabot blandt rå bjergtoppe

  Vær parat til at se en af de mest utrolige panoramaudsigter på planeten, når vi sejler ind i Prins Christians Sund. Den opdagelsesrejsende John Cabot sammenlignede udsigten, med dens bjerge og isflager, med en “flod af smeltet is”. De takkede bjergtoppe rejser sig 2.200 meter op, og deres dæmpede grå og grønne nuancer står i skarp kontrast til de strålende hvide gletsjere.

  De eneste tegn på menneskelig tilstedeværelse her er vejrstationen, der blev bygget af USA under Anden Verdenskrig, og den lille jagt- og fiskerby Aappilattoq. Hvis vores passage blokeres af havisen, har vi en alternativ tur planlagt til Kap Farvel, der er Grønlands sydligste punkt.

  Dag 21
  Prins Christians Sund

  En flod af smeltet is

 • Dag 22-23
  Irmingerhavet

  Tilbage til Island

  27. juni 2023 - 28. juni 2023

  Få mest muligt ud af skibets fremragende faciliteter, mens du reflekterer over dit grønlandske eventyr

  Efter at have udforsket Grønlands vidundere tager vi tilbage over Danmarksstrædet til Island. Vi kan fundere over, om nogle af de sidste nordiske grønlændere vendte tilbage ad denne rute, da deres bosættelser mislykkedes. Alt, hvad vi ved, er, at deres husmandssteder og kirker blev fundet forladt i det 15. århundrede efter årtier uden kontakt.

  Nu har du igen mulighed for at nyde skibets topfaciliteter og reflektere over dine fantastiske oplevelser med dine rejsekammerater. I løbet af disse sidste aftener ombord skal du huske at nyde den sociale atmosfære i Explorer Lounge & Bar.

  Dag 22-23
  Irmingerhavet

  Tilbage til Island

 • Dag 24
  Reykjavík

  Slutningen på denne saga – indtil den næste begynder

  29. juni 2023

  Afslut dit eventyr med en sidste mulighed for at opleve denne vidunderlige bys seværdigheder

  MS Fridtjof Nansen ankommer til den islandske hovedstad igen tidligt om morgenen. Når du er gået i land, vil du have en sidste mulighed for at udforske denne tiltrækkende og kompakte by og nyde den vidunderlige stemning og faciliteterne. 

  Vi er sikre på, at du vil have haft en fantastisk oplevelse med at udforske Grønlands vestkyst og Island med os, og vi håber at se dig til flere eventyrlige oplevelser i fremtiden!

  Program efter sejladsen

  Vil du forlænge dit eventyr? Hvis du vil udforske mere af Island, hvorfor så ikke tilføje vores program efter sejladsen, inden du tager hjem? Eller du kan blot forlænge dit ophold for at nyde Reykjavik og de omkringliggende geotermiske seværdigheder. Island har trods alt så meget at byde på, at du måske vil blive hængende lidt længere!

  Dag 24
  Reykjavík

  Slutningen på denne saga – indtil den næste begynder

Afrejser

2023

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Juni:
6.

Dette er inkluderet

Inkluderet i din rejse

Ekspeditionskrydstogt

 • Ekspeditionskrydstogt med kahyt i kategori efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (skibets øl og vin, sodavand og mineralvand) i restaurant Aune og Fredheim
 • À la carte-restaurant Lindstrøm inkluderet for rejsende i suiter
 • Te og kaffe ombord.
 • Internetadgang ombord. Vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
 • Genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, der organiserer og deltager i aktiviteter om bord og på land
 • Mange inkluderede udflugter

Aktiviteter om bord

 • Ekspeditionsteamets eksperter holder dybdegående foredrag om en lang række emner
 • Benyt Videnskabscentret, der har et omfattende bibliotek og avancerede biologiske og geologiske mikroskoper.
 • Borgervidenskabsprogrammer med mulighed for at hjælpe med videnskabelig forskning
 • Professionelle fotografer ombord giver de bedste tips og tricks til at tage de bedste billeder af landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, panoramiske sauna, udendørs og indendørs motionscenter og udendørs løbebane
 • Uformelle sammenkomster med besætningen, som f.eks. daglige opsummeringer og forberedelser til næste dag

Aktiviteter ved landgang

 • Eskorterede landgange med skibets små ekspeditionsbåde
 • Lån af støvler, vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Ekspeditionsfotograferne hjælper med kameraindstillinger

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilkøbsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Tilkøbsaktiviteter i små grupper med skibets ekspeditionsteam
 • Valgfri behandlinger i wellness- og spaområdet

Bemærk

Pool area on MS Fridtjof Nansen
Foto: Oscar Farrera
Dit skib

M/S Fridtjof Nansen

Byggeår 2020
Skibsværft Kleven Yards, Norway
Passagerkapacitet 528 (500 i Antarktis)
Brutto last 20.889 tons
Længde 140 meter langt
Ræling 23,6 meter bredt
Fart 15 knob sejlhastighed

M/S Fridtjof Nansen er det nyeste i Hurtigrutens flåde af specialbyggede skibe – og den nyeste generation af ekspeditionsskibe. Skibet udforsker nogle af klodens mest spektakulære afkroge.

Læs mere om M/S Fridtjof Nansen

A large boat in a body of water with a mountain in the background

Du synes sikkert også om