Skelsættende oplevelser begynder her

Se vores nye rejser i 2021 og 2022.

Caribien og Centralamerika

– Grønne skove, blåt hav, hvide strande

Forkælelse i naturen med en vandretur langs fjorden.

Caribien og Centralamerika har noget for alle. Du finder både en luksuriøs og en traditionel kultur, tætte jungler, fantastisk dyreliv, livlige salsarytmer, piraters skjulesteder og himmelsk mad. Diversiteten er svimlende.

Udforsk alle nye krydstogter til Caribien og Mellemamerika Udforsk alle nye krydstogter til Caribien og Mellemamerika
Forkælelse i naturen med en vandretur langs fjorden.

Sydamerika

– Fra regnskove til fortidslevn

Machu Piccu

Sydamerika har det hele. Der er mange vidundere og de forekommer uendelige: Høje bjerge, dybe regnskove, hvide strande og eksotisk dyreliv. Men der er også en forskelligartet kultur, rig historie og spændende byer. De skiftende klimaer giver forskelligartede oplevelser og landskaber. Så du vil opleve nogle fantastiske eventyr.

Udforsk alle nye krydstogter til Sydamerika Udforsk alle nye krydstogter til Sydamerika
Machu Piccu

Ekspeditionskrydstogter i varme have

Udvid din horisont og bliv en del af et unikt ekspeditionskrydstogt i de caribiske, centralamerikanske og sydamerikanske have. Din ekspeditionsoplevelse i disse regioner vil have fokus på disse aspekter: afslappet og uformelt, lokal kultur og aktive eventyr for krop og sind.

Destinationen udgør rejsen, ikke omvendt. Vi ønsker, at du skal udforske på en autentisk måde, og virkelig opleve landskaber, kulturer, smage og historier, som disse varme destinationer har til overflod.

> Læs mere om hva du kan erfare på en rejse i varme have med Hurtigruten

MS Fram outside of Isla-de-Providencia, Columbia.

Grønland

– Et fjerntliggende og fantastisk is-eventyr

Sisimiut

Grønland er smuk, fra gletsjerne til de grønne enge. Det er ulig noget landskab, som du sandsynligvis har set før. På et sted uden et rigtigt vejsystem er en af de bedste måder at lære øen at kende via skib, som kan bringe dig til steder, du aldrig havde forestillet dig, at du skulle se og få kendskab til mennesker, du ikke havde nogen ide om, at du ville møde. I Grønland trives inuit-kulturen, der tilpasser sig de skiftende tider, og grønlændere er kendt for deres venlighed.

Se vores nye rejser til Grønland Se vores nye rejser til Grønland
Sisimiut

Nordamerika

– Østkyst, vestkyst – Amerikas bedste rejser

Arcadia nationalpark, Bar Harbor, Maine, USA

Nordamerika kender mange, men kystlinjen er stort set uopdaget selv for garvede rejsende. Den unikke kombination af natur, små havne og storbyområder åbner op for en anderledes oplevelse og nye perspektiver. Besøg de steder, du har set, læst eller drømt om med en fantastisk blanding og et bredt udvalg af stop på vejen. Når vi sejler langs kysten, har vi mulighed for at opleve en meget større spredning af oplevelser end på en normal rejse, hvor du ville skulle vælge at besøge en bestemt by eller område.

Se vores nye rejser til Nordamerika Se vores nye rejser til Nordamerika
Arcadia nationalpark, Bar Harbor, Maine, USA

Baffin Island er Canadas svar på et arktisk eventyr

Verdens femte største ø, fjerntliggende og så godt som uberørt, er hurtigt ved at få et ry som en af de bedste steder i Arktis til ekspeditionsrejser. Her er en kort introduktion til Baffin Island og fem grunde til, at den burde være på alle udforskeres liste.

Af disse grunde og flere endnu vil Hurtigruten gøre sit første forsøg på at sejle rundt om Baffin Island nogensinde, fra sidst i august til først i september 2021. 

Læs mere om Baffin Island

Landskab på Baffin Island

Nordvest- passagen

– Tag på opdagelse i grænselandet

A close up of a tree

Nordvestpassagen er en af de virkelig legendariske steder på jorden. I århundreder er der blevet foretaget forsøg på at krydse passagen. Ingen var succesfulde og mange liv gik tabt, indtil det til sidst lykkedes for norske Roald Amundsen i 1906. At rejse gennem Nordvestpassagen er kun for de mest eventyrlystne opdagelsesrejsende, og en unik oplevelse. Vores rejse følger i kølvandet på Roald Amundsen ombord på vores nye ekspeditionskrydstogtskib med komfort i luksusklassen.

Se vores nye rejser til Norvestpassagen Se vores nye rejser til Norvestpassagen
A close up of a tree

Antarktis

– Det ultimative inden for ekspeditionsrejser

A large crowd of people at a beach

Det rendyrkede vildnis og betagende landskaber giver et virkelig følelse af eventyr. Opdagelsesrejsende har altid været draget mod det ukendte syvende kontinent pga. dets spektakulære natur og enestående dyreliv. De antarktiske have er fulde af eksotiske havdyr. Hvis du besøger dette område, vil du møde masser af pingviner, sæler og måske endda se hvaler helt tæt på.

Se vores nye rejser til Antraktis Se vores nye rejser til Antraktis
A large crowd of people at a beach

Oplev solformørkelsen i Antarktis

Den 4. december 2021 kan en total solformørkelse opleves på Scotia Sea omkring South Orkney-øerne, tæt på den antarktiske halvø. Fænomenet optræder ikke her igen i de næste 400 år eller deromkring. Grib denne sjældne chance og tag med på en Hurtigruten-ekspeditionsrejse til Antarktis i løbet af den totale solformørkelse – en enestående mulighed.

Læs mere om solformørkelse og vores rejser til Antarktis

En nærbillede af skyer i himlen

Island

– Hvor is møder ild

A rocky mountain with trees in the background

Island ligger øverst på mange rejseønskelister med sine betagende og vilde naturlige vidundere. Kombinationen af vulkansk vildskab, historie og et forrevet landskab gør Island til en helt særlig destination. Udforsk varme kilder, gejsere, vandfald og gletsjere, efterhånden som vi opdager de skjulte hemmeligheder i vikingernes land. Takket være Golfstrømmen har Island et køligt, tempereret, maritimt klima.

Se vores nye rejser til Island Se vores nye rejser til Island
A rocky mountain with trees in the background

Svalbard

– Isbjørnens kongerige

A bear in the water

Det smukke høje Arktis er ikke som noget andet sted på planeten. Gletsjere, fantastisk tundra, havis og midnatssolen giver minder for livet. Oplev et rigt dyreliv, fra hvaler og arktiske ræve til et fantastisk fugleliv – og glem ikke herskeren over Svalbard, isbjørnen.

Se vores nye rejser til Svalbard Se vores nye rejser til Svalbard
A bear in the water

Flere destinationer er på vej.

Camping på Danco Island, Antarktis

Udforsk betagende eventyr med ekspeditionseksperterne. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at høre om vores nye rejser.

Tilmeld mig! Tilmeld mig!
Camping på Danco Island, Antarktis